icon

Peg-Pérego book

boska79
8. aug 2012

Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..

ooo
9. júl 2013

@usacek79 my sme tiez chceli polsky, ale nakolko budeme dost casto prevazat kocik, tak sme museli ist do drahsieho a skladnejsieho. book plus je lahky podvozok a super sa sklada, takze sa s tym nebudem musiet nadrapovat.

pliko ma tusim mensie kolieska, ale co som citala, tak baby boli spokojne.

robinoo
9. júl 2013

@usacek79 máme doma book plus tak som tu vanicku dnes odmerala, závisí ako to človek meria ale tých 70 je ideálny stav, je skôr z tých menších, 4mesačne kamoskino babo tam bolo tak akurát

usacek79
9. júl 2013

@robinoo dakujem pekne 🙂 fuha, ale 4mesacne "tak akurat"? no aspon do 6m ratam, ze sa mi tam zmesti 😅

ingridka07
11. júl 2013

@lin123 ahojky kupila si ten kocík v zelenej? Mentha tusim farba, taký ziarivý neoprenový, rozmýslam nad ním. dakujem.

lin123
18. júl 2013

@ingridka07 ano ten, je krasny,ale ma jednu nevyhodu tato farba a to,ze nan ide vela musiek...

ingridka07
18. júl 2013

@lin123 cez zimu nie su musky 🙂 a aka este nevyhoda tejto farby? dakujem 🙂

lin123
18. júl 2013

@ingridka07 hej, cez zimu musky nie su 🙂
ja som spokojna s vyberom farby..vela mamiciek ma taky kocik..tato farba je teraz dost trendy.

ingridka07
18. júl 2013

@lin123 ano je krasna, mne sa tie ostatne zdaju fadne, este som nevidela nikoho s týmto kočíkom, ale co viem, ze baby kupuju tento kočík tak beru tie lacnejsie farby. a inak si s kočíkom spokojna? vsetko v pohode?

lusinda1989
18. júl 2013

@ooo ja som videla vzorkovnik farieb a krasny bola aj ten modry cierna nebola havrania ale taka tmavosivocierna ci ako by som to nazvala ale pekne boli.

lusinda1989
18. júl 2013

@usacek79 tusim tu hnedu karovanu ma aj book plus nie?

lin123
18. júl 2013

@ingridka07 mne sa zdali vsetky ostatne farby prilis tmave a okrem toho milujem zelenu farbu 🙂
Kocik je perfektny, som maximalne spokojna, mala som obavy z kosika, zdal sa mi taky nie moc pevny,ale je uplne v pohode.
Rozhodne odporucam.

usacek79
18. júl 2013

@lusinda1989 ano, to je book plus 🙂 ale teda ja beriem ten Fiat 500 😉

ingridka07
18. júl 2013

@lin123 dakujeem to sa tesím 🙂 zajtra ho pravdepodobne ideme objednat. a este sa ta spýtat s vanickou nebol problem? v pohode sa ti tam dieta zmestilo? aj s fusakom ?

lusinda1989
18. júl 2013

@usacek79 aky fiat500? Nechapem 😊

usacek79
18. júl 2013

@lusinda1989 😀 to je novy model 😉 dizajnovany na pocest Fiatu 500

lusinda1989
18. júl 2013

@usacek79 jaaaaj tak parada uz som ho videla ale uba na fotkach ja mam farbu mokka tusim 😊

lin123
19. júl 2013

@ingridka07 prepac, neuvedomila som si to, ja sa vyjadujem k tej sportovej casti, hlboky kocik sme mali uplne iny typ.
PPBook mam sportovu cast,ale ten typ, kde sa da otacat sedacia cast,cize sa da vyuzit aj na hlboky kocik a vajicko.
Ja si to otacam do oboch smerov a bez problemov.

depa1
19. júl 2013

My sme boli nim tiez nadseni podla fotiek a videa na nete, kym sme ho v predajni neotestovali nazivo... Manzel je vyssi a kopal do neho pri chodzi, hrbil sa, madielko na drzanie bolo trosku labilne. Sklamal nas...

dupik
19. júl 2013

mám book doma a po 5 měsících používání musím konstatovat, že koš je na dvě věci, na hovnoa na nic.. :.( ten bomba systém, že ohnete horní tyč a do koše vložíte i něco většího je sice na pohled fajn, ale na druhou stranu to také funguje tak, že když vložíte do koše třeba jen litrovou pet láhev, tyč se také ohne a koš táhnete po zemi..už přemýšlím nad tím, jak ho zafixovat, vzít s sebou třeba tašku s hračkami nebo nedej bože nákup je nemyslitelné..
jinak je super ale mažeme jej každý měsíc..má sklony k vrzání v kloubech na rukojeti...

lusinda1989
19. júl 2013

@dupik a mas to pripevnene takymi akokeby gombikmi styrmi? Lebo mne sa to dialo ked som tak nemala ale teraz je uz vsetko ok. Nic po zemi nevlacim a to tam mavam toho dost

zuzanaa80
20. júl 2013

aj ja rozmýšľam nad Peg Perego, podvozok Book Plus ale veľmi nám nebol odporúčaný predajcom. Že plastové kolieska nie sú vhodné na zimu a má labilnú konštrukciu....A čo ma prekvapilo, že madlo na držanie už na predajni bolo dosť labilné, zdala sa mi tam byť už dosť veľká vôla a to bol kočík len vystavený. Aké máte s týmto skúsenosti prosím Vás vy?

akova
20. júl 2013

@dupik máš ten kôš upevneny?su tam take otvory ako na gombiky a tie sa zasunú na konštrukciu kočíka su tam take srobiky na tu listu kde je brzda . My sme ho až prederavili a ked som ho išla zasivat som si všimla tie otvory a ked som to nasadila uz nebol žiaden problém a to som tam nosila dost ťažké nákupy 😉

zuzanaa80
20. júl 2013

@akova Prosím ťa s inak si spokojná? Neknise sa to držadlo nejako veľmi.

akova
20. júl 2013

@zuzanaa80 neknise to držadlo je úplne v pohode. Používali sme ho aj v zime kupovali som ho v novembri a do snehu sa mi nezdalo ze by bol problém s kolieskami. Ja ho uz ale nemám maly ma uz 1,5r. a uz veľmi kocik nechce, uvazujem ze kúpim PP Si to je menšie na take len rýchle presuny. Zatiaľ mame quinny zapp xtra teraz na leto ale sedacka je uz tesna malému ked spí v ňom . Inak s bookom som bola spokojná konštrukcia je labilnejsia ale držal nič sa nám nezlomilo a to som aj schody s ním schadzala kedže byvame na medziposchodi aj rucka vydržala ani sa nevykyvala. 😉

dupik
21. júl 2013

@akova ano, mám ho upenvěný na všech bodech..na ohebné tyči je navlečen, pak vlevo a vpúravo dva čudlíky na kterých je zavěšena avředu na tom gumovém vyzpevnění..problém není v zavěšení koše, ale v ohebné tyči..ta se tíhou přidaných věcí sama ohýbá dolů a pak to ta¨hám po zemi, když si tyč přizvednu, visí koš tak jak by měl... 😒

michaelamilan
21. júl 2013

Ahojte mamičky, boli sme s mm rozhodnutí, že si kúpime tento kočík, no keď sme boli včera v Brendone v BA a skúsili sme si ho (na fotkách a videách to bol náš ideál!!!) tak sa nám zdal byť taký ako by som to len nazvala "rozheganý" ☹
a mali sme strach, že keď ho budeme používať, tak sa rozhegá ešte viecej 😒 Aké s ním máte skúsennosti v tejto oblasti????? Veľmi pekne vám ďakujem za vaše postrehy!!!!!

yanielka
21. júl 2013

@michaelamilan mne sa nezda mam ho pol roka a je stale super vobec sa mi nezda rozhegany, nuz ale to je asi otazka vkusu, ak si predtym vyskusas nejaky brutalne terenny kocik tak sa ti to moze zdat, ale teda ja s nim chodim po dedinskych cestach a drzi iba raz sme striekali jedno koliesko co zacalo vrzgat ale inak velka spokojnost je to konecne to co potrebujem po 4 kocikoch🙂

michaelamilan
21. júl 2013

@yanielka ja som mala predtým hlboký Roan, mám golfku Maclaren a stráááááášne chcem tento PP mno muž keď ho chytil tak bol sklamaný a hneď mi povedal že sa kupovať nebude 😠 😢 , tak preto sa pýtam na názore........ mne sa zdá, že má len ohybné tie tyče od kĺbu čo idú.......musím pozisťovať 🙂

yanielka
21. júl 2013

@michaelamilan to nie su ohybne tyce to je odpruzeny kocik. ja som s nim fakt spokojna, pri malej som mala PP pliko v zime hroza po snehu, kupili sme trojkolku hauck - ten bol ok ale len taky z nudze cnost, uz by som trojkolku nekupovala, potom sme mali maclaren golfky tie boli super, ked sa narodil maly kupili sme trojkombinaciu concord fusion bol super vajicko aj hlboka vanicka az kym som nenavliekla sportak ta strieska bola otrasna spadavala bola velmi kratka malemu stale svietilo slnko takze som to cele predala a kupila book a ten ma vsetko co chcem je pomerne lahky, vyborne sa sklada co potrebujem lebo casto nakladam do auta, ma dlhu strechu je pomerne priestranny, kos je tiez velky, da sa dat do lahu, daju sa odpojit popruhy takze maly tam nie je jak priklincovany, dokupila som pultik, no proste je to "moj top" kociar bude mi za nim luto ked uz sa maly nebude chciet vozit, ale tak dufam, ze tam este vydrzi🙂

ifkael
21. júl 2013

@yanielka ako dlho mas book?