Poraďte kočík do 500 eur

artemiss1
13. máj 2018

Prosím poradte mi rok 2017-2018 kočík. Neviem vybrať kočík tie čo pozerám sú moc drahé taky stokke to je pre bohatych (nad tisíc)ale je krásny niečo podobne lacnejšie? Fakt neviem a som v 8 mesiaci už.
Ďakujem 😊

jankaga
13. máj 2018

Moja rada, ak chces kvalitny.... Kup po jednom dieťati cez bazar , kupis tak za polovicu povodnej ceny. Ja som tak kupila mutsy igo3kombinaciu.... 1000ku som tiez nechcela vyhodit za kocar

pininka
13. máj 2018

Suhlasim, ja som tak kupila casualplay, ktory normalne stoji vyse 800 eur za 190 po jednom dietati, majitelka mi k nemu dala kopec veci a prislusenstva, ktore by som dokupovala za min 200 eur. Som max spokojna. Sportovu cast dokonca nepouzivali, takze akoby som kupila novy kocik.

artemiss1
autor
13. máj 2018

No veru že tisícku nedam to je veľmi veľa a keď mi z neho vyrastie aj tak kúpim potom ešte športový.Z bazáru fakt ze by musel byť ako nový

jankaga
13. máj 2018

@artemiss1 po jednom dietati su vacsinou tip top tie drahšie kocare.

marseillefan
14. máj 2018

My sme si ku prvému dieťaťu kúpili nový kočík (nejaká poľská značka) a bol to asi najhorší kočík aký sme mali. Potom manželka vystriedala ešte ďalšie 3-4, pričom všetky kúpila už používané. A má to svoje výhody, lebo:
- Pri prvom kočíku nikdy nevieš, čo vlastne potrebuješ. Zistíš napr. že sa ti nevmestí do auta, že sa ti nevmestí do výťahu, že je zlý do terénu, že sa nedá nastaviť sedenie, atď... takže ak si kúpiš nový, je dobrá šanca, že s ním ani nebudeš spokojná.
- Po 2 mesiacoch ti akýkoľvek nový kočík bude vyzerať ako ten z bazáru.
- Za rovnaké peniaze si z bazáru kúpiš oveľa kvalitnejší kočík
- Ak kúpiš z bazáru, tak neprerobíš skoro nič, lebo:
Ak kúpiš nový za 500, o 2 roky ho predáš za 250. Ak si kúpiš používaný za 250, o 2 roky ho predáš za 200. Stalo sa nám dokonca, že sme kočík z bazáru predali drahšie ako sme ho kúpili.
- Stoke je dobrý maximálne tak na prechádzku v Auparku. Má malú vaničku a stavaný je na prechádzky v nákupných centrách, nie v prírode. Rozhodne neodporúčam. A ak, tak jedine ako druhý doplnkový kočík.

artemiss1
autor
14. máj 2018

Ja sa inak aj čudujem keď vidím mamičky s tými drahými kočíkmi že vlastne na to majú rozmýšľam no tisícku dajú za kočík ktorý ako stokke je malý a potom ďalší treba 🙂

asia83
14. máj 2018

@artemiss1 Treba investovať. Ja som tiež do 500 eur chcela, aj sme taký kúpili (trojkombináciu dokonca), no už vyše dva roky slúži, ale brutálne mu zhrdzaveli kolesá, dušu sme už kupovali druhú (retro kočík). Už s týmto rozumom by som určite investovala viac.

trisp
14. máj 2018

Ja tiež odporúčam radšej z bazáru, ale lepšiu značku. Tie lacnejšie kočíky bývajú väčšinou strašne ťažké hebedá, ja som ich okamžite už len z tohto dôvodu zavrhla. Tie drahšie modernejšie majú ľahké hliníkové konštrukcie, ktoré ľahko napríklad nakladáš a vykladáš z auta.

artemiss1
autor
25. máj 2018

Co hovoríte na kočík značky Bebetto čítam dobre recenzie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre