Objednávka kočíka z Feedo - negatívna skúsenosť
Dobrý deň. Máte niekto podobnú skúsenosť? A ako ste ju riešili?
Objednala som si vo štvrtok golfky z feedo.sk, lebo naše sa zlomili a ísť na výlet bez skladného kočíka je pre nás nemysliteľné. Golfky som vrátane dopravy hneď zaplatila kartou, aby boli čo najskôr doma. /písali, že sú schopný aj do druhého dňa doručiť tovar/.
Samozrejme som ich v piatok ešte nečakala. No v pondelok som už netrpezlivo pozerala mail, či prišli. Dnes som zistila, že vraj "moje golfky za akciovú cenu sú vypredané, ale môžem si ich objednať za bežnú cenu" !!! Bežná cena je o 1/3 vyššia 😝
Nielenže teda nebudem mať týždeň peniaze na účte, ale ani kočík na víkend.
Je zaujímavé, že kočík bez akcie mi doručiť vedia, ale môj, už ZAPLATENÝ kočík, doručiť nevedia. Komentár na ich fb stránke samozrejme vymazali 😖
@skeblicka77 ďakujem. Volala som na soi a máš pravdu. Vraj mi to majú poslať za pôvodnú cenu. Inak je to klamanie spotrebiteľa.
Tak som im napísala na mail i na fb, že čakám na svoj kočík. Zatiaľ sa neozvali.
@1981mirka nemas zaco.. tiez som sa toto naucila tu na modrom konovi a poviem ti ze velkarat mi to aj pomohlo, hlacne v tescu, ci kaufe... ina cenovka a ina cena na bloku a veru, vzdy mi vratili peniaze, ked som na nich s tymto vyrukovala.. lebo tak to naozaj je
Mne z Feedo poslali zničený fusak...a odpísali mi na moju staznost, že tak vám teda vrátime peniaze...takze ja z feeda už neobjednam
mne sa toto iste stalo nedavno uz ani neviem cez aku stranku to bolo a detsky obchod, tiez som si chcela objednat kocik golfovy mali super akciu tak som písala email, ze mam zaujem lebo ukazovalo ze je skladom, ani neviem ako ma to napadlo, asi ze som ho fakt rychlo potrebovala a cakala som neaku rychlu odpoved, tak som písala ze ho uz aj potrebujeme a odpísali, ze za tu cenu sa uz neda kupit, a tovar bude vymazany z eshopu, tak ma to sklamalo a viac sa tam veru nevratim ani pozriet. Na tvojom mieste by som to urcite riesila kedze si uz peniaze zaplatila, skus im zavolat do obchodu.
@skeblicka77 Ozvali sa - vraj mi vrátia peniaze, lebo majú "právo" odstúpiť od zmluvy, kedže kočík nemajú od včera na sklade. Zaujímavé, že vo štvrtok a v piatok keď už mali peniaze tak o nedostupnosti kočíka ani slovo 😝
Pohrozila som im soi i médiami. Taká firma a robí zle obyčajným, slušným ľuďom 😒
Som zvedavá ako to dopadne. No určite som od nich objednala niečo posledný krát ! ! !
Z feeda už nechcem nič,ani keby bolo zadarmo. Objednávala som 3x. Prvýkrát iná cena tovaru na stránke, iná vyfakturovana. Ostatné dva pokusy, zakaždým som chcela použiť zľavový kupón, písala som im, vložila do poznámky v objednávke, ani raz ho neakceptovali, ani nikdy nepodpísali dôvod. Podotýkam, že to bol feedo kupón. Takže za mňa, feedo nikdy nikdy nikdy viac
Teraz ste ma nastrasili..ja som objednala autosedacku aj kocik z feedo a vsetko bolo ok..asi som mala stastie..ale radsej uz nebudem riskovat ked vas tu tak citam..
Spor je ukončený.
Mne vrátia peniaze, oni si nechajú kočík, SOI im urobí kontrolu a na 100% dostanú "pokarhanie" a MOŽNO aj peňažnú pokutu 😒 😒 😒
Kedže mám však na kočík právny nárok, môžem sa obrátiť na súd a súdiť sa s nimi /soi mi napíše kladné vyjadrenie v môj prospech/ a po cca 2-3 rokoch mi po prípadnom vyhratom spore dajú kočík, ktorý mi už vtedy bude na nič 😝
Ibaže by ma na ňom odviezli do najbližšieho blázninca, lebo to je na hlavu ako si jedna "seriózna" firma robí srandu z obyčajnej mamičky.

no neviem, ale mne toto pride ako klamliva reklama a ked mas suhrn alebo fakturu v emaili za tu cenu, oni su povinny ti to predat, ja by som im pohrozila inspekciou a asi by som aj veru dala podnet.. ako kde sme??