Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
@katrenka111 skus napisať do predajne peg pergo v auparku isto ti napišu, ale niekto to tu už spominal že asi až v oktobri cena bude väčšia ako u klasika book
baby neviete ci už je niekde v predaji book plus s otocnou sedackou???? zatial mi odpisali že v oktobri, ak viete kde bude skor napiste....
Baby ako jazdi book po macacich hlavach? da sa alebo je treba nieco terennejsie?
@lenka03 máme vyzkoušen lesopark, kočičí hlavy, zámková dlažba, tráva, fakt ho nešetřím a používám skoro jako sporťák. Projede vše, můžu říct, že lépe než golfky od Peg Perego Pliko, což jsou super terénní golfky. Kolečka nerachtají, kočárek pruží, takže to pro dítě není náročné. Navíc, do koleček se nazapichují kamínky, což je super.
@dandik dik za opdpoved, ja mam teras PP Culla na podvozku klasiko na zahradu a blizke okolie domu a PP Switch Easydrive ( nanho tiez obcas nakliknem tu vanicku alebo ju ku kociku do kufra auta).
Ten Easydrive vyhovuje v tom ze mam malu v protismere jazdy, lahke skladanie a skladnost kocika a aj to ze ide uplne do lahu tak na cesty vanicku nevozim a chodim len so sportiakom od narodenia. Mam ho len na cesty a z auta ho ani nevyberam ale vadi mi na nom par veci - tenucky kosik ze sa tam aj bojim nieco polozit, rucka mi pride labilna a chcela by som nieco terennejsie a zaroven skladne s polohovatelnymi nozickami a opierkou polohovatelnou nie na ten popruh co ma vela kocikov.
Az bude mala o nieco vacsia a nebude musiet byt v protismere jazdy tak chcem zmenu a ten BOOK ma uplne dostal 🙂
KRASNY :(
skoda ze u nas neni :(((((
@lenka03 Já mám Switch s dvojtými kolečky, tento Book bude na trhu s otočnou sedačkou na podzim. Jinak ke košíku. Většinou si majitelky košík podšívají. Tento na Booku má v košíku ještě křížem ušitý popruh, ale taky je slabší. Stačí dát ale dolů nějakou podložku nebo si ho podšít. Já to zatím neřeším, uveze fakt hodně.
@dandik na PP Si bol ten kosik o dost pevnejsi. V nom som toho odvozila vela za dva roky co som ho pouzivala pri starsej dcere ( z toho rok bol jedinym kocikom) a nic sa mu nestalo ... ale co sa na Easydrivy divam tak vacsina mamiciek ho ma nejak opravovany, niektore podsity, ine ho maju prelepeny kobercovou paskou alebo niecim takym ...
ahojte kočky. Prosim vas uz skutocne pouzivatelky Booku o vase referencie.
Objavili ste nejake muchy? Ja sa najviac bojim koliesok. Nie su moc tenke - hrkotave? Myslite, ze budu dobre do snehu? a ze sa tam vojde babo s fusakom?
@yasmin0001 ja som s nim spokojna. vacsinou chodim po asfalte, takze kolesa nemaju problem, ale par krat sme uz boli na lesnej cesticke + luky a v pohode. ale zase nie je to vyslovene terenak. 😀
co sa tyka snehu, tak neriesim. sme zo senca. tu byvaju maximalne 2 cm a aj to nie dlhsie ako tyzden. 😎 s fusakom sa tam urcite zmesti aj 3-rocne dieta. sedadlo je fakt priestranne. 🙂
Book Plus maju "exkluzivne" v rakuskej Kike za 799eur (komplet aj s taskou, hlbokou vanickou, autosedackou), a da sa tam aj omrknut. Zial maju zatial len 5 farieb, viac ich bude az na buduci rok. Tiez nad nim uvazujeme, akurat mame mierne obavy z tych uzkych plastovych koliesok.
Hartan a Teutonia su zase cenou a vahou niekde inde.
@yasmin0001 aj u mna je to horuci favorit 😀
@lucky14 Ahoj, GT3 som predala hlavne preto ze sa nezmestil poriadne do kufra auta 😅 , inak je to super kocik fakt velmi priestranny a pohodlny pre dieta, sedenie je urobene skvele ze sa nesmyka dieta dole aj ked je v polosede (co ma malo kocikov) a prejdes s nim naozaj vsade a ma uzastne odpruzenie. Ale musis ratat s tym ze kocik je naozaj dost tazky a aj zlozeny je dost velky, takze zo skladnostou je trosku problem a ak ho musis niekolko krat vylozit a vlozit do kufra auta tak sa poriadne namakas. Idealne by bolo mat 2 kociky, ale to uz je dost velka investicia.
@yasmin0001 ja som nasla zatial jednu chybicku a to tu ze sedenie je urobene akoby dole z kopca, teda sedenie je ploche a teda ten priestor pre ritku nie je akoby dost hlboky a tym padom sa dieta akoby smykalo dole, ale ja som to vyriesila podlozkou pod nozickami dietata tak aby mal tie nozicky akoby vyssie ako ritku. Inak ja tiez chodim viac po asfalte ale podla mna s tym kocikom prejdes v sade ak zrovna nechces ist do hory. Podla mna snech sa bude dat ak zaaretujes predne kolieska.
Já jsem dnes projela i polní cestu s Bookem. Bála jsem se, ale zvládl to i bez zaaretovaných koleček. Krásně pružil a syn mi pěkně usnul. Moc nevýhod jsem nenašla -chybí mi okénko ve stříšce, ale hodně používám odepínací stříšku s větráním. Už jsem si zvykla a na syna alespoň méně koukám 🙂 Sklon sedačky jsem si moc nevšimla a ani nám nevadí, syn má naopak pořád nohy nahoře na madle a krásně sedí i v přímém sedu. Kočárek se suprově skládá, rozkládá. Košík je velký, ale slabší. Zatím pěkně drží, ale asi si ho podlepím černou kobercovou páskou pro jistotu. Šla bych do něj na 100% znovu. Vůbec nelituji peněz. Škoda, že nedělají na zimu výměnné přední kolečka za větší a klidně i na fix do sněhu a terénu jako lesy, kořeny, hory. Ale nemůžu chtít všechno 😎
baby neviete približnú cenu za komplet, ten reverzný by som brala hneď
babule - mam prvu negativnu skusenost s book-om. ☹
dnes na prechadzke maly zaspal, tak som dala chrbtovu opierku dole a uz tam zostala. nedrzi v ziadnej hornej polohe. 😠
idem ho reklamovat - ale som strasne sklamana. pouzivam ho necele 3 tyzdne. 😒

Ahojte baby neviete kedy bude v predaji book plus a jeho cenu???