Peg Pérego Book Plus S Completo Modular 2015
Ahojte dievcata mate niektora skusenost s tymto kocikom Book Plus S Completo & Modular 2015?
@vera_adel vobec nie je lahucky, s jet vazi 10,8 kg :D ...najlepsie su kociky tak do 9 kg 🙂 pre mna isto, mam to odkusane, v tomto ked chces zdvihnut desatkilove dieta s miernym equipmentom, bud si mamut ze to ide , alebo to nepotrebujes radsej :D
mne sa najviac pacil atmosphere 🙂 a co sa tyka kocika, je pekny, paci sa mi, ale mali to stiahnut aspon o kilo dole
...myslim tym, ked nechcem nafukovacie kolesa, ale aby mi zvladal kocik aj teren aj mesto, odpruzeny, dezen, aj rozbite, nebol velky, ale aby sa tam dieta zmestilo aj s fusakom v overale pohodlne...lahky, kvalitny, dobra buda na zimu, nejak som nenasla ine taketo
tiez nemam rada kociky, co su super na fotkach a potom to vidis a vyzera to ako shit
@vera_adel ten quinny dobre vypada, ja som hladala styri kolieska..videla si ho nazivo?
@vera_adel to je este stidro, ze si to nekupila 🙂jasom na tento preliezla cely net, este mi nedosiel :D:D:D tento tyzden by mal prist
@vera_adel
@vera_adel ma strasne male tie predne kolieska som sa na to bola pozriet a aj predavacka povedala ,ze do zimy by si ho nebrala ,nech si baby vo fore pisu hocico, chod to pozriet a posud sama, predpokladam, ze riesis zimu aj
my mame na leto babizen yoyo a na zimu budeme mat tento uppababy cruz 2015 (podotykam ze na tury vlacime horsky nosic pre deti, do lesa s tym behat nepotrebujem a nafukovacie kolieska v zivote nikdy)
http://www.aladdin.sk/zakladne/peg-perego-zakla...
Takže toto by malo vyriešiť náš problem s krátkym pásom v aute?
Ahojte 🙂 mame doma PEg perego book plus S 2015 a najlrpsia volba 🙂
Mozem len odporucit 🙂)))
Ahojte, vcera som videla babulu s Peg Perego Book Plus S so sportovou castou z trojkombinacie a zdala sa mi velmi mala, nepriestranna pre babo. Aku mate prosim nazor na to vy, kto ho mate doma a pripadne aj pouzivate? Ja budem potrebovat tu sportovu cast prave na zimu, termin mam Marec 2016 a zda sa mi na zimu nechranena taka plytka. Dakujem srdecne za nazor.
Mame s kamaratkou lodger a velmi tam nesedi,nebol by tam kvoly rukavati lepsi rukavnik ako na golface?
@janulik38 ano ja ho mam a je ta sportova cast nepriestranna, ako tam narvem fusak neviem ked už teraz ked je nababusený ledva okolo neho nastrkam deku 😒 inak som s kocikom celkom spokojna, samozrejme má nejaké chybicky, ako kolieska ktoré nechapem ako tam mohli take dat, a že neperuje, ale na vsetko sa da zvyknut...
@kondaska1 Ahoj, aky mas presne typ, podvozok aj vrchnu cast? Bola som aj v obchode a bola tam rozlozena Peg Perego Book plus S, Completo Sportivo, a to sa mi zdalo celkom ok 🙂 Dakujem
fakt? maly ma 7,5kg, ked ho nababusim a obložim dekou tak sa tam sa uz ani nastruhany vlas nevojde...ale to je asi subjektivne, moj brat pouziva iný kocik a ma tam miesta ako na dvojicky...