icon

Petite & Mars Vario

evina296
27. aug 2016

Ahojte skusenejsie maminy ☺ Chcem vas velmi pekne poprosit o akékoľvek info ohľadne kombinovaneho kocika Vario. Babenko sa narodi v decembri, tak ci v pohode vojde aj s fusakom? Co je to vlastne za znacku? Správne chápem, ze to kedysi bola Monza a teraz je to Petite&Mars? Alebo je to nejaka ich odnoz?
Uplne som sa zalubila do Peg perego book plus, hlavne tou jeho lahkostou a tou lahulinkou manipuláciou s nim, len zakial striehnem niekde na akciu, tak nam odporucili prave toto Vario. Ovlada sa tiez uplne super. Tym, ze som dost nizka nechcem nejake velke hovado 😁 Ale ta cena mi akosi nejde do hlavy. Nebude tam predsa niekde pes zakopany?
Za akékoľvek uzivatelske info vám budem velmi vdacna, uz mam totizto riadny gulas z toho 😀

Strana
z4
lubik2610
4. sep 2017

Baby aj ja mam ten kočík uz asi dva mesiace a je pravda,ze konštrukcia mi strašne vŕzga,alebo puká a neni to kolesami. Rozmýšľam o reklamácii. @iceprincess poriesili ste to vy dako s tým vŕzganím ci ste kašľali nato? Mne to strašne vadí.

iceprincess
5. sep 2017

@lubik2610 neriesila som to. Uz som si zvykla. Casto ho nepouzivam lebo mam nosic

vladka262
7. sep 2017

@katka_br ja som ho tiez nekupila, kupila som concord wanderer🙂

sedko1
31. okt 2017

dievcata daju sa prosim vas na tento kocik kupit aj ine kolieska?? dnes sme boli von v snehu a jedna velka katastrofa...sneh sa nalepil na predne otocne kolieska a zasekol sa a ani pohnut...po 100 metrovej prechadzke sme sa museli vratit....skusala som ich aj zaaretovat ale je to to iste...

keathli
7. dec 2017

Ahojte, veľmi sa mi páči Vario, ale bola som v ZA v obchode a pani mi povedala, že v zime sa medzi predné kolieska a "blatníky" dostane sneh, na jeseň lístie, a potom je problematické s ním chodiť. Máte s tým prosím niekto skúsenosti? Je to skutočne tak? Veľmi pekne ďakujem za každú info🙂

sedko1
7. dec 2017

@keathli z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze ano....kocik mmt odstaveny pretoze v snehu absolutne nefunkcny....kupovala som ho v maji a teraz som musela kupit druhy, aby som mohla fungovat...za mna nie....ako kocik sam o sebe je dobry...lahky...da sa otacat, strieska velka...ale v zime nepouzitelny...keby som sa mala rozhodnut este raz, tak by som ho nekupila..

enusamt
7. dec 2017

prechádzka prvým snehom a neskutočná katastrofa! tak som sa naštvala, že pokiaľ sa na predné kolieska nevymyslia "mini lyže" tak s malým odmietam celú zimu chodiť von.. taký super kočík a takto sa "vyfarbil", škoda ☹

mužovi sa ten nápad na lyže zapáčil a vyrobil ich 😀 .. taaak znova čakám kedy nasneží a vyskúšame to, či to bude fungovať 😀

evina296
autor
7. dec 2017

@keathli Ahoj, veru musim potvrdit, pouzivam ho uz rok a som nesmierne spokojna, na jesen ziadny problém s listim nebol, ale teraz ked je sneh... to je posilka zadarmo 😂 po par metroch je v prednych kolesach sneh a typ padom si skoncila. Úplne 😨 Vôbec si nepamätám minuly rok, ked mala dcerka len mesiac, ale nezda sa mi ze by som mala takyto problém, predsa vaha dietatka robi svoje...

keathli
8. dec 2017

Ahojte, všetkým Vám veľmi pekne ďakujem 🙂
Som teraz z toho nešťastná, lebo sa mi fakt páčil, aj dizajnovo, údajne je aj dosť veľký, to boli hlavné plusy, pre ktoré to bol môj favorit, ale ste ma presvedčili, že by to bol krok vedľa :( Tak musím hľadať ďalej, ale moc Vám ďakujem a nápad s lyžami oceňujem a držím palce 🙂

sedko1
8. dec 2017

@keathli zalezi hlavne v akej cenovej kategorii da chces pohybovat. Kocikov je kvantum ale vYbrat ten pravy je problem. Ja som mala casualplay s4, ktory som predala a po tejto nestastnej skusenosti s variom som sa k nemu vratila.

katka_br
8. dec 2017

@sedko1aj ja som nakoniec išla po casualplay s4, a môžem byť len rada, hlavne teraz v zime, po všetkom čo čítam ohľadne pattitu, lebo bývame na Horehroní, kde je snehu dosť, a tiež dosť v kopci 😀

sedko1
8. dec 2017

@katka_br ja na liptove, tak viem presne ako to z vas je so snehom 😉 keby som bola skor vedela ze ma toto caka tak si moj casualplay veru nepredam. Nastastie sa mi podarilo kupit teraz narychlo z bazaru v super stave.a dievcata ja som pisala rozzurena aj do firmy petite a odpisali mi, ze ano kocik moze robit problemy ale ze treba zaaretovat kolieska. Rada totalne na nic. A este ze ho pouziva tisicky spokojnych mamiciek 😂.

keathli
9. dec 2017

No my bývame síce na Považí, ale na novej ulici, na ktorú ešte nedali normálnu cestu, takže zimy budú asi tiež náročné..... A čo sa ceny týka, nechcem žiaden drahý, dizajnový, nepáčia sa mi tie "oblúčikové" vaničky, asi sa skôr prikláňam k hranatým, ak viete aké mám na mysli, neviem to nejako lepšie popísať.... Aby bol hlavne dosť veľký, v zime na fusak a aby mal veľký ten košík dole..... Ak máte niekto nejaký vyskúšaný typ, veľmi rada si nechám poradiť🙂 Moc Vám ďakujem za každú reakciu dievčatá 🙂

enusamt
9. dec 2017

@keathli tieto poziadavky si daj skor do skupiny kocikovo a hned ti tam niekto poradi 😉

keathli
9. dec 2017

@enusamt Super, ďakujem za typ, ešte sa v kočíkoch len začínam orientovať, tak určite pohľadám ;)

ivanatucek
11. apr 2018

@kristinanovak prosim vas tie plaste sa daju kde kupit?

tamaraaa
28. apr 2018

Dievcata ak niektora este po nom tuzi, predavam sportovy modry Vario zakupeny 18.3.2018 v auparku KE Pre deti, s blockom, so zarukou. Je novy krasny lahunky....skejtikovala som na nom aj trojrocnu dcerku...ale zial moj maly syncek sa kvoli vaznej diagnoze nemoze absolutne natriasat....a toto je na nho moc. Keby som mala zdrave babatko tak si.ho.necham, ale nemozem.

Strana
z4