Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
My pouzivame Peg perego duette ale to je starší typ 🙂
Ahojte mamičky, potrebovala by som poradiť ohľadom športového kočíka Peg Perego book plus completo kvoli otáčanie sedakčy v smere aj protismere.... ako pozerám, tak pozerám, na každej stránke sú mierne odlišné informácie a neviem, čoho sa mám držať. Aká je prosím vás skutočná dlžka kočíka? 93cm?101cm??? a dá sa priobjednať aj zvlášť nánožník nejaký univerzálny?a objednávali ste kočík priamo v obchode, alebo cez internet? ďakujem.
Môžem otázočku? Peg perego book plus - zvládne aj zimné obdobie? Keď nasneží viac snehu?
Máme Peg-Perego book plus, farba LUNA a nemenila by som. Je ľahučký, perfektne sa skladá, autosedačka-vajíčko sú super a farebná kombinácia LUNA sa mi veľmi páči. Vajíčko je robustné, nemám pocit, že je ako škrupinka. Polohovateľná vanička. Čo by som vytkla je trošku slabší výber farieb. Chceli sme červenú a tá, ktorú ponúkajú je dosť tmavá. Pri vaničke sa rúčka skladá trošku horšie, treba lepšie zatlačiť a rovnomerne, tak ako aj pri rúčke na vajíčku, ale zasa dobre pre bezpečnosť. Páčka na polohovanie vaničky sa mi pár krát vytiahla, keď som ju pretočila. Máme ho už 3 mesiace a zatiaľ si neviem vynachváliť. Ešte keby mal motorček na kolieskach na uspávanie, bolo by to super 🙂 ale to asi nemá žiaden kočík.
@teedynka
Odporúčam kupovať Babytrend, majú skvelé ceny. Nánožník na complete je možné použiť z vaničky, ale skúste sa ich spýtať, ak by ste chceli iný. Určite poradia. Odporúčam rovno zakúpiť aj pláštenku na vaničku od emitexu, sedí na kočík skvele a sieťku proti hmyzu. Pláštenka na športovú časť je v cene. A super je aj držiak na fľašku. Najskôr pre Vás, potom pre bábo. My máme Peg perego tú vyššiu radu a som spokojná, rozdiel je asi len v látke a farebnosti.
@ester83 prezila som s nim celu zimu a aj ten jeden den, ked nasnezilo 😀 uplne v pohode sme sa prebrodili snehom, aj ked si nemyslim, ze by niekto vyhladaval kocikovanie v zavejoch neodhrabanych 😅 nemyslim si, ze to zvlada nejako horsie, ako ine kociky (nehovorim o terenakoch, pre mna su vsak tie obrovske "pneumatiky" na kocikoch nemyslitelne, kocik musi byt aj pekny 😠 )
a chodim s nim bezne aj cez travniky (teda taky lahsi teren mimo chodnikov) a tiez v pohode, po pol roku intenzivneho kocikovania na dlheee trasy je uplne ako novy, ziadne rozheganie, ani ta rucka tolko omielana mi nevrzga ani sa nekyve... 🙂 detto ku kosiku, co niektore pisu, ze sa im vlaci po zemi - je to len vec dobreho nainstalovania a ukotvenia na vsetkych bodoch (da sa to prehliadnut, treba byt teda dosledny pri prvom upevnovani), ja v tom nosim 6balenia mineralok a mega nakupy a nikdy sa mi po zemi nevlacil, je super priestranny prave 🙂
ja mam model fiat 500, je to extra fesak 😉
@wohu akoze packa na polohovanie vo vanicke sa vytiahla? ved ona sa ma povytiahnut, potom s nou treba tocit do zelanej polohy a potom opat zasunut... 🙂 ci inak sa vytiahla?
Celá sa mi vytiahla, keď sa už nedá točiť, tak sa vytiahne, ale dá sa pekne dať naspäť,takže ok. Je to fakt skvely kočík, môžem len odporúčať
Babizne, ak by ste chceli, predavam 3 kombo peg perego book plus. Model 2013. Farba java. V 100% stave 🙂 pripadne ak by ste vedeli o niekom kto zhana, dajte vediet ;) dakujeeeeem
Prosim ake su vnutorne rozmery vanicky?
@haliee no tak jeden vyrobca robi tak, iny tak... myslim, ze to je aj o snahe urobit lahsi kocik, kazdy centimeter samozrejme ma svoju vahu.
Takze tie sirsie, dlhsie - tam sa neda hovorit o zbytocnosti si uzitocnosti, proste je to tak 😅
urcite, ak ma niekto maleho tucka, tak moze byt ten sirsi vhodny, ale neviem si takeho mega tucka predstavit, ze by mu minimalne na prvych 6 mesiacov nestacilo 30cm.. Co sa dlzky tyka, 75cm ma mnoho deti az okolo 10 mesiaca.
Moja dcera tam ma miesta az az.
Takze si asi treba vybrat, ci chces "lod", kde bude mat babo miesta hore dole aj na 20 hraciek alebo radsej lahsi a skladnejsi kocik 🙂
ale teda 5cm hore dole podla mna nehra vobec ziadnu rolu...
a este - mnohe deti okolo 7-8 mesiaca uz zacinaju byt velmi zive, teda je snaha sa dvihat do sedu, mrvit sa kadejako a teda sa uz pocita, ze najneskor od 9mesiaca (casto uz od 6-7) sa prechadza z vanicky na sportak.
Peg Perego Book Plus, ma sportak, ktory sa da dat od polohy uplneho lahu az do sedu, takze cisto teoreticky vanicku ani netreba, dokaze ju zastupit v lezatej polohe aj sportak.
Preto pri trojkombinacii naozaj nemusi clovek riesit, ci je vanicka dost dlha a siroka, lebo minimalne 6-7 mesiacov bude stacit aj najvacsiemu tuckovi/dlhanovi a potom uz veselo mozete prejst do sportaku 🙂
my este asi do konca juna budeme vo vanicke a ked uz bude naozaj teplo, pojdeme do sportaku, aby mohla pozerat na svet 🙂
pozeram, ze mas termin v oktobri, ja mam oktobrovku a teda to je uuuuplne idealny cas na vanicku - minimalne do aprila/maja 100% vanicka bude stacit, a ako uz bude pekne, sup do sportaku 😉
este sa pre istotu spytam, ze teda normalne s fusakom do pol roka by sa tam malo zmestit, 🙂
prepac ak sa pytam opakovane, len si to uistujem, my sme vacsi ludia 😀, ale nie zasa moc 😀 a ak bude babo po nas 😝 , tak preto som sa vlastne pytala na tu sirku,
a urcite hladam lahsi, kedze byvam na prvom poschodi bez vytahu a tak vseobecne
a ak mas nahodu chvilku mozes pozriet prosim na tento http://www.detsketuzby.sk/detsketuzby/eshop/1-1...
resp. ostane verzie nemusi byt presne tento
zaujimal by ma tvoj nazor, aj ked nemas s kocikom skusnost, len co sa tyka parametrov a tak, pripadne ak mas aj od niekoho skusenost v okoli,
dakujem moc,
@haliee akekolvek velke dieta sa aj s fusakom urcite do tej vanicky pol roka zmesti, drviva vacsina sa tam zmesti aj dlhsie 🙂
my sme mali mega velky, tucny fusak a uplne v pohode...
o tom kociku nic neviem, ale v pohode vyzera, aj lahky je, no nie som odbornik na kociky 😅
a je znacne lacnejsi, ako PP, no podla mna nie je taky pekny 😉
ale to je najmenej, tak sa rozhodni podla seba 🙂
@haliee ahoj.moje dieta malo v pol roku 9kilo a zmestilo sa do vanicky aj s fusakom.potom sme ho uz ale presupovali do sportaku lebo sa jedoval ze nevidi von.myslim ze dlhsie ako do pol roka aj tak vo vanicke ziadne dieta byt nechce a tato sportova cast je super priestranna a dobre kryta takze v pohode aj v zime do nej moze polrocne dieta prejst.
@boska79 Asi pred 2 mes som kupil polovičke najnovšiu sériu PP Book Plus S Nero (len športovú časť), a môžem povedať, že spokojnosť. Samozrejme má svoje + aj -, záleží kde a ako ho chceš používať. My veľa jazdíme autom (skladnosť a váha super), rôzny terén (mesto, aj stredný terén zvládne, problém je trocha len v hlbokom piesku, alebo hlbokom kameni), nedá sa dať úplne na ležato (do úplnej roviny, ale na spanie v pohode), ľahko ovládateľný, aretácia predných kolies jedným otočením ovládania na rúčke (netreba sa skláňat pred každým kolieskom), materiál a konštrukcia OK, rúčka už nie je penová, ale kožená, kolieska nafukovacie apd, apd.... Celkovo by som mu dal 95% zo 100%

@boska79 ja som si ho objednala, tak uvidim 😉