Aký je najlepší terénny kočík?
Ahojte. Máte skúsenosti s nejakým terénnym kočíkom? Preferujem trojkombinácie, keďže ho plánujeme používať od samého začiatku. Ďakujem za všetky tipy a názory.
@suesanqa tak naj bol Gesslein Trend, lenze ten uz sa da len z druhej ruky kupit, kedze ho uz nejaky ten "patek" nevyrabaju... Gesslein su dobre celkovo aj do terenu... a aj s Inglesinou Magnum mam dobru skusenost...
Ahoj, pripájam sa ku ikika... Mala som kočíkov niekoľko, ale na gesslein nedám dopustiť.
Ak ho chceš aj do terénu, ja som mala gesslein f6 - pozri si na nete. Bol mojím favoritom. Práve dnes som ho predala, a bude mi za ním smutno 🙂
ja odporúčam Peg-pérego Gt3...síce je ťažší, ale ja som bola vééélmi spokojná 🙂
ja mam bebeconfort high trek uz pri druhom dietati, ma velke kolesa a lahko sa ovlada 🙂 pravdaze, nie je dokonaly, ale ja som spokojna
My mame tiez maxi-cosi mura 4 a totalna spokojnost.Zvladne i prechadzky po lese a zo snehom tiez nema ziadny problem Ak chces nieco do terenu ,hlavne vyberaj aby mal kocik kolieska s loziskami a najlepsie nafukovacie.
Skus sa pozriet na znacku TFK, su to nemci ako jeden zmala kocikov maju srubovanu konstrukciu a tym padom ani po dlhodobom uzivani kocika v zlom terene nedochadza k rozkyvaniu konstrukcie a vzdy sa to da dotiahnut, co pri kocikoch ktore su nitovane neurobis. http://www.trendsforkids.com/
Ak sa chces dozvediet viac kludne mi napis...

Teutonia Mistral S - zvádli sme s ním všetko, akýkoľvek povrch. A v meste manévrovanie jednou rukou🙂