icon

Peg Perego Pliko Mini a vaše skúsenosti s ním

katrin31
16. feb 2012

Ahojte mamicky..chcela by som sa spytat ci mate niektora tento kocik a ako ste s nim spokojne.po pripade keby niekto vedel zhodnotit jeho plusy a minusy.na nete som k nemu nasla len malo recenzii-..dakujem

zupap
21. jún 2013

katkakostkova a ty ho mas? spokojnost,ci? este ma zaujima ,ci ta strieska sa da trochu aj dopredu preklopit ? na arii som to tak kedysi mala, ked fukal vietor bolo to super 🙂 ale neviem sa rozhodnut ,ci minicko,ci britax vybrat 🙂

katkakostkova
23. jún 2013

@zupap hej mám, áno da sa preklopit trochu dopredu...mne ten kocik vyhovuje, do auta sa zmesti perfektne, maly sa v ňom aj vyspi, ma 11,5kg a ešte ani rok nemáme, a ma tam kopec miesta...rucky sa daju tiez vysunut.

lylyna
1. júl 2013

@katkakostkova
@moonaa
@maklu
@katrin31 ahojte baby prosím vás potrebujem radu, dnes mi prišiel mini, poslali mi kus, čo mali vystavený na predajni, suhlasila som, písali, že je nepoškodený. No on je taký rozhenganý, má taký byť? tak sa kýve z jednej strany na druhú , myslela som že bude pevný, preto som ho chcela, že bude kvalitnejší ako ostatné, no vobec sa mi nepáči, porazí ma. Asi ho vrátim, len nechcem vyzerať jak blbá, ked neviem či to je u neho normálne.

moonaa
1. júl 2013

@lylyna na Tvojom mieste by som ho vrátila, rozheganý by určite nemal byť. Môj je síce ľahulinký, skladný ale zároveň aj veľmi stabilný a pevný...

lylyna
1. júl 2013

@moonaa mne to hrozne posobí labilne, tebe sa vobec nekýve z jednej strany na druhú? ked som pozerala tie videá o mini, tak posobili tak stabilne, preto som ho aj chcela.

maklu
1. júl 2013

@lylyna no podla mna sa nemoze kyvat z jednej strany nadruhu, nepatri sice ku kočíkom super pevným, ale nemoze byť rozhegany novýkočík.

moonaa
1. júl 2013

@lylyna nie nekýve sa mi, je pekne stabilný. Ja by som taký, čo sa kýva zo strany na stranu nechcela, však to nie je vôbec bezpečné. A môj synátor sa v nom veru nadhadzuje koľkokrát ako šidlo, ale kočík drží pevne .-)

lylyna
1. júl 2013

@moonaa a ešte sa ťa spýtam, ten spoj medzi prednými kolečkami, kde si dieťa položí nožičky sa aj tebe kýve? nemá sa to nejak zacvaknúť aby to bolo na pevno, lebo ked to chytím pevne tak sa až tak nekýve.

moonaa
1. júl 2013

@lylyna ak myslíš ten z umelej hmoty, trochu sa to hýbe dopredu a dozadu, ja som to nejak doteraz neriešila, lebo malinký ešte na to nedočiahne

lylyna
1. júl 2013

@moonaa ano presne tak dopredu dozadu, lebo mne sa zdá, že aj tým sa mi ten kočík tak kýve, a ked to chytím, tak to nie je až také hrozné.

lylyna
2. júl 2013

@maklu ani tebe sa nekýve? už som im písala, len ešte sa neozvali.

maklu
2. júl 2013

@lylyna ono to nie je extra pevný kočík, ale nekýve sa mi, určite nový kočík tejto značky nemôže byť rozheganý. a podla z ákona tuším do 7 dní možeš vrátiť. skús si to prezistiť.

lylyna
2. júl 2013

@maklu vrátim ho určite, lebo nebudem spokojná, uvidím aký bude nový. Dakujem vám za názory
@moonaa

alex2201
7. júl 2013

kočky prosím vás nemáte tu niektorá požičať účet na peg perego pliko mini Diamante? zničili mi ho na letisku a my sme ho dostali ako darček :( ďakujem

vavrenka
1. aug 2013

kocky, na kolkych stupnoch mozem prat potah z mini plika?

alex2201
13. aug 2013

@vavrenka na 30 vo vnutri keď ho daš dole je štitok ?)

vavrenka
13. aug 2013

@alex2201 dakujem za odpoved, nikde som nic nenasla. ale uz je vyprate- pre istotu na 30°a bez zmykania a vsetko je ok 😉

spajky
14. sep 2013

nepredavate niekto prg perego pliko mini ?chcem darovat kamoske

katy633
20. sep 2013

ahojte, pridam tu svoju skusenost kočika peg perego pliko mini. z mojho hladiska to bol prve dva dni krásny, šikovný, maličký, praktický, odpružený, lahučký, skladný kočík, ale za dva dni ma to prešlo. po odskušaní mi prišiel kočik niejaký labilný, kýval sa zo stany na stranu. sedacia čast mi prišla dost dlhá, ked v nom malý sedel a chcel pokrčit kolienka tak aby mu nožičky vyseli dole, sa zošmikol dole a bol dost zhrbený. nato že kočík bol nový a drobec važil 11,5 kg ma 1,5roka tak na nom začali piskat kolieska, trochu priskoro. podla mna dost hrkali kolieska, po asfaltke by to šlo ale nie po meste kde je stará zámkova dlažba.po týždni som ho vratila. no neviem možno som trafila na zlý kus ako
@lylyna . tak ako som sa nanho tešila tak som bola sklamaná 😠

thempting
15. okt 2013

Ahojte PP Pliko Mini Aloe(zelený) som kúpila v júni je super priam nad moje očakávania 🙂 sedacia časť je väčšia ako na iných normálnych športových kočíkoch a to druhý máme Tako Captiva Slide a má menšiu sedaciu časť ....pláštenku som tiež napasovala zo starého kočíka a madlo som si dokúpila chicco liteway a tašku Pinkie ...je malý, ľahkí, skladný prejde aj horší terén, rúčky sa dajú výškovo nastaviť. Malý ma rok a pol ale vyzerá na viac ako dva má 14kg a cez 92cm a má tam ešte veľa miesta. Čo sa týka farby cez leto na kočík nesadali vôbec mušky, poťah sa dá dať ľahko dole a vyprať prala som ho najmenej 20 krát a farba je stále rovnaká krásna. Košík unesie dosť aj nákup bežne tam dávam aj cez 6 kíl a niekedy aj viac 🙂 Kolieska sú z tvrdej gumy trochu hrkocú ale to každý golfáč a je trocha odpružený, dá sa polohovať až do úplného ľahu. Ďalšie otázky rada zodpoviem 🙂

mariast
31. dec 2013

@thempting prosim vas napiste mi ci do kocarika-PP mini nekopete ked ho tlacite??? a ci to hrkotanie je mooooc pocut.. dakujem maria

thempting
31. dec 2013

@mariast Ja nekopem teda sa mi to ešte vôbec nestalo ....po normálnom chodníku nehrkoce a keď tak je to úplne v pohode.... jedine ak je hrozný terén tak potom trošilinku...kámoška má obyčajný golfáč za 60€ a ten teda hrozne hrkoce aj kolieska jej pištia na tom mojom vôbec hlavne aj pretože že nie sú z plastu ale tvrdej gumy ...Nz 🙂

mariast
31. dec 2013

@thempting dakujem vam za odpoved, majte sa pekne a vsetko dobre do noveho roka

thempting
31. dec 2013

@mariast nz 🙂 ďakujem aj Vám 🙂

wilinkaa
2. jan 2014

@thempting ahoj prosím ťa aká tá taška od pinkie sa hodí na pp mini? lebo nad ním uvažujem a od pinkie mam už podložku do kočíka aj deku a som spokojná diky, a inak si s kočíkom spokojná aj po už tých cca 2 mesiacoch? ďiky moc

thempting
3. jan 2014

@wilinkaa Ahoj ja som si objednala tú ktorá je väčšia kedže do tašky potrebujem dať viacero veci http://www.pinkie.cz/taska-na-kocarek-green-mon... mám túto len bez zipsu tieto sú už novšie ale treba si dávať pozor na farbu pretože na obrázku na ich stránke vyzerala presne ako kočík a pritom je svetlejšia ale ak sa ti nebude páčiť oni ti ju bez problémov vymenia za inú.......ja som ho používala 5 mesiacov až kým nenapadol sneh ale odložila som ho do krabice a na jar ho znova vytiahnem a ten veľký čo teraz používame už predám ....sedacia časť je super je veľká a pritom kočík je malý všade sa s ním dostaneš a ja by som ho nevymenila a po 5 mesiacoch stále nehrká ani nieje rozheganý a to môj mal je s tých veľkých detí ma 15kg a 98cm a v pohode tam vojde 🙂 Nz 🙂

wilinkaa
3. jan 2014

@thempting ďakujem za odpoveď veľmi si mi pomohla, pri rozhodovaní, keby ma ešte niečo napadlo napíšem. Ozaj a tá strieška je v pohode? či malý ti tam nezvykol niekedy zaspať?

thempting
3. jan 2014

@wilinkaa My striešku vôbec nepoužívame malému vadí ale zaspal tam asi 3x a v pohode tienila jedine že sme v lete išli oproti slnku tak sme prehodili plienku...ale keď je v sede a polosede tak strieška sa dá stiahnuť až pred dieťatko že úplne tieni....tu na foto je úplne v ľahu a strieška je to tu normálne natiahnutá ale keby bol v polosede tak ide ešte pred neho viac natiahnuť

wilinkaa
3. jan 2014

@thempting ďakujem

wilinkaa
5. jan 2014

@thempting ešte jedna otázka ma napadla, nie je na ňom príliš vidieť špina keď je jednofarebný?