icon

Peg-Pérego book

boska79
8. aug 2012

Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..

duratlicka
27. jan 2014

@sipka99 Urcite si kup kocik s otocnou sedackou.My mame Jane slalom (podobne ako gt3) a mala ho neznasa.Myslim,ze by kludne aj do 2 rokov kukala najradsej na mna.

jvlo
30. jan 2014

Včera som bola s kočíkom na nákupe. Do košíka som natlačila 6x 1,5 litrovú Lucku a plnú tašku s nákupom. Nabudúce hodím fotku. Košík sa vôbec nešúchal po zemi... 🙂

teegreen
Odpoveď bola odstránená
nika32zv
9. feb 2014

@praverita možem sa spýtať tá 500ka má ake kolesa? Umele?

praverita
9. feb 2014

@nika32zv myslim,ze ramik kolieska je umely a potiahnuty tvrdenou gumou. Ake vystuze su pouzite pod plastom, to naozaj neviem. Podobne to ma vacsina inych kocikov,kedze tam sa da dost usetrit na konecnej vahe kocika.

nika32zv
9. feb 2014

@praverita ďakujem krásne 😉 takže ho odporúčate? Som tomu kočíku dosť naklonená

praverita
9. feb 2014

🙂 za malo. Vzdy ide o to,co od kocika ocakavate-v com nie ste ochotna urobit kompromis a v com ano. Je to vydareny kocik s vybornou manevrovatelnostou,velmi priestranna sportova cast,otocitelna,sklapatelna do uplneho lahu jednou rukou,velka strieska,je lahucky,jednoducho zlozitelny,kvalitne materialy a doplnky v cene. To zavazilo u mna. Lepsie 2v1 som nenasla-ja som nechcela zbytocne vanicku. Teraz mam uz iny kocik a niektore veci z book-u mi naozaj chybaju. Ak ale chcete kocik viac do narocnejsieho terenu,book nie je ten spravny-nie je tak odpruzeny ani konstrukcne stavany,kedze je vyrazne odlahceny-myslim,ze by sa tym rychlo rozhegal.

amelian
11. feb 2014

viete mi prosim v rychlosti vysvetlit aky je rozdiel medzi Book Plus Completo Modular & GT3 Completo Modular & Book Plus Modular? dakujem

kinluska
24. feb 2014

dievčence, vybrala som si tento kočík v prevedení Denim, nemáte niektorá skúsenosti, ako sa tá látka chová napr. na slnku? rada by som ho využila aj pre ďalšie deti...

http://www.brendon.sk/Products/Details/57816

sipka99
24. feb 2014

@kinluska aj ja mam toto prevedenie ale na GT3 konstrukcii cize na trojkolke ale zatial je v skatuly a rovnako ako ty, cakame do juna 🙂 ale ja som stretla jednu babu u nas v BB na namesti a mala toto farebne prevedenie a ona bola spokojna velmi…so slnkom sice skusenosti este asi nemala len som ju stretla v decembri, skor mi hovorila o dazdi, ze je naimpregnovany takze nepremokne ale tie kvapocky stekaju dole pekne po kociku…no spokojna bola tak verim, ze budeme aj my! 🙂

kinluska
24. feb 2014

@sipka99 super, tak keď budeš vedieť viac, určite napíš, ja sa tiež pokúsim pozisťovať 🙂

sipka99
24. feb 2014

oukej, dohodnute 🙂

yannalendy
24. feb 2014

@kinluska ja mam doma presne toto denimove prevedenie na book plus a max spokojnost, a to uz kocikujeme 11 mesiacov 🙂

sasha871
27. feb 2014

ahojte baby,potrebovala by som poradit kamoska ma kocik peg perego gt3 2012,chcela by som od nej kupit vanicku a vajicko, a dokupit podvozok BOOK PLUS-alebo BOOK PLUS S,len neviem ci bude vanicka s vajickom pasovat na tento typ podvozku...vsimla som si na nete,ze je modular set SL aj modular set K,neviem teda aky je v tom rozdiel..v podstate mi to je jedno,hlavne aby mi to sadlo na podvozok.

sasha871
27. feb 2014

ona ma modular set K

lienka116
27. feb 2014

Ahojte všetky maminky Bookov plus 🙂 Mám na Vás otázku. Kúpila som tento kočík po maminke, používaný cca pol roka, s kocikom som max. spokojná, len nakoľko babo ešte len čakáme, tak som ho netestovala. Chcem sa Vás opýtať, čo sa týka podvozku, či od kĺbu, kde sa podvozok pri skladani ohyba, ci to mate napevno, alebo s vôľou, mne to behá cca 1 cm, keď je kočík normálne rozlozeny. Mám aj blocik, takže si to viem vyreklamovat, nakolko je kočík este rok v záruke, len potrebujem vedieť, ci to tak ma byť alebo nie. Tak sa obraciam na Vas skúsené bookarky 🙂 🙂 Moc ďakujem za odpovede.

povuma
27. feb 2014

@lienka116 ja mám novyý Book, a akurát riešim, že mi rúčka v klbe behá jemne hore dole, proste nie je ten klb napevno, po telefone ma predavajuca presviedčala, že to tak má byt,že to maju všetky Booky, tak som zvedavá aj ja...či to reklamovat, či nechat tak, nejak to nevplyvnuje riadenie kočíka, len sa bojím, aby to ešte viac nepovolilo ☹ 😠

lienka116
27. feb 2014

Ďakujem za odpoveď, mne totižto maminka, čo mi ho predávala povedala to isté, dokonca to bola reklamovať a tiež jej povedali, že to takto ma byť. Tak asi na tom niečo bude, každopádne mám ešte rok na to, aby som to vyreklamovala, keby niečo 🙂

kuriatko84
28. feb 2014

Som posadnutá kočíkmi a novinkami vo svete kočíkov a aj keď už nekočíkujem, ale dávam vám do pozornosti Novinku PP BOOK Pop UP, vyzerá byť super, skoro, a možno pre niekoho dokonalý kočík 😀 😀 😀

lusinda1989
1. mar 2014

Dievcata potrebujem pomoct aky fusak do vanicky poradte prosim

heart170413
1. mar 2014

Ahojte neviete niekto kde by som zohnala nanoznik na peg perego book classico, farba: oceano???? Univerzalnynanoznik kupovat nechcem. Alebo ak je tu niekto kto ma nanoznik rovnakej farby z book completela a nepouziva ho rada ho kupim! 🙂 dakujem

mirka_nr
15. mar 2014

Baby, aj ja mám PP Book Plus... a som veeeelmi spokojna s nim..

mikchaila
16. mar 2014

@kinluska ahoj, ja som bola tento kocik vyskusat priamo v obchode, tiez mam termin na jun. je to krasny kocik ale mne sa zdal na leto hrozne tmavy. Kedze na zaciatku bude vanicka v kurze, mam pocit ze moje dieta sa tam uvari... ja neviem.. velm isa mi paci ale do tohto dat dieta v lete bude ako sauna... co myslis?

kinluska
17. mar 2014

@mikchaila nezdal sa mi taky tmavy sko ten cierny alebo hnedy....

citronius
17. mar 2014

Ahojte? Ako ste spokojné s PP Aria? je ľahučký, tak zvažujem nad kúpou, len sme s manželom vyšší a chodíme dosť rýchlo, nezakopávete? ďakujem a kľudne sa ozvite ak máte na predaj ale len v bezchybnom stave. Ďakujem

ifkael
17. mar 2014

@citronius budes zakopavat do kocika a bude ti nizko rucka

citronius
17. mar 2014

@ifkael Ďakujem, to nechcem

mikchaila
17. mar 2014

@kinluska mne sa strasne paci tiez.. trosku ma to sklamalo, lebo mi to pride moc tmave na leto.. chod si ho niekde pozriet pre istotu, lebo mna to naozaj prekvapilo... ked si predstavim tie 35-ky v lete... hlavne vanicka...

kinluska
18. mar 2014

@mikchaila ja ho mám vykukaný naživo.... mne sa páči najviac, ale starí rodičia chcú kúpiť tento 🙂

mikchaila
19. mar 2014

@kinluska su to konstrukcne vynikajuce kociky... mna len troxa mrzia tie farby, lebo kociky su velmi lahke, a nie je problem manipulacie s nimi... avsak tie vagne farby (takmer cela skala je tmava) ma troxa odradzuje... ta jeansovina vyzera super, velmi pekny kociarik a j mne sa najviac paci..len v lete.. no neviem