icon

Poraďte kompaktný terénny kočík vhodný do mesta aj prírody

frida1990
17. máj 2026

Ahojte. Zháňam terénny kočík, ktorý zvládne náročnejšie terény (prírodná cesta, štrk a pod), ale zároveň vojde do menšieho výťahu, a dá sa s ním komfortne estovať aj MHD, vojde aj cez dvere obchodov, vopchám ho do kufra auta atď. Máte nejaký tip? Vopred ďakujem.

kiki68
17. máj 2026

@frida1990 Emmaljunga sa pozri, ja mam nxt 90, ale maju aj nove rady. To prejde vsetko, je to elegantny tank

frida1990
autor
Včera o 04:47
@kiki68

@frida1990 Emmaljunga sa pozri, ja mam nxt 90, ale maju aj nove rady. To prejde vsetko, je to elegantny tank

@kiki68 ďakujem, vyzerá super! Akurát nikde na internete neuvádzajú dĺžku kočíka, keď je rozložený. Píšu iba, že rozmery zloženej konštrukcie bez kolies (d/š/v) sú 80/48/15 cm, ale ja potrebujem vedieť, koľko má ten kočík na dĺžku aj s kolesami, aby som si bola istá, že vojde do výťahu. Keby si mala niekedy čas, vedela by si mi to zmerať?

kiki68
Včera o 06:56
@frida1990

@kiki68 ďakujem, vyzerá super! Akurát nikde na internete neuvádzajú dĺžku kočíka, keď je rozložený. Píšu iba, že rozmery zloženej konštrukcie bez kolies (d/š/v) sú 80/48/15 cm, ale ja potrebujem vedieť, koľko má ten kočík na dĺžku aj s kolesami, aby som si bola istá, že vojde do výťahu. Keby si mala niekedy čas, vedela by si mi to zmerať?

@frida1990 zavolaj do babyplace.cz, ta pani tam je anjel a urcite povie ake ma rozmery. Chapem, my sme to tiez riesili. My sme ho boli pozriet v babyone vo Wien, ale musela som ho objednat z babyplace, nakolko vo Viedni domrvili objednavku. Ta pani z babyplace cz bola strasne zlata. Viem, ze oni ich stale predavaju. My mame kolesa outdoor, ktore su pomerne velke a prejde to cokolvek.

kiki68
Včera o 06:58
@frida1990

@frida1990 inak ten kocik je cca po zlozeni tak dlhy ako ta vanicka. Mozno 10cm skrz kolesa. Ale na tom next vies predne kola lahko odmontovat. Len ich vysunies jednym klikom. Ta konstrukcia sa totiz sklopi do seba ta kostra. Ale nejake miesto to zaberie v ludi auta. My mame fabiu, nejaky sportovejsi typ fabie a uplne v poho sa zmesti

frida1990
autor
Včera o 09:47
@kiki68

@frida1990 inak ten kocik je cca po zlozeni tak dlhy ako ta vanicka. Mozno 10cm skrz kolesa. Ale na tom next vies predne kola lahko odmontovat. Len ich vysunies jednym klikom. Ta konstrukcia sa totiz sklopi do seba ta kostra. Ale nejake miesto to zaberie v ludi auta. My mame fabiu, nejaky sportovejsi typ fabie a uplne v poho sa zmesti

@kiki68 ďakujem krásne, poradím sa ☺️