icon

Od ktorého mesiaca ste dávali detičky do športovej časti?

renatachymova
30. aug 2023
123miaa123
30. aug 2023

@renatachymova od ukončenia 7 mesiacov a začiatku 8.mesiaca ale do úplného ľahu som dala nakoľko mám kočík s korytkovym sedením

petronellla87
30. aug 2023

@renatachymova asi od pol roka

x_mery_x
30. aug 2023

8m

malia18
30. aug 2023

@renatachymova ja som čítala tak, že neodporúčajú dávať do športového (za predpokladu, že bude logicky aj sedieť v tom športovom inak je to zbytočné jedine že by sa už nezmestilo do vaničky) kým dieťa samo nezačne sedieť a držať stabilne chrbátik aj hlavičku 🙂 ja sa budem riadiť týmto a teda individuálne ako bude malý pripravený a nie mesiacom v ktorom niekto dieťa už dal do športiaku lebo tvoje dieťa nemusí v danom mesiaci byť na tom rovnako ako iné deti. Riaď sa svojim dieťaťom.

226lenka
30. aug 2023

@renatachymova od 6 mesiacov, ešte sam nesedel, ale už to bolo nutné lebo v hlbokej vaničke sa už pretáčal, klacal na kolienka. Už tam ležať nechcel

dskjhfdlkdjhl
30. aug 2023

ked vedeli same sediet.

patka06
30. aug 2023

od 6 mesiacov, to už dcéra sedela a nechcela byť v hlbokom

nikpa
30. aug 2023

@renatachymova podstatné nie je koľko má dieťa mesiacov ale či vie samé bez opory sedieť. Vtedy môžeš dať do športovej časti. Alebo keď máš športovú časť, ktorá sa dá dať do úplného ľahu, vtedy prakticky hocikedy.

cookie29
30. aug 2023

prve dieta od necelych 4m, so suhlasom lekara. Korytkove sedenie a dieta neznasalo kocik, az jacalo a prestavalo dychat. Druhe dieta od nejakych 9m? Sice uz davno sedelo, dokonca zacinalo samostatne chodit, ale vo vanicke si posedelo a spalo sa tam lepsie ako v sportaku.

taktotedanie
31. aug 2023

8mes

vkatush
31. aug 2023

@renatachymova od polroka, lebo sa jednak nezmestil už, zároveň sa pretáčal alebo sa snažil dvihnúť z vaničky, zapieral sa rukami o kraje.
Síce sám si vtedy nevedel ešte sadnúť, ale vedel už pekne sedieť sám, vzpriamene, pevne. A bol spokojnejší, lebo mohol sledovať okolie.

renatachymova
autor
2. sep 2023

Môj malý ma 5 mesiacov a vo vanicke si nohy zaprie o kočík a nadvihuje ritku a pretáča sa na bok