icon

Peg-Pérego book

boska79
8. aug 2012

Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..

mimikas
5. sep 2012

@adulik23 fuha tak to je zle, ja pouyivam moj tiey cca 3 tyzdne ale zatial opierka drzi

ellysa
5. sep 2012

@adulik23 hádam to bol žiaľ len vadný kus a reklamácia dopadne k tvojej spokojnosti 🙂

dandik
7. sep 2012

My jezdíme už měsíc a ťukám, zatím bez vady. Tak ať rychle vyřídí reklamaci..

laurinka98
10. sep 2012

my sme ho kupili predvcerom a zatial spokojnost, lahucky, priestranny a lahko skladatelny

kalerab79
10. sep 2012

@ellysa v donauzentre maju tyrkysovy.

dandik
15. sep 2012

Kdyby někdo potřeboval, měřila jsem kolečka, tak vkládám info
Zadní kolečka průměr 26cm, šířka cca 4,3cm
Přední kolečka průměr 17cm, šířka cca 3,5cm

Přední kolečka se špatně měří, protože jsou ukotvena na plastových spojích, takže to nejde přesně změřit.
Materiál plastoguma. Ani po měsíci ježdění na nich nic není vidět. Kamínky se nezapichují, když kolečka umyji, jsou jako nová.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
adulik23
16. sep 2012

@teegreen ja nemozem nadavat na PP.
mam doma stare UNO a to frci stale. nikdy som ho nesetrila, chodili sme s nim po zlych terenoch, do kosika som nalozila co to dalo (sice sa roztrhala siet z vonkajsej strany, ale stale odveziem stredne velky nakup a nic nestratim 😀 ), v poslednej dobe tam na kratke presuny nalozim aj oboch synov (spolu maju 27kg a kocik ma nosnost len 15 a v pohode)
proste som vymakla jeden extra vydareny kus a teraz mam extra nevydareny. 😠
viac ma stvu v malviku, ze neodpisuju na maily, ci uz kocik dorazil, ako dlho asi bude na reklamacke a pod.
oni uz zarobili a teraz ked mam problem, tak ma ignoruju. 😠

ellysa
16. sep 2012

@adulik23 ty máš problém s tou padajúcou opierkou? ja som bola pozrieť book v BA a keď som sama polohovala chrbát, tak mi to tiež padalo, až mi ujo nejakú poistku ukázal, že to tam musí zabadnúť, hádam to nebude nejaká chyba tohto modelu 🙄
a áno prístup predajcov je väčšinou na zaplakanie, ja som doteraz kupovala kočíky len zo zahraničia a chvalabohu sa mi nič závažné nestalo, jednu reklamáciu pri bugaboo som riešila priamo s výrobcom a v pohode, teraz chcem prvý krát kúpiť na SK, tak hádam nebudem sklamaná

adulik23
16. sep 2012

@ellysa ano ja.
ona najskor fungovala. az po 2 tyzdnoch zostala visiet dole a neda sa polohovat.
poistku myslis tu "packu" vzadu za chrbatikom?

teegreen
Odpoveď bola odstránená
zuzuj
30. sep 2012

Ahojte baby ja som ho bola omrknut na zivo a velmi sa mi pačil...ale je to taký trošku ofajč, že je ich viac verzii a podla toho aj stoja...napr. ten co sa dá otáčať do oboch strán je užší údajne a ten čo len v smere jazdy ten majú vystavený a som a namotala na neho, ale ma dorazilo, že nie je obojstranný.
No a čo sa mi nepáči...to vobec neviem kto vymýšlal, je ten nánožník...mojej malej čo má 2,5 prišiel tak po kolená...teda aby ste rozumeli dá za pripnúť iba ku madielku....to znamená, že ked by som dala ju tam spaťtak jej to ani brucho nezakryje, a čo cez zimu??????
Ja som to chcela pre krpaté čo sa narodí, ale práve cez zimu ked už bude sedieť a nezmestí sa do hlbokého...som chcela tento....ale nechápem prečo sa ten nánožník neuchycuje o striešku na bokoch ale siaha len po madlo...
Už ste to skúšali? ste to nejako vymysleli...inak ja sa potom s ním lúčim...aj ked bol moj favorit...super sa skladá...

ellysa
30. sep 2012

@zuzuj nový ešte nie je, jas som sa tešila, že už teraz bude a ževraj až na konci mesiaca, nánožník ma nejak netrápi, ani pri dcére som ho na žiadnom kočíku nemala a nechýbal mi, stačí dobrý fusak

ustrachana
30. sep 2012

novy maju v rakusku v baby one a je svetovy, mne sa velmi paci

zuzuj
30. sep 2012

@ellysa ale je, ja som ho pozerala ešte asi 2 dni predtým ako sa táto téma založila.....v Auparku, v Pegeperegu, dali mi aj komplet katalogy s cenami....mali tam však len jeden kus...ten neotočný, ale ten super široký....určite....jedine ak by ho odvtedy zrušili....tam maju pegperego book plus....ved aj baby tu už majú fotky , že ho majú......ja som nekukala celú diskusiu ani poriadne tie fotky, kedze som ho už videla...tak to nie su TUNÁ fotky toho nového?
Jaj a ten nanožník mne vadí, lebo napr. krpatá bola ladová hned...aj ti podla mn ahlavu lahsie prefúkne.....ked nemáš ho.
Ja som mala aj fusak aj nánožník , a ten nánožník sa pripína až ku korbe a tým pádom malá medzera...a nemúsí byť vo fusaku uplne mať hlavu stiahnutú...lebo krpatá moja už skoro v 7 mes. lozila a ked bola vo fusaku a eše stiahnutá išla z kože vyskočiť...musela som ju len zapnúť po pás...a nánožník...a kukala cez tčn otvor čo zostal:D...možno druhé bude iné...ale zse nedám za kočík mrte prachov aby som to potom prešívala...jaj neviem sa rozhodnúť...inak je superný

ellysa
30. sep 2012

@zuzuj no na predajni majú len ten book, sú dve verzie book-neotočný a book plus-otočný, aj baby čo majú fotky, majú book, book plus bude ten s otočnou sedačkou a ten budú mať naživo v peg peregu až na konci októbra-ževraj a rozdiel v nich bude tá užšia sedanka

adulik23
30. sep 2012

@zuzuj nanoznik je tam uplne na prd. 😀
verzia s nanoznikom je completo - u nas zatial len v 3 farbach
a verzia bez nanoznika je classico - viac farieb a krajsie. 😉

ja som kupila classico a po 2 tyzdnoch sa mi rozpadol 😝 . ja book neodporucam. 😖

ellysa
30. sep 2012

@adulik23 ako pokračuje reklamačka?

adulik23
30. sep 2012

@ellysa ozvu sa, ked sa im kocik vrati. 😝
nastastie mam teraz tak vela roboty, ze mi ani nechyba a nestiham na to mysliet. 😅 😎 🤐

zuzuj
30. sep 2012

@adulik23 @ellysa ....asi ostanem pri mojom polskom, šak aj druhé prežije...hádam...ale ja pri prekladaní do auta a rozkladaní to bude horšie. No a som rada, že som neni magor s tým nánožníkom, lebo ujo v ochode sa mi zdal, že to len mne vadí...a že čo je na nom čudné...inak ujko v Pegperegu ako predajca nebol velmi prívetivý, na to že predáva nie kočíky za 5 korún.
No ja som s myslela, že tym book plus sa myslí, že je to trojkombinácia...a nerozhoduje otočnosť, ale je to jedno...ževraj je užší to je pravda....a to sa mi nepáči...ten book teda sa mi páčil, až na ten nánožník.....ešte pojdem teda kuknúť v októbri...ako je úzky...
@adulik23 jemine teraz čítam...tak držím palce s tou reklamáciou....

ellysa
1. okt 2012

@zuzuj ja tiež ešte neviem, čo poriešim, k dcérke mám golfky takže nejaký hlboký aspoň by to chcelo

dendy1
1. okt 2012

@zuzuj ten book plus - ten otočný má mať také sedenie ako pliko switch. Takéto: http://www.moje-miminko.cz/kocarky-peg-perego-b... A tie verzie bez nánožníku majú iný materiál látky?

dendy1
1. okt 2012

@dandik ahoj, prosím ťa má tvoj kočík tiež možnosť prepnúť bezpečnostné pásy tak aby nešli z chrbtovej opierky, ale od pásu -tak ako to mali staré pp pliko? Ten neoprénový model to má, ale neviem či aj ten látkový. A je k nemu aj kryt do dažďa? Ďakujem.

dandik
2. okt 2012

@dendy1 Pásy jsou "všité" do zádové opěrky (nejsou všité, ale dají se vyndat a posunout výše a zase upevnit na pevno, kvůli růstu dítěte). Takže nejsou jen na háček jako to mají starší kolekce, který se odhákne a dítě je připoutané jen kolem pasu. Vkládám foto... Ničemu to nevadí, protože dítě se může krásně hýbat dopředu i se zádovou opěrkou, když je připoutané. Ona ho ta opěrka pustí, je to fakt vychytané. Takže syn běžně kouše madlo a je připoutaný 🙂 Jinak Book má 5bodový pás, tudíž jde dítěti přes ramínka a kolem pasu a zapne se do popruhu mezi nožičkami. Jinak "kryt do dažďa" nevím co znamená 😀

dandik
2. okt 2012

@dendy1 Možná se ty vrchní pásy dají úplně vyndat a nechá se tam jen ten spodní díl - jen kolem pasu. To jsem nezkoušela....Ten vrchní pás je totiž připevněn jen na háček k bočnímu pásu kvůli např. fusaku atd...aby se to dalo provléknout a dítě připoutat.

tyrkis
2. okt 2012

@mimikas prosim ta mozem sa ta spytat?pises ze si mala GT3.....nebol problem s tymi nafukovacimi kolieskami?lebo zevraj na take mozes dostat defekt a su s tym potom starosti a este ci ti nevadilo ze si nemozes otocit buginu na seba aby si videla babatko....rozhodujem sa medzi GT3 a pegperego easydrive ten obycajny,ale tam sa mi nezdaju tie tvrde kolesa....aj ked zase viacmenej ho potrebujem len do mesta,ale zevraj horsie peruje....ale zase je o 3 kila lahsi ako GT3 a to je dost....neviem sa rozhodnut ktore plusy su dolezitejsie...dakujem za radu🙂

tyrkis
2. okt 2012

@bambulka81 prosim ta a neni ti tazky ten gt3?a este ci si nemala problem s kolieskami ,defekt atd...dakujem

tyrkis
2. okt 2012

@mimikas ten easy drive teda neodpurucas kvoli tym kolieskam ?rozhodujem sa medzi easy drive a gt3 ale o tomto book som este nepocula.....na tom easy drive su nejake tvrde kolieska?dakujem za radu....

tyrkis
2. okt 2012

@dandik prosim ta na tom pliko nejak moc hrkocu kolesa?rozmyslam nad tym alebo GT3 ale citam tu o tom book a vlastne nemam nejak zhodnotene o co je lepsi ako pliko,dakujem🙂)

mimikas
3. okt 2012

@tyrkis ten easy drive nejako celý hrkoce, ma dosť ale odpruzeni, kolieska sú malé na každodenné používanie a je užší ako Book,