icon

Poraďte kočík pre nižšiu mamičku?

20. máj 2026

Ahojte, poradili by ste kočík pre nižšiu mamičku?

Mám ledva 🙂 160 cm a pri niektorých kočíkoch mám pocit, že sú na mňa strašne vysoké alebo sa mi zle ovládajú. Teraz vyberáme nový a úplne sa v tom strácam 😅

Budem rada za tipy na kočíky, ktoré sa vám dobre tlačili aj pri nižšej postave. Ideálne niečo praktické do mesta aj na bežné fungovanie.

mimaapeto
20. máj 2026

navštíviť predajňu kde si nechať poradiť /vyskúšať kočík... ak bude cena vysoká tak taký model potom hľadať online...

krasneleto
20. máj 2026

@anonym_autor bugabool chameleon 3 ma nizsie korbu

autor
20. máj 2026
@mimaapeto

navštíviť predajňu kde si nechať poradiť /vyskúšať kočík... ak bude cena vysoká tak taký model potom hľadať online...

@mimaapeto To urcite planujem 🙂 Len som chcela pocut aj realne skusenosti, po dlhsom pouzivani.

minesasubu
20. máj 2026

bugaboo má nizšie kočiky ale išla by som do predajne
kedž niektore modeli majú vačšie

anonym_783717
20. máj 2026

Ja mam 152 cm a bola som spokojna aj s Camarellom Sevilla pred 13 rokmi, odvozil 3 deti, len ano, bol tot aky vacsi typ kocika, nafukocacie kolesa a vyssi, ale ta rucka sla dobre az dole polohovat, takze aj 2 rocny "kocikoval" sestricku. Pri stvrtom dietati som mala Espiro Bueno. Su to ale polske kociky. Mne to staci. Tento Espiro je uz taky modernejsi, mensi a nizsi je celkovo, spratnejsi, ale horsie pruzi. No ale nedostanes defekt...🙂. Ta rucka - podla mna su lepsie tie s klbom a nie vsetky teda idu dostatocne nizko tie rucky. Pozerala som jeden sportovy potom este, ale ta rucka mala len 3 polohy a aj ta najspodnejsia mi bola vysoko. Len Ty mas o 10 cm viac, tak by to mohlo byt ok.

anonym_53e23b
20. máj 2026

@anonym_autor Ja som onoho casu zvolila Inglesinu Magnum - mala nastavitelnu rucku hore i dole, mne akurat sadla do ruky, muz si rucku daval vyssie a ked neskor 2 rocny syn kocikoval.sestricku, rucku sme dali uplne nadol. Cize orientuj sa na kociky s ovladatelnou ruckou a najlepsie vyskusat v predajni.

Doplnam - mam 155 cm.

anonym_e45b3c
20. máj 2026

Určite Bugaboo Fox 5 Reniew

anonym_0c8514
20. máj 2026

Mám 155 cm a mala som brio go. Dve deti som v ňom v pohode vykocikovala. Teraz k tretiemu mame cybex talos s-Lux. Ale ocko má 196cm takze sme hľadali kompromis. Ale aj balios sa mi veľmi páčil. Len je taký skôr do mesta. Talos je jeho taký terénnejši brat 😀.