icon

Peg-Pérego book

boska79
8. aug 2012

Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..

saemi
23. feb 2013

@henushkowa práveže jedna kočka už chce môj brať hned zajtra

henushkowa
23. feb 2013

jaj taaak,cize uz ti to riadne ponahla

qtinka77
23. feb 2013

@henushkowa No my sme prave preto, aby mohlo byt potom babo, ked bude vacsie, byt otocene najskor ku mne, kupili ten Cross Reverse - to sa da obojstranne otocit :o)

mici2
23. feb 2013

@saemi ja som objednala včera denim black 🙂 som zvedava kedy dôjde. Dodanie 2-8 týždňov

saemi
23. feb 2013

@mici2 aj ten sa mi páči... inak teraz nad ním rozmýšľam... vieš čo ma štve? okníčko na strieške... bude svietiť slnko... mne to hrozne vadilo na sole

saemi
23. feb 2013

@dupik prosim ta a cez to okienko na strieske mu nesvieti slnko ked spinka?

saemi
23. feb 2013

@henushkowa hej ponahla. Cez to oknicko na strieske nesvieti na babo ked spinka? Ja beriem bud book alebo urbo. Teraz mame solu

saemi
23. feb 2013

@cigaretka5 cez to okienko nesvieti do tvaricky slnko ked dieta spi?

wewerka0
23. feb 2013

Ahojte, myslite ze by bolo mozne pripojit na ten Book co sa neotaca aj nejaky skateik pre vacsie dieta? Vyzera ze je to naozaj siroky kocik.

aska
24. feb 2013

kocky ak mate niektora na predaj book plus napiste mi IP mozno sa dohodneme 🙂

cigaretka5
24. feb 2013

Skejtik urcite pripojis, len musis vybǎrat aby ti pasoval na konstrukciu, my mame doma mutsy kocik so skejtom origo mutsy- a ten nepasuje

henushkowa
24. feb 2013

@saemi no malej sa to naramne paci ja som s tym menej spokojna ..:D ked chcem aby spala a predhodim jej deku cez predok tak cez to okienko mi vykuka ...viac ti neviem povedat lebo nebolo take slnko este ale to okienko je na 2 veci...🙂)

saemi
24. feb 2013

@henushkowa hihi ved to... my máme m&p solu... a tam je to priehľadné po celej šírke striešky dolu... a to ma išlo šľahnúť, že jej svieti a celé leto som tam štipcovala dečku tenkú... ako keby to nemholi urobiť ako príkoplné okníčko...

henushkowa
24. feb 2013

hej toto som mala presne aj na nomadovi akurat ze vymysleli na to clonu takze super vec ani raz som ju nedala dolu ....ale tu je to take okienko v strde a nikde nic no tiez som rozmyslala ze tam nieco nalepim lebo v lete to bude na nervy ...daku kockovu nalepku hello kitty a ides..:D :D

dupik
24. feb 2013

@saemi nevrže mi na booku vůbec nic 🙂 používám ho leden - únor...

saemi
24. feb 2013

@henushkowa lebo to nedomysleli

saemi
24. feb 2013

@dupik dakujem

dupik
24. feb 2013

@saemi nesvítí..okénko není široké a slunce (aby svítilo mimčo do očí) by muselo být přímo nad hlavou (čož v našich podmínkách není možné) takže nesvítí....mimoto je okénko ztmavené a s UV faktorem....když malý leží, krásně na něj vidím..má 7 měsíců a rád jezdí směrem jizdy otočený, proč by ne, když mě vidí okénkem 🙂

dejna20
24. feb 2013

Baby pri pp book plus ide nakliknut vanicka navetta xl aj starsie rocniky? Ci len tohtorocna vanicka?
A da sa cez adapter nakliknut aj ine vajicko? Napr maxi cosi?

saemi
25. feb 2013

@mici2 mne dnes odpísali na book denim že v stredu ho viem mať... ale stále váham... to urbo mi vŕta stále v hlave

henushkowa
25. feb 2013

@dejna20 co je od peg perega ide nakliknut mam 7rocne vajicko a naklikla som uplne v pohode ale ine asi nepojde

ustrachana
26. feb 2013

ahojte, prosim vas reklamovala niektora mamicka book v premaman?

kucierka1
26. feb 2013

@ustrachana ahoj, ja som reklamovala tento kocik v premaman, reklamaciu uz mam vybavenu ;) co by si chcela vediet?

ustrachana
26. feb 2013

@kucierka1 len som si chcela overit ci vobec niekto u nich kocik reklamoval lebo dnes som dostala odpoved ze oni ziadnu reklamaciu na book este nemali

kostickabonnie
26. feb 2013

@mici2 to je aj môj favorit 😉 napíš určite, keď ti príde, ako si spokojná 🙂

hajana3
26. feb 2013

ja myslím, že ste mala zostať verná zn. Stokke.

ustrachana
26. feb 2013

@hajana3 myslite mna ? 🙂

hajana3
26. feb 2013

ano, myslím, možno som sa zmýlila, tak prepáčte.

ustrachana
26. feb 2013

@hajana3 v pohode, ano ja som ta sibnuta co meni kociky a vymysla 🙂 co nie je moze byt, do tretice vsetko dobre 😀DDDD

hajana3
26. feb 2013

ja idem vo vašich šlapajach, naši sú zo mna zúfalí, ešte na leto jeden kúpim, ale ešte neviem aký. Ked sa roztopí sneh u nás, tak vytiahnem srdcovku 🙂 už sa teším 🙂