icon

Petite & Mars športový kočík Street 2016

haslerka91
20. máj 2016

Ahojte,máte niekto túto verziu kociara 2016 potrebujem vedieť recenzie a hlavne by som chcela vedieť koľko cm ma celková lozna plocha na spanie so zdvihnutými nozickami a koľko samostatne ma plocha na sedenie,či je kočík dosť priestranny aj pre 2rocne dieťa.ďakujem 🙂

Petite & Mars športový kočík Street 2016
Strana
z18
diablito01
8. feb 2020

@baaboo dobry den, preslo uz sice vela casu, ale chcem sa opýtať ako ste boli spokojni s Joie Brisk LX, uvažujem o kupe. Vojde sa tam v pohode vysoke 1,5rocne dieta? Dakujem

baaboo
9. feb 2020

@diablito01 dobrý deň. Na sedenie ok ale na spanie vôbec je veľmi krátky. A ani sa s ním dobre nešlo. Vymenila som ho za valco snap.

harvanovasimona
10. máj 2020

Baby je to staršia skupina ale snáď mi poradíte... Kúpila som petite&mars street plus plus striešku limited 100 dots... A nemá ochranu pásov.. Vo farbe striešky... Vlastne takto som kúpila no všade predávajú aj z tými ochranami... Kde sa dajú kúpiť.. Alebo sa domáhať v obchode kde som kúpila sportiak

sonci11
10. máj 2020

@harvanovasimona ahoj, jedine dat si usit. Napis na fb - Diana Melusova. Snad bude ochotna usit samostatne polstrovanie. Je velmi sikovna, sila mi striesku 🙂

harvanovasimona
10. máj 2020

@sonci11 ďakujem ale vieš ak to ma byť k strieške tak nechápem prečo to nedali... Preto sa aj pýtam keby niečo samozrejme jej napíšem...

micici02
16. máj 2020

@harvanovasimona no ja by som to riešila s obchodom

harvanovasimona
16. máj 2020

@micici02 ďakujem už aj zabudli ich dat ku kočíku...

sonci11
17. máj 2020

@harvanovasimona no to sa tiez cudujem, ze nedali...mali by poslat dodatocne aj s ospravedlnenim 🙂

harvanovasimona
18. máj 2020

@sonci11 ono firma sídli tu v mieste bydliska... Tak som nemala problém zájsť... Oni to zabudli dat ku kočíku a mali to kdesi v krabici v predajni... Nešlo mi to do hlavy keď každá petitka ma tie ochrany a náš nemá... Skúšala som tam volať no dovolala ako ospravedlnili sa..

nevenka
16. mar 2021

Prosim, je to uz dlhsie, ale zhanam novy sportovy kocik, chcem sa opytat, ci tento Petite a Mars Street ma aj nejake odpruzenie...v tejto situacii, zavrete obchody, nemam to kde ist nazivo pozriet. A pripadne, ak ma niektora tie nafukovacie kolesa, ci tie su odpruzene lepsie? Potrebovala by som sem tam ist aj na polnu cestu...Dakujem za odpovede.

simonabelj
16. mar 2021

@nevenka no tento kočík je skôr do mesta, nie je odpruzeny

nevenka
16. mar 2021

@simonabelj dakujem, som si aj myslela. Ani v tej verzii s nafukovacimi kolieskami?

simonabelj
16. mar 2021

@nevenka fuu, myslím, že nie 🙂 my máme penové

andrea_ff
16. mar 2021

@nevenka s nafukovackami je to tlmenie lepsie. S penovymi je kocik tvrdy....
Mozno skus pozriet Baby jogger city mini GT.

denie111
30. mar 2021

@adulkas a aké to má kolieska? Tiež hľadám niečo také.. Ale s odpruzenymi a nafukovacími kolesami do terenu

mimkamo
30. mar 2021

@nevenka my mame s nafukovacími koesami a v pohode s ním ideme aj po lesnej ceste 🙂

nevenka
31. mar 2021

@mimkamo super, dakujem, este som nasla Baby Design Wave, ten je riadne odpruzeny, ale polsky. Tak neviem. No treba to asi nazivo poskusat...Ale je to dobra sprava, ze zvladne aj lesnu cestu 😉

mimkamo
31. mar 2021

@nevenka tie nafukovacie kolesa su aj o dost vacsie od tych penovych, podla mna ten kocik aj krajsie ukaze, ako s penovymi 🙂

mina2415
26. aug 2021

@antori prosím vás aký fusak ste volili ku kočíku? Keďže je vzorovany.Dakujem

andrea_ff
26. aug 2021

@mina2415 pekne sedi cotton moose. Mam v ponuke ruzovy

mina2415
27. aug 2021

@andrea_ff ten som nedávno predála ďakujem.Ja som len chcela vedieť keďže je kočík vzorový dosť že aký fusak ste voliala.🤔😊

andrea_ff
27. aug 2021

@mina2415 jednofarebny neutralny. Ale nemam foto kocika, ze aka je ta strieska?

mina2415
28. aug 2021

@andrea_ff ďakujem .😊

katherine12
13. jún 2024

@adulkas mozem sa opytat kolko vam kocik vydrzal? Dcera ma 94 cm (2r.2. mesiace a 13 kg) zvazujem ho na spanie cez obed

Strana
z18