Peg Pérego Book Plus S Completo Modular 2015
Ahojte dievcata mate niektora skusenost s tymto kocikom Book Plus S Completo & Modular 2015?
@monulka1982 cely kocik sa da zvliect a oprat,aj strieska,aj sport,cast,proste vsetko
@vikinka5 ja som to poriešila tak, že som si kúpila nový biely podvozok book plus S a zvyšok ako vanička vajíčko a športová časť cez inzerát, všetky veci sú ako nové takže nikto ani nespozná že nemám úplne nový kočík, teda podvozok je úplne nový, takto ma vyšiel celý kočík na 415€
Dievčatá, viete mi niektorá odporučiť pláštenku a sieťku proti hmyzu, ktoré by zapasovali na navettu?
prosim vas, mohli by ste mi dmerat hlbku sedu pri pp plus s podvozku pop up sedak?
dakujem
tak ak by to niekoho zaujimalo, je to 21 cm, rovnako je to aj u pp p3 a pri yoyo, co je mini kocicek je to 23 cm a pri valco snap baby je to len 20 cm
Prosim Vas, chceli by sme isofix na vajicko peg perego, mus9me mat original tuto ynacku, alebo sa da nahradit aj inou?
na autosedačku od "konkrétneho" výrobcu pasuje isofix LEN od od toho "konkrétneho" výrobcu, nedá sa to kombinovať, každý výrobca má svoje vlastné uchytenie, resp. systém na nakliknutie autosedačky na isofix 🙂

@violaceus aj striesku vies nejako oprat? Ci tiez pretret handrickou? Vnutro mi je jasne, ze sa da oprat 🙂