Petite & Mars športový kočík Street 2016
@diablito01 dobrý deň. Na sedenie ok ale na spanie vôbec je veľmi krátky. A ani sa s ním dobre nešlo. Vymenila som ho za valco snap.
Baby je to staršia skupina ale snáď mi poradíte... Kúpila som petite&mars street plus plus striešku limited 100 dots... A nemá ochranu pásov.. Vo farbe striešky... Vlastne takto som kúpila no všade predávajú aj z tými ochranami... Kde sa dajú kúpiť.. Alebo sa domáhať v obchode kde som kúpila sportiak
@harvanovasimona ahoj, jedine dat si usit. Napis na fb - Diana Melusova. Snad bude ochotna usit samostatne polstrovanie. Je velmi sikovna, sila mi striesku 🙂
@sonci11 ďakujem ale vieš ak to ma byť k strieške tak nechápem prečo to nedali... Preto sa aj pýtam keby niečo samozrejme jej napíšem...
@harvanovasimona no ja by som to riešila s obchodom
@micici02 ďakujem už aj zabudli ich dat ku kočíku...
@harvanovasimona no to sa tiez cudujem, ze nedali...mali by poslat dodatocne aj s ospravedlnenim 🙂
@sonci11 ono firma sídli tu v mieste bydliska... Tak som nemala problém zájsť... Oni to zabudli dat ku kočíku a mali to kdesi v krabici v predajni... Nešlo mi to do hlavy keď každá petitka ma tie ochrany a náš nemá... Skúšala som tam volať no dovolala ako ospravedlnili sa..
Prosim, je to uz dlhsie, ale zhanam novy sportovy kocik, chcem sa opytat, ci tento Petite a Mars Street ma aj nejake odpruzenie...v tejto situacii, zavrete obchody, nemam to kde ist nazivo pozriet. A pripadne, ak ma niektora tie nafukovacie kolesa, ci tie su odpruzene lepsie? Potrebovala by som sem tam ist aj na polnu cestu...Dakujem za odpovede.
@nevenka no tento kočík je skôr do mesta, nie je odpruzeny
@simonabelj dakujem, som si aj myslela. Ani v tej verzii s nafukovacimi kolieskami?
@nevenka fuu, myslím, že nie 🙂 my máme penové
@nevenka s nafukovackami je to tlmenie lepsie. S penovymi je kocik tvrdy....
Mozno skus pozriet Baby jogger city mini GT.
@mimkamo super, dakujem, este som nasla Baby Design Wave, ten je riadne odpruzeny, ale polsky. Tak neviem. No treba to asi nazivo poskusat...Ale je to dobra sprava, ze zvladne aj lesnu cestu 😉
@adulkas mozem sa opytat kolko vam kocik vydrzal? Dcera ma 94 cm (2r.2. mesiace a 13 kg) zvazujem ho na spanie cez obed

@baaboo dobry den, preslo uz sice vela casu, ale chcem sa opýtať ako ste boli spokojni s Joie Brisk LX, uvažujem o kupe. Vojde sa tam v pohode vysoke 1,5rocne dieta? Dakujem