icon

Peg-Pérego book

boska79
8. aug 2012

Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..

marus21
10. jún 2013

teda resp, zháňam kočík Peg perego BOOK PLUS Modular, 3-kombinácia: vanička, šporťák, vajíčko 🙂) všeeeetko

vrba0
10. jún 2013

@akova ty si mala book plus, prosím ťa dá sa poskladať spolu s tou športovou časťou? či sa musí dať najskôr dolu a tak?
@marus21 https://www.modrykonik.sk/shopy/predajca/aladdi... títo ho majú a majú aj v Hlohovci kamennú predajňu.

jvlo
10. jún 2013

@marus21 v Avione ho mali este par dni dozadu, v shopping palace na zlatych pieskoch v premaman (tam ho maju za najlepsiu cenu), v brandone v rači....minuly tyzden som ich vsetky obiehala 🙂

marus21
10. jún 2013

@jvlo no v Avione som bola túto sobotu nemali ani jeden kus :( ďakujem za rady veľmi pekne, spravím si teda ešte jeden výlet 🙂 lebo som sa to tohto kočíka zamilovala 🙂 A v tej Rači je to na akej adrese? 🙂 a bola si spokojná s obhliadkou? 🙂 Dakujem moooooc baby 🙂

akova
10. jún 2013

@vrba0 da sa skladať aj so športovou časťou a da sa aj tak že športová časť sa da dole a tá sa ešte da poskladať do takého slizika...

vrba0
10. jún 2013

@jvlo za koľko ho mali v premaman?
@akova ďakujem, tak sa pôjdem naňho pozrieť, zatiaľ vyhráva tento, dúfam, že PP nesklame, pred tým sme mali veneziu a boli sme spokojný

jvlo
10. jún 2013

@marus21 neviem aka je to presne adresa, ale je to hned vedla kauflandu

jvlo
10. jún 2013

@vrba0 cena je rozna, podla materialu, ale vies si to vypocitat, na stranke kociky.sk su uvedene ceny, ktore ked znizis o 5% dostanes cenu, za ktoru ten kocik kupis v ich kamennej predajni

vrba0
10. jún 2013

@jvlo ahaaa, ďakujem som nevedela, že majú aj stránku 🙂

kiakocikovsvet
11. jún 2013

@marus21 o akú farbu máte záujem ?

kiakocikovsvet
11. jún 2013

@vrba0 skús si pozrieť ceny setov na nasej stranke

marus21
11. jún 2013

@kiakocikovsvet rozmýšľali sme nad denim alebo stone, zatiaľ sme sa nerozhodli 🙂

petra95
Autor odpoveď zmazal
kiakocikovsvet
11. jún 2013

@marus21 zatiaľ sú obe farebné prevedenia dostupné

hana_kohutova
25. jún 2013

Dievcata ak by ste mali zaujem, predavam uplne novy nikdy nejazdeny Peg perego Book clasicco vo farbe Oceano za 245 eur, kupovany v januari 2013 v BA samozrejme so zarukou aj s blokom 🙂 dostali sme a nepotrebujeme

diablito01
27. jún 2013

@hana_kohutova Zdravim, je vas inzerat este aktualny? Vddeli by ste mi kocik dorucit postou? Dakujem

rachel441
27. jún 2013

@marus21 ja som kupovala book plus denim black v Shopping palace na Zlatych - kocik je super, lahky i ked je to moj prvy a nemam moc s cim porovnavat, ale kamosky kt. mohli porovnat so svojimi vraveli, ze sa super lahko ovlada

lada22
28. jún 2013

Ja ho mám tiež,len ešte nie je v zábehu,ale zatiaľ som spokojná,ozaj sa veľmi ľahko ovláda 🙂 .

ooo
2. júl 2013

baby, prosim vas nemate niektora cierny book plus sportivo & modular? chcela by som vidiet foto. chceme ho kupit, len sa neviem rozhodnut. dnes som videla vo farbe "geo", ale zaujima ma este aj ten cierny. pripadne neviete, kde v okoli TT alebo BA sa da pozriet v ciernej? dakujem.

robinoo
3. júl 2013

@ooo my sme kupovali na zlatých pieskoch v premaman mali viac kusov a este v brendone ich mali, tak by sa možno dala vidieť aj verzia ktoru by si chcela.

ooo
3. júl 2013

@robinoo v brendone ked sme boli pozerat kociky, tak mali len completo. ten maju skoro vsade. 😒

usacek79
8. júl 2013

baby, mate niektora tento? http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
resp. iny zo serie Book Plus - zaujima ma vnutorna dlzka a sirka vanicky hlbokeho kocika, toto je asi vonkajsi rozmer, ci? 87x45,5x67 cm 😕
vdaka za odpoved 🙂

sheeba
8. júl 2013

Velkost vanicky je ako aj ostatne Navetty,videla som ho v predajni v TN a je nadherny🙂

usacek79
9. júl 2013

@sheeba dakujem pekne, uz som si kdesi vygooglila, ze ma len 70cm vnutornu dlzku, to sa mi zda byt dost malo 😕
ale je fakt kraaasny, tak asi neodolam 😉

ooo
9. júl 2013

@usacek79 pisu ze ma 70x32 vnutorny rozmer, ale my ho ideme tiez objednat. bola som ho pozriet a ta vana je velka na zimne dieta aj s fusakom. viac ludi mi potvrdilo, ze sa tam zmesti pol rocne dieta (uz bez fusaku) aj ked tam uz je tak natesno, ale vojde. ja ratam, ze vanicku vyuzijeme tak do 4-5mesiaca. maly bude zvedavy, tak podla mna nevydrzi byt vo vani.

usacek79
9. júl 2013

@ooo naozaj? dakujem pekne, prave ten fusak ma trapil, kedze cakam decembrovciatko 🙂
ja som mysela, ze aspon tych 6 mesiacov, aby som mohla vanicku pouzivat, potom na leto uz bude sportak akurat 😉

ooo
9. júl 2013

@usacek79 ak nebudete mat extra dlhe dieta, tak podla mna vyuzijes - chvilu s fusakom, potom uz bez. pol rocne babo ma cca 70cm, takze uvidis. same sa mozno vypyta skor do sportaku. my cakame krpca v oktobri.

usacek79
9. júl 2013

@ooo juuj, to urcite nebude obor - ja mam 162cm, muz 172, sme z mensej sorty 😉
a kupujes tiez tento model Fiat 500? teda videla si ho niekde nazivo v blizkosti BA?

ooo
9. júl 2013

@usacek79 ideme objednat tu lacnejsiu verziu sportivo - ta ma ale skaredsie farby. 😒 rozdiel je tam 100€ a to uz je dost, kedze sme mali povodny rozpocet 300€ a uz sme na 600€... 700€ by som uz nedala. skoro vsade maju k pozretiu len taku hnedu farbu z toho drahsieho - completo.

usacek79
9. júl 2013

@ooo no ta cena je drsna, moj plan bolo DO 500eur kocik 😕 uprimne povedane, mne sa asi dizajnovo najviac pacia polske kociky napriklad BabySafe Venezia Classic, ale vsetci do mna hucia, ze "kvalita", hoci si myslim, ze je to skor predsudok... 😕
A na druhej strane sa svokra ponukla, ze kocik zafinancuje ona, tak ak by odpadla z ceny, nejake 2stovky doplatime a stale je to menej, ako 500e, co som pocitala, ze pojde z naseho na kocik..

a tento si nevidela nahodou? ci je to to iste v principe, ako Book? v tej hnedej karovanej farbe sa mi paci celkom..
http://www.svetkocikov.sk/kociky-peg-perego/172...