icon

Petite & Mars Vario

evina296
27. aug 2016

Ahojte skusenejsie maminy ☺ Chcem vas velmi pekne poprosit o akékoľvek info ohľadne kombinovaneho kocika Vario. Babenko sa narodi v decembri, tak ci v pohode vojde aj s fusakom? Co je to vlastne za znacku? Správne chápem, ze to kedysi bola Monza a teraz je to Petite&Mars? Alebo je to nejaka ich odnoz?
Uplne som sa zalubila do Peg perego book plus, hlavne tou jeho lahkostou a tou lahulinkou manipuláciou s nim, len zakial striehnem niekde na akciu, tak nam odporucili prave toto Vario. Ovlada sa tiez uplne super. Tym, ze som dost nizka nechcem nejake velke hovado 😁 Ale ta cena mi akosi nejde do hlavy. Nebude tam predsa niekde pes zakopany?
Za akékoľvek uzivatelske info vám budem velmi vdacna, uz mam totizto riadny gulas z toho 😀

lia09
28. jan 2017

@enusamt tiez rozmyslam nad molitanom. Prebalovaciu tasku som si ja napr. ku kociku nekupila, lebo original k tomu sa mi strasne nepacili, aspon tie co som videla. Vyzeraju ako kabelka. A na nete som uz nieco nasla za 16euro tak asi to risknem 😉

annap80
28. jan 2017

Taska nebola v cene, trebalo ju zvlast dokupit. Je krasna, nie ako kabelka, len ako som pisala ma inu farbu ako kocik. Ja tie tycky necitim. Ten molitan ma zo spodu taku tvrdu vystuz.

iceprincess
Autor odpoveď zmazal
j_ank_a
6. feb 2017

ahojte...mame vyhliadnuty Vario, viete mi prosim povedat, tie ktore mate uz skusenosti v terene, ako je to s tymi kolesami? pridu mi dost male a tvrde, a citala som, ze kocik je na zamkovej dlazbe, alebo nerovnejsom terene ako hrkalka, tak reku ci mate rovnake skusenosti... je pravda, ze sa opotrebuju a bude ich treba menit?

evina296
autor
7. feb 2017

@j_ank_a Ahoj. No ja este len zacinam s nim kocikovat na dedine a su tu riadne rozbite cesty a bala som sa toho, lebo je tvrdy, ale prekvapená som, ze to ide celkom fajn, malej sa paci, ze ju to vytrasie, nehrka zatial, len je to este prilis kratka doba. Aj v pohode sa kocik tlaci ci cez jamy ci kamene. Jedine obcas treba trosku silu, ked narazim predným kolieskom na väčší kamen, ale to je udel asi vsetkych malych koliesok. Ja som zatial spokojna s nim, je sikovny maly, aj sa da pekne utriast malá lebo trosku aj peruje. Jedine co mi vadi, ze som s nim absolútne nepresla cez sneh, nemala som silu pretlacit tie kolieska. Je to na zvazenie no, všetko ma svoje pre aj proti

kristinanovak
7. feb 2017

@j_ank_a ja som ho kupovala este s nagukovacimi kolesami. Vtedy bol fajn. Teraz uz su tam tie nenafukovacie gumene a kedze ta konstrukcia nieje odpruzena je to na prd. Takze bud si kupte ten odpruzeny alebo nafukovacie kolesa. Tu pevnu konstrukciu odporucam max.do nakupneho centra.

enusamt
23. apr 2017

žienky.... to je naozaj beznádejné, čo sa týka toho kočíka p&m vario, teda tých jeho kolies? vážne sa nijak nedajú zohnať naň aj nafukovacie kolesá, žeby si človek v prípade potreby striedal s tými PU??
ešte nekočíkujeme, až od mája, ale normálne ma chytá nevoľnosť, keď zrazu čítam samé negatívne recenzie kvôli tým kolesám, že sa z kočíka stáva neodpružená hrkálka...

eliniatko
23. apr 2017

@enusamt mala som kopeeec kočíkov absolútne neodpružených tvrdých ako sa vraví, a malí mi tam boli radi... takže určite sa teraz vopred nestresuj, bude to ok, kočík vídam pomerne často a nijaké hlučné hrkanie a pod. sa nedeje, normálne jazdí. záleží čo kto očakáva ale určite by som sa nestresovala.

kristinanovak
23. apr 2017

@enusamt aaaale beznadejne nie. Teraz uz ked mam malu v sortovom mam pocit ze si to celkom uziva a zaspi vtedy ked nou ,,drgloce,, . Ale druhy krat by som riesila asi tu spider konstrukciu. Aj ked tato pevna je aj pevna a nvm kolko vydrzi ta odpruzena.

sedko1
18. máj 2017

ahojte dievcata....vazne uvazujem o kupe sportovej casti vario ale zda sa mi strasne mohutny, siroky - ta sedacka kde sedi dietatko...je to len skreslujuce?? a prosim vas, predne kolieska su s aretaciou?
najviac by som chcela casualplay loop aluminium ale je drahy..

elizita
18. máj 2017

@sedko1 ano, su. A nie, urcite nie je siroky ani mohutny. Siroky je napr valco snap4

sedko1
19. máj 2017

@elizita dakujem 🙂 tak snad sa uz rozhodnem, ze prave on je ta spravna volba 🙂

sedko1
21. máj 2017

@elizita este by som sa chceal opytat na sirku sportovej casti...tam kde sedi dietatko....dakujem

elizita
21. máj 2017

@sedko1 ja ti uz rozmer nepoviem, skus pogooglit alebo v skupite monza sa spytat.. ja uz tento kocik nemam

sedko1
25. máj 2017

prosim Vas da sa vam dat sportova cast uplne do sedu? mne sa zda, ze to je tak na sikmo troska...

elizita
25. máj 2017

Kolmo, 90° urcite nie

kristinanovak
26. máj 2017

@sedko1 treba to uplne az hore zatlacit ja som si to asi az po2mesiacoch vsimla 😀

sedko1
26. máj 2017

@kristinanovak skusala som vselijako a nejde...

sedko1
26. máj 2017

@kristinanovak ideeee...ale ozaj treba siluu na to

derdia
23. aug 2017

@evina296 ahoj prosim ta ako si spokojna s tym kocikom?ja by som ho chcela?stal za to?dakujem😉

evina296
autor
23. aug 2017

@derdia ahoj. No my sa v nom vozime uz pomaly 9.mesiac a spokojna som veľmi. Denne chodim po dost rozbitej ceste a vydržal fakt veľa, aj peruje dost dobre. Za tie peniaze je to dobra kupa. Jedine co mi vadi, ze ten vrchny kryt na hlboku cast sa prichyti len suchym zipsom a v zime, ked bol pod tym fusak a deka, tak to nedrzalo az tak pevne a teraz mi ho mala stále vykopava, ked je zimsie 😀 Inak nemám nejake negativa nan. Zaujíma ta nieco konkretnejsie?

derdia
24. aug 2017

@evina296 bola som v Predeti a tam som ho prvy krat videla...skusala som len tak chytit do ruky kociky, ze ako sa s nimi manipuluje a myslim,ze to bolo super...ja chcem spoetovu cas v pre I protismere, dlhu striesku a aby sa lahko s nim manipulovalo...a to som este nevedela tu smiesnu cenu😁preto som chcela vediet,ze ako si si ho odskusala.Lebo si ho kupim asi aj ja😉ale termin mam az v januari.Tak potom dakedy.Ale vyzera super ta sportova cast a aj sa s nim super manipulovalo.Teda aspon tam tych par sekund.Dakujem za info.Zlata si😉

iceprincess
24. aug 2017

@derdia ahoj. Ja ho mam a som sklamana. Ja by som ho uz nekupovala. Samozrejme viem ze je to moja chyba mala som si lepsie vybrat. Konstrukcia vrzga. Kolecka pravidelne mazeme tak v tom to nie je. Chcela som ho len do mesta ale na tie nase rozbite chodniky sa hodi nieco odpruzene. Tento kocik vobec nepruzi. Vadi mi ze sa neda dat uplne do lahu. A samozrejme treba kupit podlozku do neho najlepsie z pamatovej peny. Madlo sa mi nepaci. Lepsie su tie co maju gulate madla aby pasovalo lepsie do ruky. Tak toto je moj nazor. Samozrejme ze sme kazdy iny takze niekomu moze tento kocik vyhovovat. A je rozdiel skusat v obchode prazdny kocik a ist s kocikom po ulici ked mam v nom dieta a veci v kosiku 😉 vela stastia pri vybere

derdia
24. aug 2017

@iceprincess ja viem,ze je to rozdiel...ale nemam to ako inak zistit...pretoze bud ho kupim a risknem to alebo to nezistim...kazda ma svoj nazor.Ja mam doma quinny speedy ale neda sa dat oproti mne.Preto potrebujem zatial, kym bude malicke mat ho oproti.A potom ked bude mat rok aj pol kupim si golfac a, na zimu budem mat ten speedy.Takze na tu chvilku by mi mohol vyhovovat?nie😁

elizita
24. aug 2017

Ako to tu citam, tak tato novsia verzia sla do horsieho. Predtym boli nafukovacky tam tak neodpruzenie nevadilo.. a kryt na vanicku bol na zips.... aj sa dal dat uplne do lahu :-/

evina296
autor
25. aug 2017

@derdia manipupuje sa s nim fakt lahko, aj ked je tam uz ťažšie babo 😀 co sa tyka koliesok, bala som sa toho, lebo som citala na ne dost negatívne ohlasy, ale sama som prekvapena co ten kocik uz vydrzal, ja s nim denne chodim po strkovom tankodrome a vsetko zatial drzi ani nehrka 😀 Sportova cast ma fakt velku striesku. Trosku mi vadi, ze ten uhol nie je uplne v lahu, ale nie je to nic katastrofalne si myslim. A pokial ho fakt chces len na iste obdobie, tak myslim ze nebudes sklamana. Za tie peniaze určite 😝

enusamt
25. aug 2017

Co sa tyka varia,tak je to super, krasny a priestranny kocik... Az na jednu vec... Tym, ze kolesa su PU a podvozok nie je odpruzeny, tak na urcitych cestach nedrzim kocik,ale doslova zbijacku... Hroza ako kocikom vibruje a vidim ako malemu uplne natriasa licami... Keby sa tie kolesa dali zamenit za nafukovacie,tak by bol uplne idealny 🙂

katka_br
1. sep 2017

@evina296 @vladka262 @monkes25
Dievčatá kúpili ste teda p&M vario? Tuho rozmýšľam iba nad športovým, ako ste spokojne? Ďakujem

monkes25
1. sep 2017

@katka_br tak ja nakoniec nie.. Keď som potrebovala kúpiť ešte nikto nemal nejako vyskúšané veľmi tak som do toho nešla..

evina296
autor
3. sep 2017

@katka_br ano ja ho mam. Uz pomaly 9mesiacov sa vozime v hlbokom a ja som veľmi spokojna. Na sportovy sa este len chystám, takze nemozem velmi hodnodit...