Poradíte kočík za primeranú cenu?
no ved ze ich je tlko ze clovek si nevie vyrat a potom je tu ece ze brio.. proste neviem chcem za primeranu cenu aj kvalitu
Ono otazne je, co potrebujes - teren ci mesto, vykladat z auta do auta ci len do garaze a na prechadzky? Aky velky mate kufor? Nie kazdy kocik je vhodny na vsetko... Velky nakupny kosik ak nieco vlacis - mne je to jedno, nakupovat len s autom. Otocna sedanka - my sme ju nevyuzili, niektory na nu nedaju dopustit. Niektore kociky bez teleskopickej rucky su pred ludi nad 180cm katastrofou... Kvalitne potahy, farba, korytkove sedenie, ci priestranna sedanka? narodi sa dieta v zime, ci v lete?
My sme mali vyse 10 kocikov a idealny neexistuje, kazdy pouzivam na nieco ine... ujasni si, co od kocika ocakavas, potom je mozne radit.
My máme nurse look3, pekný dizajn, super sa ovláda, je ľahký, má hliníkovú konštrukciu a za 3kombináciu dobrá cena. Naša malá v ňom vydržala do 6,5mesiaca a v zime v ňom bola aj naobliekaná. Ale treba si popozerať a poskúšať osobne, každému môže vyhovovať niečo iné 😉
boze, idem do obchodu a kupim, taky na ktory mam, a ktory splna neake poziadavky, ktore mam, ako kde byvam a ako ho chcem pouzivat, ci na cestovanie v MHD, alebo len na prechadzky, alebo ci ho budem vozit v kufry auta,,, , ci kupis 3 kombinaciu, uz aj v vajickom a sportovou castou, a daju sa kupit aj s prenosnou taskou na dieta, dofukovacie kolieska, a podobne,,, je tolko znaciek , aj neznackovych kocikov, aj na nete je toho kopu, ake osobne si myslim, ze kocik je lepsie kupovat nazivo v obchode, ja mam obycajny kocik, a robi dobru sluzbu, som 100% spokojna, a je maximalne vyuzivany, zatial nebola jedna vec s ktorou by som spokojna nebola......a kupila som ho len tak, nahodou som isla do obchodu s deckymi vecami , padol mi do oka, cena sa mi pozdavala a bol kupeny 😉
Predám ti za rozumnú cenu našu Teutoniu. Začína mi liezť poriadne na nervy 😀 . Ale nie, sesternica aj kamošky si veľmi pochvaľujú Peg Perego ale konkrétny typ neviem ktorý to je.
Ako pise anjelicek, je dolezite si aj uvedomit, co od kocika cakas. Pokial budes kocik vyuzivat na kocikovanie, pripapadne teren a nielen obcasne prevetranie ho v nakupnom centre, je dolezite sa sustredit na kolieska. Ja neodporucam ani cisto nafukovacie (defekt) ani moc plastove (hrkalky), ale nejake pogumovane. Pokial neriesis teda skladanie do auta a zaberanie priestoru, tak mas moznosti volby habadej. Este by som sa sustredila na strechu, ze nech je velka a nemusis riesit slnecnik, ci clony zbytocne. Ako pisala anjelicek, tak pre niekoho nastavovanie rucky zavazi, u priemerne vysokeho cloveka to netreba. Uvaz si, ci chces 3kolku, ci 4kolku,
ci ku danemu kociku su aj doplnky v cene ak nie, kolko to bude navyse.....
Posledna vec, ja by som mozno aj pouvazovala, ci ozaj kupovat 3kombinacie, alebo nejaky obycajny hlboky kociar a potom sa sustredit neskor na sportovy a tam vyberat a preberat....alebo len buginu (golfky)....hlavne sa kludne popytaj mamin, co stretnes, ako su spokojne s kocikom, co maju....niet nad realne odskusane kociky
Ahoj, baby vyssie maju pravdu. Rozhoduj sa podla toho na ake obdobie a hloavne kde /mesto-teren/ kocik potrebujes vyuzivat najviac. Ja som to riesila tak, ze som si dala poradit v obchode pre babatka, kde preferuju viacere znacky a nepretlacaju len jednu /zvycajne tu najdrahsiu/ ked som sa na vsetko popytala, tak som si kukla kocik na nete a prave z modreho konika som kupila jeden od maminy, ktora ho pouzivala 4 mesiace. je suprovy a usetrila som polovicu ako by som cvakla v obchode. Takze si myslim, ze sa to oplati... ved babo je v kociku len urcite obdobie a nakupovat predrazene veci, je zbytocne. A urcite ked sa ti nejaky kocik paci dizajnovo, nevahaj sa spytat aj cudzej mainy, ci je s nim spokojna, ved kazdy pouzivatel vie hned povedat vyhody-nevyhody daneho kociarika. na nete potom najdes vsetko... a urcite lacnejsie.
Pozri do kategorie Vybava, tam najdes nespocetne vela tem ohladom kocikov, alebo pouzi vyhladavac

najprv co je priemerna cena u kazdeho nieci ine... 😀