icon

Peg-Pérego book

boska79
8. aug 2012

Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..

cvikla969
22. jan 2015

@mirgo4 mam.v zasade mu nemam co vytknut.este sme dokupovali zakladnu k autosedacke.vanicku sme tiez pouzivali 7mesiacov,ma polohovanie co som dost viuzila,velky kosik a material sa dobre udrziava,obcas treba premazat rukovat lebo vrzga 😉

mirgo4
23. jan 2015

@cvikla969 cawko...a nechces ten kociar nahodou predat?mal by som zaujem?

cvikla969
23. jan 2015

@mirgo4 ja ho pouzivam a este dlho budem.akurat hlboku cast(vanicku) mam uz odlozenu.vajicko este do jari tiez...

tianka12
24. jan 2015

@mirgo4 predavam 🙂

tianka12
24. jan 2015

@ivetbal zdravím, predávam plus S, v bazáriku mam inzerát

ivetbal
24. jan 2015

@tianka12 Je kráááásny ale my sme už kúpili Brio Go. A môžem sa opýtať prečo ho predávaš? Nebola si s ním spokojná? Ak nechceš písať tu kľudne aj do IP. Celkom by ma to zaujímalo 🙂

tianka12
24. jan 2015

@ivetbal spokojnosť bola veľká, akurát malý mi štrajkuje.. Ide sa urevať v kočíku, tak sa veľa nosíme, a je mi ľúto keď mi bude stáť len tak doma.. Tak pokukujem po nejakom športiaku ľahkom pre krajný prípad, inak manducujeme 🙂 fakt ako píšu žienky,je ľahký, skladný, ovládateľný jednou rukou..

lienkasop
27. jan 2015

@tianka12 @ ivetbal @mirgo4 @cvikla969 @suriacik @merulka ale aj dalsi kto mate book prosim vas zmesti sa don 3 rocne dieta: nesucha si hlavku o stiesku, resp. je nad hlavkou dost miesta? nemate foto?

lusinda1989
27. jan 2015

@lienkasop podla mna nie moja mala ma dva je z tych mensich a ma to ltt...

tianka12
27. jan 2015

@lienkasop teda ja neviem, keďže mame iba 4mes 🙂 ale idem predať a kúpiť len športiak nejaký

suriacik
27. jan 2015

@lienkasop skusim zajtra posadit starsieho, teraz mal tri roky. ale on uz daaaaavno nesedi v kociku, myslim ze je strasne malo trojrocnych deti, ktore sa este kocikuju. aspon u mna v okoli uz nepoznam take kinderko. 🙂

merulka
27. jan 2015

@lienkasop trojrocne uz asi nevojde, ale to moze byt problem uz do vacsiny kocikov.

lienkasop
28. jan 2015

@tianka12 preco ides predat?

lienkasop
28. jan 2015

@dandik nemate nahodou foto kde dietatko sedi v sportovom kociku? Chcem ho kupit, ale bojim sa ze ta buda je male a bude si suchat hlavku o striesku. Dcerka ma 2 roky.

tianka12
28. jan 2015

@lienkasop malý mi odmieta kočík, tak sa väčšinou nosíme v manduce, a je mi ľúto aby stal doma..nemá ani pol roka tak ešte dobre poslúži niekomu inému 🙂

mimikas
28. jan 2015

@lienkasop pre 2r. dieta je Book maly kocik, moj maly sa tam nezmestil uz ako 19 mesacny a to som mala len sportak a ten je vacsi

veronikatothova
5. feb 2015

ahojte, ako ste spokojné s týmito kočíkmi teraz v zime? Ako zvládajú kolesá zasnezene a primrznuté chodníky?

Ďakujem 🙂

sasha871
8. feb 2015

@veronikatothova gahoj ja som mala doteraz book plus s a isiel v pohodicke..teraz som kupila mamas papas urbo a ked dostanem nervy ,tak ho zahodim do prveho smetiaku 😀 hroza..book je obratnejsi a makksi toto kovove urbo je dobre tak na jar leto,sa divim jak mamicky pisu ze presiel aj sneh a tesia sa no ako katastrofa s bookom sa neda porovnat..ale zas samozrejme ani book nie je tank takze to berme tak triezvo..ale ide v pohode.

veronikatothova
8. feb 2015

@sasha871 jeeej, dakujem za oďpoveď 🙂 . A vanicku si mala akú? Neviem ci je lepsia tá book alebo pop up.

sasha871
8. feb 2015

@veronikatothova vraj popup je mensia ..ja by som volila navettu je dost velka..

evka8756
9. feb 2015

Určite by som neváhala známa si objednala tento http://www.mojanjelik.sk/p/book-completo-2015-p... a je s ním nadovšetko spokojná 🙂 Navyše je k nemu pláštenka a nánožník tak si myslím že je to skvelá kúpa, ktorá sa oplatí 🙂

edinka25
11. feb 2015

Kuknite moj inzerat 😊😉

sunshine85
14. feb 2015

dievcata, daju sa na podvozku pp book plus menit kolieska? lebo mam pocit, ze tuto zimu ich dame do smutku 😖 dakujem

sisaa
5. mar 2015

@suriacik mozem sa opytat, ci ste skusala dat syna do kocika ako sa tam zmesti? vdaka

suriacik
5. mar 2015

@sisaa juuuj prepacte, som Vam zabudla napisat ☹((( ano davala som ho sediet, tak hlavu pod striesku uz nestrci, ale nohy ma v pohode.

suriacik
5. mar 2015

@sunshine85 daju sa menit. ale co som nasla obchod tak iba v Cechach ich dostat.

sisaa
5. mar 2015

@suriacik a neviete ci sportova cast na booku je rovnako velka ako na switch easy drive?

suriacik
5. mar 2015

@sisaa tak to neviem, ale podla mna tam nejake elke rozdiely nebudu

sunshine85
5. mar 2015

@suriacik dakujem. ale medzicasom som si zistila. menia ich v ba. tusim kociky.sk to bolo. oni su autorizovany servis peg perega. volala som si tam 😉