Oplatia sa nákupy v SCS v Rakúsku?
Caute baby, máte njiektorá skpsenosť s nákupmi v Rakúsku? dnes mi známa povedala, že jej dcéra tam bola kúpiť kočík vraj ovela lacnejšie ako tu, síce značku ktorá sa tu nepredáva ale vraj velmi kvalitný kočík za rozumnú cenu. jha si uz 3 mesiace neviem vybrať, hlavne tie ktoré sa mi zdajú praktické sú buď Poľské alebo stašne drahé. Máte niektorá skúsenostť? ja som našla aj tu diskusiu ale z roku 2008.
ďakujem
@dominika6 vies co, dakujem ze prispievas k teme, neviem ako preco si neprijemna, nornalne sluse som sa pytala, ked ta tieto otazky otravuju, nepis sem !!! ako vies jake mam ja kryteria. a velice lahko sa vybera na predajni kde mas 1m2 miesto sa prejst, ledva to tam poskladas a ked sa opytas predavacky na nazor, tak secky su super....
My sme nakupili celu vybavicku v scs. Teda okrem kocika a este par drobnosti. Body a vecicky som kupovala v C&A, H&M. Mali velky vyber, hlavne C&A tam ma velke detske oddelenie. Tiez H&M. Ovela vacsi vyber ako je u nas. Cenovo je to vsak rovnake. Minimalne to H&M. To sme boli v tom nakupnom centre pri Ikea.
Boli sme potom pozriet aj v tej dalsej casti komplexu CSC. Je tam viac tych detskych obchodov, uz sa nepamatam na ten v kt. sme boli, mozno Brendon. Ale kupili sme tam flase a cumliky. Vsetko Avent a o hodne lacnejsie. Len na tych flasiach sme usetrili cca 10 eur. To bola sada od najmensej po najvacsiu s 3 velkostami cumlikov. Spolu 4,alebo 5 flias aj s kefickami na cistene. U nas sa predavalo toniste balenie, ale malo o 1 flasu menej a bolo o tych 10 eur drahsie. Dalsi rozdiel je aj v tom, pre aky trh su vyrobky urcene. U nas kupis flase a ostatne prislusenstvo urcene na vychodny trh. Tam som nevidela vyrobok s ruskou a madarskou etiketou.
Co sa tyka kozmetiky, ja pouzivam Biodermu, tu som tam v DM nevidela, rovnako Bepanthen tam nemaju. Mozno v lekarni, ale tam som nehladala. Plienky pouzivam Babylove a v rakuskom DM ich kupujem lacnejsie cca o 1euro. To beriem tie dvojbalenia. Tie prve velkosti tusim vychadzali este s vacsim rozdielom. Takisto tam kupujem aj pracie prasky, ked maju akcie tak tam kupis Persil za 0,15€ praciu varku (DM, alebo Lidl). V podsate ja v tom Rakuskom DM kupujem vsetku drogeriu pre nas aj pre maleho.
Co sa tyka kocika, je velky rozdiel v kvalite medzi znackami. Mna ani nenapadlo pozerat drahe kociky (myslim 1000 eur a viac). Ale sesternica, ktora zije v zahranici, mi posunula znackovy kocik (bugaboo) a nemenila by som. Ona v nom vykocikovala 2 deti, ja v nom mam zatial prve. Kocik je lahky, variabilny, super spratny a hlavne vobec nevyzera na to, ze uz ma 10 rokov. Vsetko funguje, nezasekava sa, nevrzga, nie je rozhrkany. A to ho pravidelne rozoberame a skladame. Takze podla mna sa do kocika isto oplati investovat. Navyse, ak je takyto kocik v dobrom stave, da sa este stale dobre predat.

My chodime radsej do G3 Gerasdorf,je to tam lepsie aj Primark tam je ovela lepsi