Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
@tyrkis napisem ti IP.
@tyrkis Pliko jsou golfky s dvojtými kolečky, víc hrkají na zámkové dlažbě, jinak jsou suprové, široké, mají vychytávky, velký koše, rychle se skládají. GT3 je spíš sporťák do terénu, navíc o 4 kg těžší a po složení je dlouhý snad 110cm. Osobní zkušenost nemám, jen z netu a obchodu. Book je kompromis mezi golfkami a sporťákem. Neprojede asi hory, ale polní cesta, park úplně v pohodě. Váhově se dá srovnat s Pliko Switch - 10kg. Je ale daleko širší, nejde však otočit do proti směru jízdy a jde dát téměr do úplného sedu. Zkušenost s jednokolečkovými golfkami nemám, ale určitě jsou méně vhodné do terénu. Plikem nic nezkazíš 😉
@tyrkis Jestli to máš na úplně malé miminko, tak já si nedokážu představit, že bych vozila korbu nebo vložnou tašku na golfkovém podvozku. Není tak odpružený, jako kočárky s většími kolečky, navíc ti to bude s prckem neskutečně házet. Prostě jsou to jen plastová kolečka. Třeba má někdo lepší zkušenost, ale já jsem vozila takto jen vajíčko autosedačku. Když už je prcek větší, tak bych se golfek nebála. Já vozila v Pliku od 4 měs., když jsem potřebovala do obchodu nebo po městě na běhačku, ale to už byl na ležáka v golfkách. Pokud to chceš univerzál, tak vybírej spíš na větších kolečkách - něco jako Book. Easy Drive a GT3 jsou úplně odlišné kočárky... 😉 Jde o to, kolikrát to budeš skládat od auta, s GT3 se při každodenním skládání do auta nadřeš, a to je jeden z lehčích sporťáků - já měla 18kg 😠
@dandik dakujem za rady,ja to fakt strasna dilema,ale asi sa to neda sklbit uplne dokopy....babo cakam koncom januara...takze prva volba bola easy drive trojkombinacia,ale potom som zacala hladat nieco s lepsimi kolesami od pp a to uz vznikol problem,s tym autom to nebude kazdodenne balenie do kufra,len nejake vikendove vylety,ale to ratam s pomocu partnera...ale chodniky tu mame dost znicene a hrbolate a tohto sa bojim pri easy drive...mozno ten book bude nakoniec dobra volba,ale neviem ci ho vobec v bratislave maju...kazdy mi inak tvrdi ine,niektore baby pisu ze easy drive bez problemov ziadne hrkanie,tak uz fakt neviem
caute baby.
odpisali mi ohladom reklamacie:
"Vážený zákazníku,
Vaše reklamace produktu 'Peg Perego Book Classico 2012 (Oceano)' byla vyřízena.
Vyjádření k reklamaci:
"Bylo provedeno nasazení vypadlé pružiny zádové opěrky. Nelze uznat jako reklamaci.
Doporučujeme šetrnější zacházení při polohování zádové opěrky."
Vyřízenou reklamaci tedy předávám našemu expedičnímu skladu, odkud bude odeslána do dvou pracovních dnů na Vaši adresu."
Super. Teraz, aby som ritou stiskala zakazdym, ked budem chciet opierku zlozit na spanie. 😝 😀 😀
baby, uz sa niekde predava ten book plus?
@mmacko vo viedni v baby one
@ustrachana hej? super, a nevies v akej cene je len samotny sportak? Nenasla som e shop na babyone stranke, predtym tam bol. DIk
@mmacko je tam e mailova adresa ked im napises oni ti obratom odpisu ja som si tak zistovala za iny kocik a vsetko mi pekne vypisali
@ustrachana aha, dakujem, snad budu rozumiet aj po anglicky kedze moja nemcina je hrozna 😉
@mmacko aj moja, ale rozumeli 😀DDD
ahojte mamicky, az teraz som prisla na to, ze ten kosik pod kocikom je uplne na nic, ked do toho nieco dam, tak sa to ohne a vlacim ho po zemi 😒 ako ste si to vyriesili? ved je vlastne nepouzitelny.
@laurinka98 vystrihni si tam kus z kartona 😉
kocky, mam otazku, ci mi nebudete vediet niektora poradit.
mam GT3 rok 2008, mladsi syn sa bohuzial realizoval a odhryzol mi kus tej peny, co je na rukovatke a uz s ami to postupne odtrhava. neviete, ci sa to da nejak normalne cenovo pristupne opravit? vdaka
@tyrkis ja by som osobne brala Book plus, ak neratas s tym ze pojdes do nejakeho terenu tak GT3 nepotrebujes, u nas nie su nejake dobre chodniky ale s Book prejdem v pohode nehrkoce ani sa netrasie. No ako sa hovori idealny kocik neexistuje, podla mna je idealny pripad, kupit GT3 a k tomu este kvalitny 2 kocik, golfac alebo nieco lahsie, ale to je velakrat nerealne 😀 😀 😀
@laurinka98 a mas ten kosik riadne pripevneny aj o spodok?? Mne sa tiez zdal uplne na prd a nakobniec som prisla na to ze ja mo mam pripevneny len z vrchu a on sa da pripevnit este aj zo spodu aj vpredu aj vzadu. ale aj ten karton je dobry napad 😀 😀 😀
@mimikas 🙂 prave vcera ako som to sem napisala, tak som to pozerala este,lebo som sa chystala do mesta a nevedela som si predstavit ako pojdem s nakupom a s kociko a zistila som e vzadu to mam zle upevnene, no co Ti poviem... sama sebe som sa zasmiala 🙂 uz je dobre, celkom dost sa tam zmesti a okrem nanoznika nedam na neho dopustit 🙂 ale aj to som si uz poriesila 🙂 ale dakujem za radu
@laurinka98 no mne to trvalo 2 týždne kým som na to prišla, tiež som vytlačila veci po zemi, no záložník je fakt strašný a ja ani poriadne neviem ako ho pripevnit. Ale inak kočík zbožňujem a aj malému sa v nom páči.
@laurinka98 ako si poriesila ten nanoznik? Kúpila si nejaký iný???
@mimikas nepripnem ho dolu o tie dva cvoky a potom ho potiahnem kolko sa da a tam to zapnem. nedociahlo to sice az uplne hore,ale je to vyssie a mam lepsi pocit. aj ked v zime ked tam dam poriadny fusak, tak to az tak nevadi,ale nechapem, kto takyto nanoznik vymyslel.v predajni ma ani nenapadlo ho poriadne pozriet,ale aj tak by som asi iny nechcela, maly sa v nom vozi ako kral a je v nom taky spokojny, ze az nechapem 🙂
@mimikas tak nakoniec som zobrala ten gt3,partner ma nalomil a potom nahodne prisla prave do predajne jedna baba co ho ma a ta si ho nevedela vynachvalit....aj kvoli vyletom do prirody a v mojom pripade zato ze chodim casto na Donovaly,no ale priatel mi musel slubit ze casom kupi nejaky lahky golfačik ked bude dieta vacsie,taky obycko latkovy,zevraj tak to vacsinou riesia maminy....🙂))
Len podavam dnesne info z PP Aupark ohladom Book... co mali ten jeden zeleny, tak ho predali. Novy tovar im pride do konca oktobra kde bude aj Book aj ostatne modely a tie rozsirene farebne kombinacie 🙂
Caute baby kupili by ste si este raz pp book? zvazujem ho.

@dendy1 pas sa nedá len tak ľahko odopnut z chrbtovej opierky ale dá sa odopnut od bedroveho pasu a tak tie popruhy cez ramena nie sú zahrnuté. Na aj plastenku proti dažďu.