Peg Pérego Book Plus S Completo Modular 2015
Ahojte dievcata mate niektora skusenost s tymto kocikom Book Plus S Completo & Modular 2015?
@zuzkagu
@kondaska1 tiez sa rozhodujem o kupe sportovej casti na PP. hlboku som mala pop up ale uz je najvyssi cas vymenit za sportovu, no pop up sa mi zda velmi uzka sportova cast lebo ma hrubsie polstrovanie chrbta a ovlane... pri switch sa mi zdala sportova cast vacsia... skoda ze ku vsetkym switch nerobia verziu completo /so zateplenym nanoznikom.../
@zuzkagu aky fusak pouzivas do switch sportivo? ja mam emitex... dufam ze by sa mi tam zmestil
@margaretkaja ešte športak nepoužívam ale kupila som si don lodger fusak, do plika som mala kaiser a bol paradny
@margaretka neviem to porovnat, ak mam pravdu povedat neviem presny typ mojej sportovej casti, kupovala som to ako set book plus modular completo, pri vanicke mam uvedene ze je navetta xl, pri vajku tiez ze je primo viaggio, ale papier k sportovej casti najst neviem :( pri mojom je sirka od boku po bok 30 cm, je pravda ze boky su polstrovane a kvapku sa zmacknu ale ci tam narvem fusak neviem...avsak ten nanoznik je fakt super
mam trojkombinaciu pop up 2015teraz pouzivam sportovu cast vobec nie je uzka,mam tam fusak Mala ma 10kg a je tam este dost miesta.nemenila by som.
@emka0602 aky fusak?ja mam emitex vojde tam aj taky?
@margaretka Kaiser.myslim ze urcite ano
@margaretka mame sportovu cast Pop Up, inzerat som zrusila ale kocik este mame. Poslite do spravy e-mail poslem foto 😉
baby takze ako? switch sportova cast je priestrannejsia ako pop up? zislo by sa keby to dakto vedel premerat... alebo teda sportivo? ja nechapem ze sa nikde neuvadzaju rozmery, to je taky problem? och.. ked vidiet ich na zivo byva dost problem, nehovoriac o tom aby este sa dali pozriet viacere verzie...
@janakasp samozrejme ze su vsade uvedene rozmery napr.tuhttps://www.babytrend.sk/kategoria/kocik... zadaj vseyky parametre najdes
Ja som sa nakoniec rozhodla pre pop up sport.nadstavbu je mensi ale skvele sa sklada aj s podvozkom.Switch nadstavba sa neda skladat spolu s podvozkom,switch uz pre 2016 nebudu vybat len dopredaj,vraj pop up sa osvedcil.
@margaretka dakujem, ja som pozerala teda min. na 5 strankach a nikde som sa nedopatrala k rozmerom sport. casti. este tak k vanicke! dakujem. hoc aj tu som nasla len rozmer sedacej casti, ale chrptovej co ma vlastne zaujima nie. Rozmer vnútornej časti - Sedacia časť (D x Š): 40 x 41 cm
@janakasp podla toho co som si pozrela v rozmeroch , by som urcite brala pop up, vanicku maju sirsiu o 10 cm v porovnani so sportivo, určite teda bude sirsia aj sportova cast, ja mam podla rozmeru sportivo a teda nic moc iba 32cm na sirku...ale hadam tu zimu nejak doklepeme, nechce sa mi kupovat nová nadstavba, na jar uz bude malý chodit tak kupim uz niečo ine, šikovnejsie. este by bolo dobre vyzistit rozmer u switch, ale aj pop up je dost - 42 cm na sirku musi stacit
@kondaska1 to mi asi pises vanicku rozmery ze? lebo mna viac ta sportova cast trapi. my rodime podla terminu teda koncom marca... tak uplne nejaky hrubocizny fusak nebude treba uz hadam... a dlhsie ako do 6 mes. neplanujem vanicku pouzivat.. ale aj tak idem mrknut este raz, lebo mne sa praveze zdalo ze pop up vanicka uzsia a neviem ci aj nie kratsia ako naveta xl.. no idem to este raz pozriet. ale teda ta sportova ma zaujime, hadam to niekde dohladam alebo mi niektora dobra dusa zmeria 🙂
nie nie, praveze sportovu, sirka chrbtovej casti naspodku od polstrovania po polstrovanie je iba 28cm, smerom hore sa mierne rozsiruje, da sa samozrejme to postrovanie stlacit a nejake cm nabehnu ale ziadna slava o nie je... mas termin presne ako ja, len o rok neskor, rodila som v polke marca, vanicka sa pouzivala do jula, potom uz sportova cast a teraz práveže ked ma 8 - 9 mesiacov prichadza zima a treba mysliet na fusak ktorý tam urcite nenapcham, nastastie to ma nanoznik vatovaný a mam nakupene overaly zimne a budem to riešit tak
@janakasp
toto som tam nasla pri book plus s pop up completo nadstavba, ale s vanickou naveta xl , nie s pop up vanickou : Rozmer vnútornej časti - Vanička (D x Š): 70 x 32 cm
BOOK PLUS + Pop Up Sportivo s navetou xl : Rozmer vnútornej časti - Vanička (D x Š): 70 x 32 cm
pri book pop up completo and modular, pri tej skladacej pop up vanicke si trosku odporuju.. hore pri vanicke pisu Rozmer vaničky: 83x42x67 cm
Rozmer vnútorný vaničky: 72x32 cm
a dole celko na konci Rozmer vnútornej časti - Vanička (D x Š): 67 x 42 cm, co asi ale bude blbost lebo dlzka len 67??
druha vec je že nam aj naveta xl uz v 4-5 mesiaci bola kratka, preto sme presli na sportovu cast, celkovo sa mi ten kocik zda byt malý a uzky. nemyslim že ze mam velke dieta, ale posobi to stiesnene, hlavne ked pozeram na druhe mamičky co maju pekne siroké kociky. dalsia vec ktorá mne neskutocne vadila, bolo že sa mi zda byt ten kocik tvrdy, neda sa s nim pohojdat a este nejaké prkotiny, ktoré zistis až pouzivaním, strieška sa na vanicke neda stiahnut hlbsie a v maji-juni som tam vesala plienky. ako zvykla som si, ale uz by som ho asi druhý krat nekupila
@janakasp pozeram že si z košic, urite tam niekde je nejaka predajna kde maju viacero typov peg perego a to treba vidiet nazivo a ochytat si ten kocik. U mna "kupovali" oci, aj ked to teda bolo nazivo v predajni, nie cez net a kopec veci som si neuvedomila, ale samozrejme da sa s nimi žit 🙂
@kondaska1 ale tam praveze si myslim ze realny rozmer bude ten hore: toto : pri vanicke pisu Rozmer vaničky: 83x42x67 cm
Rozmer vnútorný vaničky: 72x32 cm
lebo to dole tam sice pisu 42, ale na 67 a to asi bude blbost ci? a ten vonkajsi rozmer ze je 42, ale vnutorny asi nemoze byt teda rovnaky ako vnutorny.
inak niekto pisal ze sa nejake polstrovanie na boku vanicky vraj da vybrat?
@kondaska1 no praveze sa obavam ze bude problem ich vidiet, ale skusim si to obvolat. viem ze celkovo s tovarom na predajniach je to strasna bieda... nedavnoi sme chceli autosedacku kiddy .... katastrofa ze mali napr. v babetkove asi 4 autosedacky danej kategorie kg... akoze kukali sme jak puci, pritom velka predajna

@stascha predavate aku sportovu cast na PP? poslete mi inzerat? dakujem