icon

Poraďte hlboký kočík s polohovateľnou vaničkou

skumavka
10. jún 2020

Ahojte kočky, poradte mi hlboky kocik, v ktorom sa da bud polohovat opierka na vanicke, alebo sklapat cela vanicka. Videla som taky kočík vonku a pozdava sa mi to naklapanie celej vanicky pri dieťatku s refluxom. Neviem vsak aka to bola znacka. Mate niektorá skusenost?
A tie co mate vanicku kde sa polohuje chrbtova opierka, ako ste s tym spokojne? Využívate? Nie je tam babatko skrcene?
Dakujem vopred.

zuzkablazejka
•
10. jún 2020

Bebetto luca ma polohovatelnu opierku vo vanicke. Využívala som hlavne pre soplikoch a za mňa spokojnosť. Nemám pocit ze by tam mala bola nejako extra skrcena. 😊

susanna33
•
10. jún 2020

@skumavka Concord Wanderer na takú vaničku. Využila som, keď mal syn reflux.

ivula0807
•
10. jún 2020

Aj Cam dinamico up ma polohovatelnu vanicku, my sme to vyuzivali, tiez mala dcerka reflux. Tusim do dvoch poloh sa dala zdvihnut hlavicka.

tilko
•
10. jún 2020

Baby design Husky má vo vaničke dve nastaviteľné polohy

floren
•
10. jún 2020

kamoška má bexu

weba
•
10. jún 2020

@skumavka aj Baby Merc Q9 ma polohovatelnu opierku vo vanicke

tilko
•
10. jún 2020

tak našla som inštruktážne video video 1:26 je to ukázané a posielam foto z vaničky ako to vyzerá (baby design Husky)

https://www.bing.com/videos/search?q=baby+desig...

susanna33
•
10. jún 2020

@skumavka Vanička Concord Wanderer má vzadu kolečko, ktorým sa nastavuje ľubovoľná poloha chrbtovej opierky.

skumavka
autor
•
10. jún 2020

@zuzkablazejka
@susanna33
@ivula0807
@tilko
@floren
@weba dakujem dievčatá, ste super. Diky aj za foto. Da sa u niektorého z nich naklopit aj akoby cela vanicka na podvozku ? Cam cortina nema nahodou taku moznost?

ivula0807
•
10. jún 2020

@skumavka neviem ako myslis naklopit cela vanicka 🤷‍♀️ cam dinamico ma moznost na samotnej vanicke vysunut zospodu take "casti" 😁 a da sa z nej urobit koliska, polozis na postel a mozes kolisat dieta zo strany na stranu. Inak my sme to nikdy nevyuzili 😁

miska_mysicka
•
14. jún 2020

@skumavka Bebetto luca 🙂 aj budem mat na predaj 🙂