icon

Peg Pérego Book Plus S Completo Modular 2015

nikolabulkova
26. dec 2014

Ahojte dievcata mate niektora skusenost s tymto kocikom Book Plus S Completo & Modular 2015?

vera_adel
Odpoveď bola odstránená
vikinka5
12. sep 2015

Dakujem

celasapremenim
12. sep 2015

@vera_adel vobec nie je lahucky, s jet vazi 10,8 kg :D ...najlepsie su kociky tak do 9 kg 🙂 pre mna isto, mam to odkusane, v tomto ked chces zdvihnut desatkilove dieta s miernym equipmentom, bud si mamut ze to ide , alebo to nepotrebujes radsej :D
mne sa najviac pacil atmosphere 🙂 a co sa tyka kocika, je pekny, paci sa mi, ale mali to stiahnut aspon o kilo dole

vera_adel
Odpoveď bola odstránená
celasapremenim
12. sep 2015
celasapremenim
12. sep 2015

...myslim tym, ked nechcem nafukovacie kolesa, ale aby mi zvladal kocik aj teren aj mesto, odpruzeny, dezen, aj rozbite, nebol velky, ale aby sa tam dieta zmestilo aj s fusakom v overale pohodlne...lahky, kvalitny, dobra buda na zimu, nejak som nenasla ine taketo
tiez nemam rada kociky, co su super na fotkach a potom to vidis a vyzera to ako shit

celasapremenim
13. sep 2015

@vera_adel ten quinny dobre vypada, ja som hladala styri kolieska..videla si ho nazivo?

vera_adel
Odpoveď bola odstránená
celasapremenim
13. sep 2015

@vera_adel to je este stidro, ze si to nekupila 🙂jasom na tento preliezla cely net, este mi nedosiel :D:D:D tento tyzden by mal prist

vera_adel
Odpoveď bola odstránená
celasapremenim
13. sep 2015

@vera_adel
@vera_adel ma strasne male tie predne kolieska som sa na to bola pozriet a aj predavacka povedala ,ze do zimy by si ho nebrala ,nech si baby vo fore pisu hocico, chod to pozriet a posud sama, predpokladam, ze riesis zimu aj
my mame na leto babizen yoyo a na zimu budeme mat tento uppababy cruz 2015 (podotykam ze na tury vlacime horsky nosic pre deti, do lesa s tym behat nepotrebujem a nafukovacie kolieska v zivote nikdy)

celasapremenim
13. sep 2015

ty asi ale riesis, ze chces kombinaciu so sporakom a hlboky, ze .?

vera_adel
Odpoveď bola odstránená
violaceus
17. sep 2015

http://www.aladdin.sk/zakladne/peg-perego-zakla...
Takže toto by malo vyriešiť náš problem s krátkym pásom v aute?

lucinta667
3. okt 2015

Ahojte 🙂 mame doma PEg perego book plus S 2015 a najlrpsia volba 🙂
Mozem len odporucit 🙂)))

1975renca
4. okt 2015

Aj ja som velmi spokojna,nemenila by som 🙂

celasapremenim
4. okt 2015

tak urcite je dobry, ale je strasne tazky

janulik38
5. okt 2015

Ahojte, vcera som videla babulu s Peg Perego Book Plus S so sportovou castou z trojkombinacie a zdala sa mi velmi mala, nepriestranna pre babo. Aku mate prosim nazor na to vy, kto ho mate doma a pripadne aj pouzivate? Ja budem potrebovat tu sportovu cast prave na zimu, termin mam Marec 2016 a zda sa mi na zimu nechranena taka plytka. Dakujem srdecne za nazor.

vikinka5
13. okt 2015

Aky rukavnik ste kupili na pp book plus

1975renca
13. okt 2015

@vikinka5 univerzálny emitex cez koníka,dnes som ho práve vytiahla 🙂

vikinka5
13. okt 2015

Mame s kamaratkou lodger a velmi tam nesedi,nebol by tam kvoly rukavati lepsi rukavnik ako na golface?

kondaska1
13. okt 2015

@janulik38 ano ja ho mam a je ta sportova cast nepriestranna, ako tam narvem fusak neviem ked už teraz ked je nababusený ledva okolo neho nastrkam deku 😒 inak som s kocikom celkom spokojna, samozrejme má nejaké chybicky, ako kolieska ktoré nechapem ako tam mohli take dat, a že neperuje, ale na vsetko sa da zvyknut...

celasapremenim
13. okt 2015

mam podla mna najlepsi kocik na svete :D

monulka1982
13. okt 2015

Aky fusak mate kocky do PP? 🙂

janulik38
14. okt 2015

@kondaska1 Ahoj, aky mas presne typ, podvozok aj vrchnu cast? Bola som aj v obchode a bola tam rozlozena Peg Perego Book plus S, Completo Sportivo, a to sa mi zdalo celkom ok 🙂 Dakujem

zuzkagu
14. okt 2015

@janulik38 športová časť sportivo je priestrannejšie ako pop up, aj materialovo

kondaska1
14. okt 2015

@janulik38 mam tento typ Peg Perégo Completo Set Modular 2014 a mne osobne v sportovej casti pride uzky, malý ma takmer 7 mesiacov a ci ho tam natrepem s fusakom teda neviem a ked tak dost natesno...

zuzkagu
14. okt 2015

@kondaska1 tak to máš sportivo,no ja ju mam tiež a mne sa zda priestranna

kondaska1
14. okt 2015

fakt? maly ma 7,5kg, ked ho nababusim a obložim dekou tak sa tam sa uz ani nastruhany vlas nevojde...ale to je asi subjektivne, moj brat pouziva iný kocik a ma tam miesta ako na dvojicky...

janulik38
16. okt 2015

@zuzkagu Dakujem srdecne, presne ten pocit som mala aj ja 🙂