Petite & Mars Vario
Ahojte skusenejsie maminy ☺ Chcem vas velmi pekne poprosit o akékoľvek info ohľadne kombinovaneho kocika Vario. Babenko sa narodi v decembri, tak ci v pohode vojde aj s fusakom? Co je to vlastne za znacku? Správne chápem, ze to kedysi bola Monza a teraz je to Petite&Mars? Alebo je to nejaka ich odnoz?
Uplne som sa zalubila do Peg perego book plus, hlavne tou jeho lahkostou a tou lahulinkou manipuláciou s nim, len zakial striehnem niekde na akciu, tak nam odporucili prave toto Vario. Ovlada sa tiez uplne super. Tym, ze som dost nizka nechcem nejake velke hovado 😁 Ale ta cena mi akosi nejde do hlavy. Nebude tam predsa niekde pes zakopany?
Za akékoľvek uzivatelske info vám budem velmi vdacna, uz mam totizto riadny gulas z toho 😀
Dievčence, ale tí nevadí, že nové farby budú na jar..aj tak super veď aspoň športova časť môže byť iná.. Či vy ste si už kúpili komplet?
Dievčence, ale to nevadí, že nové farby budú na jar..aj tak super veď aspoň športova časť môže byť iná.. Či vy ste si už kúpili komplet?
Ja som este zvazovala nad tym kupit zatial len vanicku a vajicko, ale niektore obchody maju celu trojkombinaciu v lepsej cene nez dokupovat kazdu cast zvlast. Samozrejme farbu si vies nakombinovat aj tak z farieb, ktore maju teraz.
baby ja uz mam tiez doma vario a vadi mi jedna vec. Ked dam do vanicky tu podlozku, tak je pod nou citit aj vidiet tie hrboly od tych pruzin ci to je. To cierne co sa malo zacvaknut, aby vanicka drzala tvar. Tak rozmyslam, ze to budem musiet vystlat niecim. Ako ste to poriesili, ci nechali ste to tak?
Ahojte vsetky 🙂 Som velmi rada ze sa nasli baby ktorym ucaroval kocar ktory mam vyhliadnuty odkedy som sa dozvedela ze som tehu :D a ze sa konecne nasla diskusia. Chcem sa vas spytat kde ste kupili trojkombinaciu v Bratislave alebo cez internet a za aku sumu? Predeti.sk mali zlavu 20 percent ale uz ju neposkytuju. Preto sa chcem spytat za aku cenu sa vam podarilo zohnat 🙂 Chcela by som taktiez vediet ci ste si dokupovali isofix na autosedacku do auta 🙂 Dakujem
@zuz987 v Ba ti obchody neporadim, ale ja som si robila prieskum a lacnejsia kupa je cez net. Dobru cenu na 3 kombi maju v Hlohovci v Aladdinovi, maju aj eshop. Maju ho lacnejsi nez v Pre deti. Samotny isofix som tiez pozerala a teda je to palka cca okolo 90-100e, to by som mozno riesila cez bazar, my sme pri prvom synovi mali obycajne vajicko aj sedacku bez isofixu a pasy sedacku pekne drzali.
@zuz987 my sme ho zohnali prave v BA v predeti.sk a vystihli sme tu 20% zlavu a 3kombinacia nas vysla nejakych 300€. A dokupovali sme aj isofix, vyzera to byt bezpecnejsie ako len s pasmi a hlavne rychlejsie. Ale ak sa ti kocik paci a videla si ho naživo, tak kludne objednaj z netu, nemas co stratit podla mna. Len ak ti to ponahla, tak daj pozor na dlzku dodania, ja som len na obycajne plienky cakala nenormalne dlho. Alebo pozistuj priamo v predajniach ci nechystaju zľavy 😉
Mne dali v obchode Pre deti ich karticku a s tou mam 5% zlavu (nic moc, ale potesi). Ale dievcata ja mam teraz dilemu, pretoze som dostala dobru ponuku na kocik Concord wanderer, tak mam dilemu. Mam pocit, ze sport. cast na variu je mala ak do nej dam male vo fusaku a v bunde, aby tam nebolo moc natlacene
Dievcata, mam na predaj isofix ku kociku Petite&Mars Vario... Nam vôbec nepasuje do auta. Je uplne novy ani raz nepouzity, na cene sa isto dohodneme ;)
ahojte žienky... mala by som na vás otázku a zároveň aj prosbu... dnes som si bola na predajni obzrieť tento kočík a s mužom sme sa ozaj zamilovali doňho... ale, všimli sme si, že vanička pôsobí strašne úzko oproti iným kočíkom.. čo bolo pre nás jediné mínus... no úplne mi vypadlo spýtať sa predajcu, aký je ten vnútorný rozmer vlastne... Preto by som chcela poprosiť tie, čo už máte ten kočík doma, či by ste mi prosím zmerali vnútornú dĺžku aj šírku?? Predom vrelá vďaka 😉
@lia09
@vladka262
@evina296
@monkes25
ahojte žienky... mala by som na vás otázku a zároveň aj prosbu... dnes som si bola na predajni obzrieť tento kočík a s mužom sme sa ozaj zamilovali doňho... ale, všimli sme si, že vanička pôsobí strašne úzko oproti iným kočíkom.. čo bolo pre nás jediné mínus... no úplne mi vypadlo spýtať sa predajcu, aký je ten vnútorný rozmer vlastne... Preto by som chcela poprosiť tie, čo už máte ten kočík doma, či by ste mi prosím zmerali vnútornú dĺžku aj šírku?? Predom vrelá vďaka 😉 keďže inde mi akosi nik na otázky neodpovedá ....
@enusamt ahoj. No vanicka ma vnútorný rozmer 75x32. Pôvodne sa mi nezdala byt az taka velka, lebo tie polske kociky s plastovou vanickou su o dost väčšie, ale teraz ked v nom mam mesacne babo vo fusaku tak malinka je v nom uplne stratena. Ale byt na tvojom mieste, tak dost vaham, lebo v zime uz budes mat vacsieho drobca a ak aj fusak budes chciet davat, tak to uz bude asi na tesno. Alebo do zimy uz vlastne mozte aj sportovu cast pouzivat. Co sa tej tyka, tak sa mi zda byt celkom v pohode. Tu sme porovnavali so sportovou peg perego a ta bola o dost menšia. Zatial chodime velmi malinko von, ale s kocikom som maximálne spokojna, je uplne lahunky a velmi lahko sa s nim manipupuje. A nie je to take hovado velke :D Drzim palce nech sa dobre rozhodnete ;)
Kto by mal zaujem, ja mam na predaj 3kombinaciu, my sme sa uz akosi dokocikovali
Dievcata neviete poradit kde by som zohnala nafukovacie kolesa pre vario
ahojte tiez som si kupila tento kocik. este vtedy sa volal ,,monza vario´´ mal pevnu konstrukciu a gumene nafukovacie kolieska. bola som spokojna pokial kolieska nepopraskali a vymenili mi ich za gumene nenafukovacie a to je jeden velky otras kedze ta konstrukcia je pevna. vobec niesom spokojna a to chodim po meste ( ale vieme vsetci ake su chodniky ) takze pokial rozmyslate nad tym kocikom odporucam odpruzenu konstrukciu inak to dieta bude vytrasene pocas kazdej prechadzky. dnes mi dokonca koliesko zapadlo a skoro som cely kocik vykotila aj s malou.
@kristinanovak to je cudne, ja sommich po roku a pol zodrala, zadne a normalne mi menili za nafukovacie
@elizita mne povedali ze uz sa nafukovacie nevyrabaju lebo boli na ne casto reklamacie. a teraz pozeram ze sa daju kupit aj nahradne plaste a duse. ale uz nic nenarobim ked mi kolesa zobrali :(
Ahojte... Vcera nam dorucili kocik, tak sme sa z neho vytesovali... 🙂 Akurat jedna vec, vlastne dve veci mi nedaju... Co sa tyka vanicky a toho ako cez matrac citit dost die spodne tycky,tak ste to riesili nejako? Napriklad pridavnym matracom/podlozkou?
A plastenka na sportovy... Je to ok, ked vzadu je rozdelena na tri casti a teda po bokoch dost odkryva tu striesku a vrchna je len tak polozena a teda ju raz-dva aj vanok odrhnie?
Aj mne vcera dosiel. Tie tycky treba "zaseknut" vo vanicke a je to ok. Kolesa su plastove , ponukaju aj nafukovacie, ale pridu mi drahe 4 ks 74 € teda vzhladom k cene celeho kocika. Vadi mi akurat, ku sportovemu nie je nanoznik ani ku vajicku, ze to treba zvlast dokupovat. Taktiez prebalovacia taska ma uplne inu farbu ako kocik hoci tiez mala v nazve blue melange. Inak celkovo sa mi kocik velmi paci.
@annap80 ahoj... to kde sa ti podarila taká kúpa, že aj tašku si k tomu dostala? 🙂 lebo všade na nete som videla, že sa to dá dokúpiť iba za príplatok... zaujímavé, že originál tašku k tomu som akosi nevidela... iba iné typy z petite&mars...
a tie tyčky viem zaistiť... problém je, že keď na to položím ten matrac a potom prejdem rukou po ňom, tak strašne cítiť tie tyčky pod tým...

@evina296 tak to budeme mat rovnaku😉