Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
Včera som bola s kočíkom na nákupe. Do košíka som natlačila 6x 1,5 litrovú Lucku a plnú tašku s nákupom. Nabudúce hodím fotku. Košík sa vôbec nešúchal po zemi... 🙂
🙂 za malo. Vzdy ide o to,co od kocika ocakavate-v com nie ste ochotna urobit kompromis a v com ano. Je to vydareny kocik s vybornou manevrovatelnostou,velmi priestranna sportova cast,otocitelna,sklapatelna do uplneho lahu jednou rukou,velka strieska,je lahucky,jednoducho zlozitelny,kvalitne materialy a doplnky v cene. To zavazilo u mna. Lepsie 2v1 som nenasla-ja som nechcela zbytocne vanicku. Teraz mam uz iny kocik a niektore veci z book-u mi naozaj chybaju. Ak ale chcete kocik viac do narocnejsieho terenu,book nie je ten spravny-nie je tak odpruzeny ani konstrukcne stavany,kedze je vyrazne odlahceny-myslim,ze by sa tym rychlo rozhegal.
viete mi prosim v rychlosti vysvetlit aky je rozdiel medzi Book Plus Completo Modular & GT3 Completo Modular & Book Plus Modular? dakujem
dievčence, vybrala som si tento kočík v prevedení Denim, nemáte niektorá skúsenosti, ako sa tá látka chová napr. na slnku? rada by som ho využila aj pre ďalšie deti...
@kinluska aj ja mam toto prevedenie ale na GT3 konstrukcii cize na trojkolke ale zatial je v skatuly a rovnako ako ty, cakame do juna 🙂 ale ja som stretla jednu babu u nas v BB na namesti a mala toto farebne prevedenie a ona bola spokojna velmi…so slnkom sice skusenosti este asi nemala len som ju stretla v decembri, skor mi hovorila o dazdi, ze je naimpregnovany takze nepremokne ale tie kvapocky stekaju dole pekne po kociku…no spokojna bola tak verim, ze budeme aj my! 🙂
oukej, dohodnute 🙂
@kinluska ja mam doma presne toto denimove prevedenie na book plus a max spokojnost, a to uz kocikujeme 11 mesiacov 🙂
ahojte baby,potrebovala by som poradit kamoska ma kocik peg perego gt3 2012,chcela by som od nej kupit vanicku a vajicko, a dokupit podvozok BOOK PLUS-alebo BOOK PLUS S,len neviem ci bude vanicka s vajickom pasovat na tento typ podvozku...vsimla som si na nete,ze je modular set SL aj modular set K,neviem teda aky je v tom rozdiel..v podstate mi to je jedno,hlavne aby mi to sadlo na podvozok.
ona ma modular set K
Ahojte všetky maminky Bookov plus 🙂 Mám na Vás otázku. Kúpila som tento kočík po maminke, používaný cca pol roka, s kocikom som max. spokojná, len nakoľko babo ešte len čakáme, tak som ho netestovala. Chcem sa Vás opýtať, čo sa týka podvozku, či od kĺbu, kde sa podvozok pri skladani ohyba, ci to mate napevno, alebo s vôľou, mne to behá cca 1 cm, keď je kočík normálne rozlozeny. Mám aj blocik, takže si to viem vyreklamovat, nakolko je kočík este rok v záruke, len potrebujem vedieť, ci to tak ma byť alebo nie. Tak sa obraciam na Vas skúsené bookarky 🙂 🙂 Moc ďakujem za odpovede.
@lienka116 ja mám novyý Book, a akurát riešim, že mi rúčka v klbe behá jemne hore dole, proste nie je ten klb napevno, po telefone ma predavajuca presviedčala, že to tak má byt,že to maju všetky Booky, tak som zvedavá aj ja...či to reklamovat, či nechat tak, nejak to nevplyvnuje riadenie kočíka, len sa bojím, aby to ešte viac nepovolilo ☹ 😠
Ďakujem za odpoveď, mne totižto maminka, čo mi ho predávala povedala to isté, dokonca to bola reklamovať a tiež jej povedali, že to takto ma byť. Tak asi na tom niečo bude, každopádne mám ešte rok na to, aby som to vyreklamovala, keby niečo 🙂
Som posadnutá kočíkmi a novinkami vo svete kočíkov a aj keď už nekočíkujem, ale dávam vám do pozornosti Novinku PP BOOK Pop UP, vyzerá byť super, skoro, a možno pre niekoho dokonalý kočík 😀 😀 😀
Dievcata potrebujem pomoct aky fusak do vanicky poradte prosim
Ahojte neviete niekto kde by som zohnala nanoznik na peg perego book classico, farba: oceano???? Univerzalnynanoznik kupovat nechcem. Alebo ak je tu niekto kto ma nanoznik rovnakej farby z book completela a nepouziva ho rada ho kupim! 🙂 dakujem
@kinluska ahoj, ja som bola tento kocik vyskusat priamo v obchode, tiez mam termin na jun. je to krasny kocik ale mne sa zdal na leto hrozne tmavy. Kedze na zaciatku bude vanicka v kurze, mam pocit ze moje dieta sa tam uvari... ja neviem.. velm isa mi paci ale do tohto dat dieta v lete bude ako sauna... co myslis?
Ahojte? Ako ste spokojné s PP Aria? je ľahučký, tak zvažujem nad kúpou, len sme s manželom vyšší a chodíme dosť rýchlo, nezakopávete? ďakujem a kľudne sa ozvite ak máte na predaj ale len v bezchybnom stave. Ďakujem
@kinluska su to konstrukcne vynikajuce kociky... mna len troxa mrzia tie farby, lebo kociky su velmi lahke, a nie je problem manipulacie s nimi... avsak tie vagne farby (takmer cela skala je tmava) ma troxa odradzuje... ta jeansovina vyzera super, velmi pekny kociarik a j mne sa najviac paci..len v lete.. no neviem

@sipka99 Urcite si kup kocik s otocnou sedackou.My mame Jane slalom (podobne ako gt3) a mala ho neznasa.Myslim,ze by kludne aj do 2 rokov kukala najradsej na mna.