icon

Peg-Pérego book

boska79
8. aug 2012

Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..

zuziatko
12. okt 2013

@naninka23 ja mám len classico a ty máš plusko. tak asi v tom je rozdiel.

povuma
22. okt 2013

Baby, kde v žilinskom kraji by som si ho mohla pozriet? ...neviete?? 🙂 🙂 🙂

zuzana1404
11. nov 2013

Ahojte žienky, mám čerstvo kúpený book- týždeň- ale objavil sa mi problém- predné kolieska. Pri prechádzke sa medzi kolieska a ten plastový úchyt, ktorý ich drží, nazbieralo toľko bordelu- blato, lístky, tráva- a to sme chodili po chodníku.Prekvapilo ma, čo sa mi tam všetko pozachytávalo. Mali ste niektorá tiež takú skúsenosť?

saimonkaa
11. nov 2013

@usacek79 Ja chcem ist tiez do book plus....Ale som pocula ze s tymi kolieckami bude problem. Nebpjis sa toho?

usacek79
11. nov 2013

@saimonkaa nie, nebojim... to su take smiesnosti podla mna, uz som to X krat pisala - nase matky nemali na vyber v podstate vobec, ich kociky mali 20kil, ziadna variabilita, tazke ovladanie... a neubudlo ani z nich, ani z nas 😉
a teda nic zasadne som ani necitala o kolesach, to je vzdy tak, ze niekto je spokojny a niekto nie, s akoukolvek vecou 🙂 a teda na tento kocik je vacsina dobrych nazorov 😉

saimonkaa
12. nov 2013

@usacek79 Super tak uz nic neriesim, a idem donho tiez...:D

bianka0111
12. nov 2013

ahojte, aj ja si plánujem kupit kočik pega 🙂 ...tie kolieska sú fakt taký problém? ani ma nenapadlo riešit kolesá...lebo v ostatnom je pre mna dokonalý...mne sa velmi páči tento :

zuzana1404
12. nov 2013

Kolieska na kočíku sú dosť podstatná vec, ktorú riešiť určite treba, na booku sú kolieska ľahké, nie príliš mohutné-čo pre mňa bola výhoda, nechcela som ťažké, nafukovacie.Ale ako som písala v predch. príspevku- stalo sa mi to, že sa mi medzi ten plastový úchyt a pred. koliesko nazbierala špina z chodníka a potom to koliesko nešlo ľahko a po prechádzke som ich musela odmontovať a takto vyčistiť, lebo ten priestor, o ktorom hovorím je taký úzky, že to ináč nešlo. Ináč je bol tento kočík môj favorit, má veľa dobrých vlastností, ktoré som hľadala u kočíka. Ale toto sa mi stalo a nečakala som to- môj manžel to okomentoval- No jasné taliansky kočík- vhodný tak akurát na prechádzky po Ríme.Dúfam, že nebude tento problém v zime so snehom.

praverita
12. nov 2013

Ahojte.suhlasim,ze kolieska treba riesit.ja som so ziadnym kocikom nemala taky problem ako pise zuzana,ale verim,ze nanosy blata,listia ci snehu mozu stazit manevrovanie kolies-na Book-u hlavne preto,ze su tam tie aretacne packy a uchytenie kolieska z oboch stran.brio ma napr predne kolesa uchytene len z jednej strany,co moze byt v tomto vyhoda.napriek tomu,tazky teren si vyzaduje specialny kocik (vahou tazsi-vacsie kolieska,mohutnejsia konstrukcia atd.).ak su taketo komplikacie zoparkrat do roka,urcite sa s tym da zit,lebo to vyvazia zase ine prednosti (lahkost,skladnost a pod.). zo skusenosti ale viem,ze na kazdom kociku sa casom najde nieco,co by si uzivatel predstavoval vylepsit.podstatne je,aby bola spokojnost s pohodlim a bezpecnostou pre babo a aspon na 80% pre maminu.

praverita
12. nov 2013

@usacek79 urcite sa neboj.ked to tak sledujem,mas moj obdiv,ze si presvedcena o spravnosti svojho vyberu,aj ked odrazas zaplavu pochybnosti 🙂 myslim,ze ak si clovek zvazil vsetko dolezite,co od kocika ocakava,je mala sanca,ze zazije velke sklamanie.muchy budu,ale to by boli vzdy (aspon ja som vzdy nieco nasla;) pokial to cloveka nebude permanentne stvat,nie je co riesit

naninka23
12. nov 2013

Ja som používala kocik v teplých mesiacoch a nemala som žiadny problém. Kúpila som ho ako letný kocik bez nanoznika a ja som teda spokojná. Na zimu by som ho veru ale asi neriešila. Tento kocik navrhli Španieli .... takze na leto je super .. pri sportaku je uzasna strecha 🙂

zuzana1404
12. nov 2013

Myslím, že sme nemali ťažký terén, obyčajný chodník - asfaltový- síce na dedine, ale určite nie lesná cesta, alebo nejaké ihrisko, či zatrávnená plocha. Tak uvidím, čo ma čaká v zime, dúfam, že nebudem nadávať.

mimikas
Odpoveď bola odstránená
mimikas
28. nov 2013

@bianka0111 ja mam kocik rok a kolesa nie su problem ak nechodis vyslovene po lese. Take rozbite chodniky v pohode zvladaju, akurat ho treba trosku nadvihnut na obrubnik, sneh zvlada trosku horsie ale da sa s nim jazdit aj v zime 😀

bianka0111
29. nov 2013

@mimikas Dakujem, už som rozhodnutá pre tento kočík, uvažovala som ešte pre GB..to je novinka, ale po odskušaní a manipulácii som zistila, že Peg je omnoho lahšie ovládatelný, takže nieje o čom 🙂

cvikla969
29. nov 2013

aj mi sme sa pren rozhodli ale ako je to s pruzenim?ma trochu volu?nemusi sa natriasat ale ci v beznom terene trochu pruzi?

evpa
29. nov 2013

Baby, nemozem citat vsetky komenty, ako zvlada sneh? Mam teutoniu a zvazujem, ze vymenim za book, ci az po zime?

votulka
1. dec 2013

ahojte, mam sice PP GT3 (som s nim max. spokojna), ale svagrina ma PP Book Clasico (neotacajuci)... na tychto oboch kocikoch je super nakupny kosik, a strecha, lebo sa da zaklopit dost do predu, takze dietatku pekne cloni... BOOK ma vyhodu oproti GT3: omnoho lahsi, ma uzsie rozlozenie kolies, co ma vyhodu najma pri cestovani autobusom, s GT3 sa do busu aspon u nas nezmestim. Svagrina ziaden problem s kocikom neriesila, ani nehrkotal a to jazdi po ceste, ktora sa ani strkovitou neda nazvat... nam GT3 na zaciatku trochu vrgala, ale stacilo raz streknut WDcka a uz jazdi jedna radost 🙂

anielicek
4. dec 2013

@praverita tak myslite,ze PP Book Plus Completo by stacilo pre novorodeniatko?Bez navetty?

usacek79
4. dec 2013

@anielicek book plus completo ma automaticky vanicku Navetta xl, nie..?
a keby aj nie, myslis, ze by vobec vyrabali kocik, ktory by pre novorodenca nestacil..? 😅 😀

praverita
4. dec 2013

@anielicek myslim si,ze ano.ide krasne az do lahu,dobre polstrovane s usiakmi pre hlavicku,velika strieska,nanoznik dokaze vytvorit kvazi spodnu obrubu;ja by som s tym nemala problem a ak sa mi ho dovtedy nepodari predat,tak ho budem pre bejby urcite pouzivat bez navetty.
@usacek79 anielicek asi myslela,ze nie je vela kocikov,ktore sa daju pouzit pre novorodenca aj bez klasickej vanicky. PP urcite ano,podla mna je to skvele 2v1-bez zbytocneho skladovania vanicky a za 1/2 cenu.

usacek79
5. dec 2013

@praverita ahaaa, myslela len sportiakovu cast..? tak to som nepochopila, kedze automaticky myslim na trojkombinaciu 😅

anielicek
5. dec 2013

@praverita
@usacek79 ano presne tak som to myslela,ze je to iba 2v1,ze ci babatku nebude zima,kedze mam termin v jan. A nemusela by som ho kupovat ako sportovy,kedze ten chcem isto Pp.Zatial mame vybraty Camarello 3v1,ale radsdj by som brala tento a je to aj na leto. Co hovorite z vlastnych skusenosti na kolieska?Zvladneme to s nimi aj po snehu?

praverita
5. dec 2013

@anielicek pokial ide o kolieska,zdaju sa mi dobre vyvazene,su vacsie,z pevnej gumy,pekne kopiruju teren,so zimou ale nemam skusenosti. Niekto pisal,ze listie sa zbiera pod aretovacimi packami a robi to neplechu,ale tiez nemam negat skusenost. Zimy by som sa nebala,pokial ide o babatko v tomto type PP bez vanicky. Ak bude prilis zima,aj tak sa s uplne malilinkym babatkom neodporuca ist von a neskor nevidim problem.Bude naobliekane+fusak+perfektny zatepleny nanoznik;tiez zospodu moze byt vlozka ci deka. V tomto je naozaj priestranny a funkcny. Ja ked teraz obcas uspavam vonku 9m dceru v overale a fusaku,je vyborne,ze ma stale dost miesta a prespi spokojne vyse 2hod. V tomto napr vanicka by uz nestacila a maloktory sportak ide zase az do uplneho lahu. Samozrejme,ak budu haldy snehu,to sa asi nedostanete pohodlne nikam so ziadnym kocikom. Vsetko sa dopredu vychytat neda,ale ja by som nemala obavy. Je to velmi kompaktny kocik a ja by som k nemu vanicku nekupovala ani pre zimne babatko,najma s ohladom na cenu celeho setu a pravdepodobnost kratkeho vyuzitia vanicky. Na druhej strane chapem,ak si niekto kupuje 3kombi-tiez som mala pri prvom. Dnes by som to riesila praktickejsie🙂

anielicek
5. dec 2013

@praverita presne inak toto vsetko mi aj svagrina hov.ze staci kludne sportiak,ze prve 3 mes. Aj tak nepojdem s babatkom vonku,ked bude zima.Mozno,ze sa uz opakujem,ale ten nanoznik tu je vytepleny?Co sa tyka tej zimy a koliesok-byvame v meste,tak chodnicky odmataju snad by sme to zvladli

praverita
5. dec 2013

@anielicek 🙂 ja si myslim bez obav ;) s babatkom treba ist na vzduch,ale s mierou,primerane veku a pocasiu. Nanoznik je zatepleny dostatocne;ked porovnam s inymi,kde sa nanoznikom oznacuje impregnovana tenka latka,tak PP je zatepleny az dost. Aj kolieska zvladnu dost,hoci vsetko ma svoje limity a nech sa rozhodnes akokolvek,vzdy sa moze a nemusi nieco vyskytnut 🙂 ale netreba sa prilis znepokojovat dopredu-Book je rozhodne vynikajuca volba pre 2v1;ja by som, za inych okolnosti, nemenila.

ifkael
6. dec 2013

@anielicek to prve tri mesiace nepojdete von? Neblaaaazni

anielicek
6. dec 2013

@ifkael pojdeme jasnačka, pokiaľ nebude pre bábo veľká zima ☹

roxy
7. dec 2013

prosím vás žienky ten nánožník sa fakt nedá zapnúť vyššie? nejak mi to nejde do hlavy, že by sa len tak nízko zapínal.alebo som čosi prehliadla...poraďte mi prosím. dnes som zmenila navettu za šporťák a teda spokojná som len ten nánožník ma mätie. dakujeeem

praverita
8. dec 2013

@roxy myslis este vyssie ako toto? to uz by tam bejby sotva malo v sede dost miesta...