icon

Peg-Pérego book

boska79
8. aug 2012

Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..

naninka23
8. apr 2013

@bladymary321 ano, viem, ze golfove palice si kupovat nemam. s tym mam skusenost u deti mojich sestier. No popozerame teda. Som zvedava.

naninka23
8. apr 2013

@lin123 OK 🙂

lin123
9. apr 2013

@naninka23 tak a dnes sme si ho objednali,tu zelenkavu verziu, velmi sa nam paci. celkovo na mna urobil vyborny dojem. Je lahunky, v pohode som ho zdvihla urobila zopar krokov aj s malym v kociku. Lahko sa sklada, strieska je tak variabilna, netreba ziadny slnecnik...no, uviidime ako v praxi.

naninka23
9. apr 2013

Ja som teda ozaj spokojná. Malinká má 4,5 mesiaca a krásne sa do neho vojde aj s fusakom a ešte jednou dekou pod a na fusaku, takže krása. Nám to vyšlo tak, že sa narodila v polovici novembra, takže doteraz je v hlbokej vaničke. Od budúceho mesiaca chcem začať používať novú bugynu, ktorú ale ešte nemám. Rada by som konštrukciu Grandera pošetrila na budúcu zimu, lebo vtedy bude Grander zase super ! A chcem aj niečo skladnejšie do auta, tak preto pozerám po niečom menšom.
Takže asi toľko.
Vybrali ste ten zeleno čierny ???? Ten sa mi tiež veľmi páči. Ja som ale vyberala tak, že som nevedela ešte pohlavie bábätka a tak, aby som v prípade dievčatka mohla dávať ružové, fialové a červené oblečko 🙂)))
Kde ste ho kupovali ?
Zatial papa

lin123
10. apr 2013

@naninka23 v BA na Zlatých pieskoch v shopping palace. A ty tento kocik mas? Alebo ktory kocik pouzivas na malu? My sme mali hlboky kocik inglesinu,taky klasicky retro kocik..ale maly je dost velky, ved aj velky bol, ked sa narodil 4520 g a 54 cm, tak teraz je tam taky natlaceny, Samkovi toale nevadi, ma rad take tesne priestory, aj v postielke mu robim take hniezdo a potom pekne spi, musi byt nonstop v takom objati 🙂 Ale ak vyrastie co len 0,5cm, tak si bude nohy vykladat. 🙂
Napadla ma jedna nevyhoda, co som si vsimla na tomto kociku a to je kosik, nieje vobec pevny,prave naopak. To uznal aj predavac, das tam litrovu flasu a prepadne sa Ti na zem..chcem to poriesit tak, ze dam z kartonu taky stvorec na dno, aby to bolo spevnene..hm..snad to bude ok.

lin123
10. apr 2013

@naninka23 Inak nas Samko ma rysave vlasky, tak jemu sa ta zelena perfektne hodi 🙂 A ja osobne zboznujem zelenu. Je sice dost vyrazna,ale to mi nevadi. Ostatne farebne kombinacie sa mi zdaju dost tmave, manzelovi sa pacila cervenocierna,ale tej ciernej tam bolo viac...tak ja som vybrala farbu kocika a manzel podvozok. 🙂Maju ho v ciernej alebo sivej.

naninka23
10. apr 2013

@lin123 Mám tento kočík v komplet trojkombinácii /vajíčko, vanička, športová časť/. My máme hnedo béžový.
http://www.chiccomio.com.pl/4143-xpero-kolor-xp...
Čo sa týka košíka, tak je to trošku nevýhoda, ale ja v nom odveziem dosť takého potrebného + aj fľaše keď treba. Stále mám pri sebe vineu veľkú a v pohode tam dám ešte aj iné veci naraz. Teraz som si neni istá, ale trošku to spevnené predsalen je. Nie je to tam len tak taká handrička. A páčilo sa mi, že aj ked vonku snežilo alebo viac prší, tak tá látka je nepremokavá a všetko som mala vždy suché.
Ja mám konštrukciu striebornú lesklú.
Takže tak 🙂))
Trošku tomu ale nerozumiem. Ty máš hlboký a teraz si kupovala zase hlboký ??? Nejak som sa v tom stratila 😉 .
Zatial papa.

lin123
10. apr 2013

ja som teraz kupovala sportovy kocik,len tu sportovu cast.

naninka23
11. apr 2013

@lin123 jaj táááák 🙂

zivika
29. apr 2013

kocky, mate tu niektora book plus vo farbe oceano alebo miele? ak ano, mohli by ste mi ich, prosim, odfotit? bola som si ho kuknut nazivo, ale mali len farbu college, ta sa mojmu muzovi velmi paci, no mne sa tmave kociky moc nepacia...rada by som ho uz objednala, kedze nemam uz vela casu 😅 ale strasne by som chcela vidiet tie dve farby v realnom svetle, lebo podla mojich skusenosti, farby na obrazkoch z netu sa nie vzdy zhoduju s realitou 🙂 velmi by ste mi pomohli...dakujeeem

adulik23
29. apr 2013
zivika
30. apr 2013

@adulik23 super dakujem 🙂 a si spokojne s materialom? lebo ten, co sme videli bol ten z tej drahsej triedy a vlastne neviem, aky je tam rozdiel okrem ceny 🙂 v podstate od z 🙂 ciatku je oceano moj favorit, ale stale vo mne hloda, ze by som chcela elegantnu farbu, preto rozmyslam aj nad tym miele 🙂

zivika
30. apr 2013

baby, prosim, este nejaka fotecka miele farby 🙂 alebo aspon nejaky kvetnaty slovny opis 😅 je to moc bleda farba? a da sa dobre ocistit v pripade zaspinenia? bojim sa, ze pri dvoch chalanoch bude spinavy skor, ako pojdeme von 😀 ale velmi sa mi paci...

mimikas
30. apr 2013

Baby mal by niekto zaujem o kupu Peg perega Book Comleto, sportak ciernej farby, ku kociku je original nanoznik a prsiplast. Pouzivali sme ho len ako kocik do auta, ale drobec je uz velky a do kozika nechce ani len nahliadnut. Kupovany August 2012 v BA.

adulik23
30. apr 2013

@zivika material je ok, najvacsie prusery utieram mokrymi servitkami a nezostavaju tam smuhy. 😉
kocik ma aj ine slabosti, ale to som tu uz pisala.

ak si pren rozhodnuta, tak si kup farbu, ktora sa ti najviac paci, aby si sa potom nemusela pozerat na "kompromis". 🙂

zivika
30. apr 2013

@adulik23 no, prebehla som narychlo tvoje prispevky, niektore ma mierne znepokojili 🙂 ale uz som rozhodnuta, ze ho beriem, staci, ze sa neviem v tej farbe rozhodnut 😅 a to som akurat prisla z poradne a vyzera to tak, ze mesiac mi uz neostava, takze na vyber noveho kocika uz ozaj nemam cas 😀

beba333
1. máj 2013

baby prosím viete mi povedať aké má peg-perego book plus sportivo kolieska? sú umelé, pogumované?.... nafukovacie nie sú určite... nikde na predajni ho neviem nájsť... je len v BA a KE a to je pre mňa oboje ďaleko.

ejkaaa
9. máj 2013

Baby prosím Vás, pomôžte mi upratať v hlave aký je rozdiel medzi kočiarmi pp. book plus completeo, pp book plus sportivo a modular...teda okrem ceny..ďakujem veľmi pekne.

vodnarka06
9. máj 2013

@boska79 Ahoj🙂 predpokladám, že si si kočík nakoniec kúpila. Ja ho obzerám teraz. Mali sme pri dcérke PP plico a aj GT3. Ale tento sa mi zdá ako ideálna kombinácia oboch, teda varianta BOOK PLUS. Ako si s ním bola spokojná ty? Ďakujem. Stanka

andraska
15. máj 2013

@tyrkis my sme mali PLikoP3 aj s tou Navetou a bol to super kocik uplne postacujuci od narodenia az do 2rokov, Naveta stabilna, naklikavala som ju do sedacky bez potahou aby sa nenicili zbytocne...

kiakocikovsvet
16. máj 2013

@ejkaaa completo je športový kočík s nánožníkom a pláštenkou, sportivo iba s pláštenkou a classico bez doplnkov, neviem čo myslíte slovom modular ? tak pre bližšie vysvetlenie pošlite tel. kontakt a radi vysvetlíme

naninka23
16. máj 2013

Takže my už brázdime ulicami ... zatial som neprišla na nič, čo by bolo na tomto kočíku zlé. Možno časom .. ale ide fakt pekne potichúčku. 🙂))

piskotka1312
1. jún 2013

bola by som rada, keby sa debata obnovila, ake su skusenoti cca po roku pouzivania?

nikky81
1. jún 2013

ahojte dievčatá, chcem sa spýtať, vy čo máte peg perego book plus, aké sú rozmery zloženej konštrukcie ? dakujem

nanenka25
2. jún 2013

ahojte dievcata...chcem sa opytat aky by ste mi s tych Book odporucali,je ich vela druhov a ja tam velke zmeny nevidim,urcite chcem ale s otocnou sedackou a este by ma zaujimalo ako ste spokojne s rozkladanim,a ci vela miesta zaberie v aute,kedze mi ho budeme vela prevazat...dakujeeem

georgia333
5. jún 2013

@nanenka25 ak máš záujem o otočnú časť tak si musíte objednať BOOK PLUS

janikula
7. jún 2013

Ahoj holky, zvažuji koupi Peg Perego Book Plus podvozek + Sporťák Switch Sportivo + hluboká korba Navetta XL...od miminka.
Máte některá zkušenost? Zajímají mě hlavně kolečka, jak se s nimi jezdí ve sněhu v zimě a zda korba 70cm je dostačující, jak dlouho jste miminko měly v hluboké korbičce? A jak je kočárek odpružený do lehčího terénu (např. uježděná lesní cesta?).
Nebo jestli nevíte, zda se dají kolečka vyměnit za jiná - nafukovací?
díky

akova
7. jún 2013

ahojte ak by ste niektora mala zaujem, mam na predaj Book plus sportivo s otocnou sedackou /len sportiak/ farba oceano. mozete si na neho dokupit vanicku, vajicko, alebo fusakotasku kedze sa polohuje priamo do lahu. Kocik uz nevyuzijeme, maly ma 1,5 roka a uz len by behal. kupovany je 29.11.2012 pouzivany v zime cca 5 mesiacov. mame este Quinny zapp xtra uz pouzivame iba ten. Na cene sa vieme, ak by bol vazny zaujem, este dohodnut. kuk moje inzeraty.

vrba0
9. jún 2013

Ahojte, už dávnejšie som čítala túto diskusiu, ale nepamätám si či to tu bolo vôbec spomenuté a prehliadla som to, alebo skôr som to zabudla. Dá sa PP book plus zložiť aj s tou športovou časťou? vďaka.

marus21
10. jún 2013

Mamičky prosím poraďte, kde na Slovensku (aj poblíž v Čechách) je možné si prísť pozrieť kočík peg perego book plus completo? Bola som v Avione, kde tvrdili, že tam majú všetko, nemali, v Auparku už je prednajňa, kde ho mamičky kupovávali zrušená a u nás v okolí TN nikde ani túto značku nedržia v obchodoch :(. Rada by som však tento kočík najskôr pred prípadným objednaním z internetu videla aby som nebola potom nešťastná z investície pre moje prvé babatenko 🙂 ďakujem za každú radu 🙂