Peg Pérego Book Plus S Completo Modular 2015
Ahojte dievcata mate niektora skusenost s tymto kocikom Book Plus S Completo & Modular 2015?
Dakujem
@vera_adel vobec nie je lahucky, s jet vazi 10,8 kg :D ...najlepsie su kociky tak do 9 kg 🙂 pre mna isto, mam to odkusane, v tomto ked chces zdvihnut desatkilove dieta s miernym equipmentom, bud si mamut ze to ide , alebo to nepotrebujes radsej :D
mne sa najviac pacil atmosphere 🙂 a co sa tyka kocika, je pekny, paci sa mi, ale mali to stiahnut aspon o kilo dole
nic lepsieho som nenasla no
...myslim tym, ked nechcem nafukovacie kolesa, ale aby mi zvladal kocik aj teren aj mesto, odpruzeny, dezen, aj rozbite, nebol velky, ale aby sa tam dieta zmestilo aj s fusakom v overale pohodlne...lahky, kvalitny, dobra buda na zimu, nejak som nenasla ine taketo
tiez nemam rada kociky, co su super na fotkach a potom to vidis a vyzera to ako shit
@vera_adel ten quinny dobre vypada, ja som hladala styri kolieska..videla si ho nazivo?
@vera_adel to je este stidro, ze si to nekupila 🙂jasom na tento preliezla cely net, este mi nedosiel :D:D:D tento tyzden by mal prist
@vera_adel
@vera_adel ma strasne male tie predne kolieska som sa na to bola pozriet a aj predavacka povedala ,ze do zimy by si ho nebrala ,nech si baby vo fore pisu hocico, chod to pozriet a posud sama, predpokladam, ze riesis zimu aj
my mame na leto babizen yoyo a na zimu budeme mat tento uppababy cruz 2015 (podotykam ze na tury vlacime horsky nosic pre deti, do lesa s tym behat nepotrebujem a nafukovacie kolieska v zivote nikdy)
ty asi ale riesis, ze chces kombinaciu so sporakom a hlboky, ze .?
http://www.aladdin.sk/zakladne/peg-perego-zakla...
Takže toto by malo vyriešiť náš problem s krátkym pásom v aute?
Ahojte 🙂 mame doma PEg perego book plus S 2015 a najlrpsia volba 🙂
Mozem len odporucit 🙂)))
Aj ja som velmi spokojna,nemenila by som 🙂
tak urcite je dobry, ale je strasne tazky
Ahojte, vcera som videla babulu s Peg Perego Book Plus S so sportovou castou z trojkombinacie a zdala sa mi velmi mala, nepriestranna pre babo. Aku mate prosim nazor na to vy, kto ho mate doma a pripadne aj pouzivate? Ja budem potrebovat tu sportovu cast prave na zimu, termin mam Marec 2016 a zda sa mi na zimu nechranena taka plytka. Dakujem srdecne za nazor.
Aky rukavnik ste kupili na pp book plus
Mame s kamaratkou lodger a velmi tam nesedi,nebol by tam kvoly rukavati lepsi rukavnik ako na golface?
@janulik38 ano ja ho mam a je ta sportova cast nepriestranna, ako tam narvem fusak neviem ked už teraz ked je nababusený ledva okolo neho nastrkam deku 😒 inak som s kocikom celkom spokojna, samozrejme má nejaké chybicky, ako kolieska ktoré nechapem ako tam mohli take dat, a že neperuje, ale na vsetko sa da zvyknut...
mam podla mna najlepsi kocik na svete :D
Aky fusak mate kocky do PP? 🙂
@kondaska1 Ahoj, aky mas presne typ, podvozok aj vrchnu cast? Bola som aj v obchode a bola tam rozlozena Peg Perego Book plus S, Completo Sportivo, a to sa mi zdalo celkom ok 🙂 Dakujem
fakt? maly ma 7,5kg, ked ho nababusim a obložim dekou tak sa tam sa uz ani nastruhany vlas nevojde...ale to je asi subjektivne, moj brat pouziva iný kocik a ma tam miesta ako na dvojicky...