icon

Peg perego Book Plus 2013

janula1605
24. júl 2013

zaujimaju ma vase prakticke skusenosti, nevyhody pri pouzivani tohto kocika...
Nie booku, ale book plus, co je novinka 2013!
Prosim piste, kto ho ma 🙂

adkat13
30. aug 2014

@ive3t v BA ho predávajú v Shopping Palace na Zlatých Pieskoch. a sedacia (športová) časť je tiež veľmi priestranná.

ppavlinaa
30. aug 2014

@ive3t asi 3tyzdne dozadu, v Shopping palace Zlate piesky. A maju ho vystaveny aj v Brendone;)

ive3t
30. aug 2014

@adkat13 Máš na mysli tú otáčaciu sedačku..? Dík

adkat13
30. aug 2014

áno, tú v ktorej bábo sedí, keď už vyrastie z hlbokej vaničky

adkat13
30. aug 2014

a teraz ma napadlo, že ho v BA majú aj v Avione (pri Ikei), ale majú vždy iba 1-2 farby, keďže nie sú výhradný dovozca

ppavlinaa
30. aug 2014

Da sa objednat aku chces farbu a pride to do 4tyzdnov. A ano,maju tam tu otacaciu a polohovatelnu az do lezata.

ivetbal
1. sep 2014

@ppavlinaa Prosím ťa ten vylepšený podvozok s označením "S" je aj niekde označený na samotnom podvozku? Jedná sa mi o to či to zistím a podľa čoho, že je to ten vylepšený model.

ppavlinaa
1. sep 2014

@ivetbal ahoj ano,na boku je napisane book plus S- cervenym🙂

ivetbal
1. sep 2014

@ppavlinaa Ďakujem 🙂

katuskapd
22. sep 2014

Mám otázku plastenka je aj na hlbokú časť? Kúpili sme komplet,a plastenka bola na športovu časť.vďaka

sasha871
24. okt 2014

@ivetbal a hlavne to zistis podla koliesok,ktore su vrubkovane akoby gumenne a tamtie starsie su hladke ja ho mam a super

sasha871
24. okt 2014

baby no ja s tym nakupnym kosikom problem mam vlacila som tam tazke nakupy a tak to aj dopadlo.ja neviem ci sa vytahal ale vlaci sa mi po zemi a teraz tam mam 32 velke diery co nejdu zaplatat a neviem co s tym.

oushi
11. nov 2014

Ahojte maminky! Chcela by som sa spýtať, či má tu niekto skúsenosti s tým novým podvozkom book plus s, ako sa s tým vozí, či sú kolieska dobre odpružené. Ja som mala so synom PP GT3, ten mal perfektné kolesá, len som vymenila auto a už do nového sa nezmesti, takže hľadám nový kočík pre druhého potomka 🙂 Myslela som na Peg Perego nakolko vaničku a vajíčko som ponechala, len športovú časť som predala. Bola by som rada za rady!

mislane
10. dec 2014

@oushi Ja mám PP. Podvozok je Book Plus S 2014 a vanička, vajíčko a športová časť je z kolekcie Denim 2013. Čo sa týka podvozku, je výborný. Kolieska nehrkotajú, keďže nie sú plastové, ale také vrúbkované ako keby gumené a rúčka nie je penová, ale kožená, takže je príjemná aj v lete (nepotia sa ruky) 🙂..Predné kolesá sa dajú aretovať jedným otočením na boku podvozku.
@sasha871 Košík som aj ja asi mesiac vláčila po zemi a urobila sa mi tam dierka, kým som v jednej téme, tu na fóre, neprečítala jeden príspevok, ako ten košík uchytiť tak, aby sa nešúchal po zemi. Pokúsim sa to vysvetliť. Na podvozku, na tej tyčke, čo spája zadné kolesá sú 2 akoby gombíky. Na košíku dolu z tej strany, ako sú zadné kolesá, sú v rohoch také ako keby dierky a tie treba nasunúť na tie gombíky. Teraz do kočíka dám množstvo vecí a nič nešuchoce. Ináč...tú dierku som prelepila čiernou izolačnou páskou z vrchu aj zo spodu...drží to a nie je to veľmi viditeľné 🙂

sasha871
11. dec 2014

@mislane jezis vaaaazne,do riti tam a ja ze preco som to mala najskot ok a teraz sa mi sucha a mne sa to asi vytiahlo..kurnik sopa,taka som nasrata,keby som to vedela skor nemusela som mat deravy kos! ale dakujem fakt moc za pomoc. 🙂 zalataaa

monika333slov
5. feb 2015

@mislane ahoj chcem sa tá spýtať kolko už používaš PP, je jeden z mojich naj favoritov a rada by som vedela ako ho hodnotis teraz v zime cez tie zasnežené chodníky . Tiež chcem book plus S . Jedna ma ešte odhovarala kvôli športovej casti, aká je? tu som v obchode nevidela. Tak keby si mi napísala budem rada. Ďakujem

mislane
8. feb 2015

@monika333slov Ahoj...čo sa týka používania v zime, ide to určite ťažšie, ako s kočíkmi, ktoré majú veľké "terénne" kolesá, ale chodím von každý deň za (skoro) každého počasia a dá sa. Chodníky máme odhrnuté, jedine, keď som musela prejsť cez "haldy" snehu, tam som sa trochu potrápila, ale stále som prešla 🙂.... Môj názor je, že 360 dní v roku nemáš problém a tých zvyšných 5, keď je strašne veľa snehu, záveje, víchrice 😀...tak jednoducho von nepôjdeš 😀 Športovú časť používam asi 2 mesiac. Máme ju v prevedení Denim. Z mojej strany zatiaľ spokojnosť, ale iný kočik som nemala, tak neviem, možno som na niečo ešte neprišla 🙂 V čom ťa odhovárala?

tmartina
14. apr 2015

Ahojte, vie mi niekto poradiť,akym sposobom viem zakryť tu priehladnu striesku na sportovom kociku?

lucinabb
20. máj 2015

@mislane ahoj, super ze takto hodnotíš ten kočík, ja ho tiež teraz zvazujem, kedze má velku vanicku. mala si aj polohovatelnu vanicku s tými výsuvnými nožičkmai? využila si to? Dakujem. Inka ja tiež zvazujem tú kolekciu Denim!

mislane
20. máj 2015

@lucinabb vanička je polohovateľná. Používala som to, keď malý nechcel už len tak ležať. Neviem, čo myslíš pod tým "výsuvné nožičky" ? Skúsiš mi to inač vysvetliť, aby som mohla poradiť? 🙂

lucinabb
21. máj 2015

@mislane vraj n avanicke novetta XL sú také nožičky, aby si nepoložila vaničku na zem a nezašpinila sa.také ako mini stojančeky,ktoré vieš vyklopiť

mislane
21. máj 2015

@lucinabb jáááj, áno, áno...je to tam 🙂...ale využívala som málo...aj som zabudla, že to tam je 🙂

monulka1982
26. júl 2015

@mislane ja by som sa ta chcela opytat, ci si stale spokojna s tym pp podvozkom book plus s? ci nehrkocu alebo nevrzgaju kolesa, ako idu po rozbitych chodnikoch? velmi zvazujem tento kocik kupit 🙂

mislane
27. júl 2015

@monulka1982 spokojnosť stále.Dokonca aj manžel všetkým dookola hovorí, že aký super kočiar sme vybrali 🙂 Kolesá zatiaľ nevŕzgajú. Ak by začali, je možnosť kúpiť si silikónový sprej, ktorým sa dajú ošetriť kolesá, ložiská atď. Rozbité chodníky veľmi nemáme, takže neviem posúdiť. Ale určite nie je určený na veľmi náročný terén, aj keď chodíme aj po poľnej ceste a vtedy to hrkoce. Takže sa snažíme ísť opatrne, aby ešte vydržal aj pre ďalšie bábätko 🙂

monulka1982
27. júl 2015

@mislane dakujem 🙂 dnes som ho bola pozriet nazivo a fakt sa mi paci dizajn aj vsetko na nom, tak je asi rozhodnute 🙂 Ja budem chodit viac menej iba po nasom meste, sem tam mame rozbite chodniky, tak to snad kocik prezije, aj my chceme aby vydrzal aj pre dalsie babatko 🙂

bibzuska
31. júl 2015

Keby niekto predaval kupim podvozok s vaničkou 🙂

margaretka
13. sep 2015

prosim vas ake mate skusenosti so sport.castami PP? ktora je najpriestrannejsia a dobre cistitelny potah? mame PP pop vanicku no sportova cast je mala a nie dobry potah,takze spotrovu urcite pop up nekupim. dakujem za kazdu radu

zuzkagu
13. sep 2015

@margaretka ja som si práve preto kúpila tú čo bola pred tým, switch sportivo, lepší poťah, lahko ide dole a je priestrannejšia

margaretka
13. sep 2015

@zuzkagu dakujem ti velmi pekne, je k tomu aj ten klasika velky nanoznik? zmesti sa ti tam fusak ten klasika napr. emitex? dakujem velmi pekne

zuzkagu
13. sep 2015

@margaretka ja nanoznik nemám nemala som ani predtým mne stačil iba fusak kaiser resp aj ten emitex