Poraďte najlepší kočiar pre dvojičky

peterrrch
9. feb 2013

"Mamicky dvojiciek poradite mi prosim,ktory kociar je lepsi? Vedla seba alebo za sebou? Napiste nejake plusy a minusy popripade znacku kociara s ktorym ste boli spokojne. Dakujeme 🙂 "

dejka77
9. feb 2013

Ahoj, ja sice nemam dvojicky, ale deti s malym vekovym rozdielom a kupovala som takyto kocik. Jednoznacne za sebou. Tie co su vedla seba su podla mna velmi siroke a neprejdes tak cez dvere napr., zaberies cely chodnik na prechadzke vonku 🙂 . Ja som to kupila v uk, na slovensku su ine znacky. Konkretne mam taky kde je vanicka a sportiak takze je to dost dlhe. Ale zase uzke, nemam problem prejst cez dvere. Pohodlie deti je pre mna na 1.mieste. Predtym som kupila taky mensi kocik, zadna cast pre novorodenca sa da sklopit, ale bol maly 😕. Syn tam pasoval akurat a to mal mesiac a dcere zase pretrcala hlava cez operadlo. A vraj pouzitelne do 3 rokov. Tak som sa nastvala a kupila tento: http://www.obaby.co.uk/product_details.php?item...

sashabb
10. feb 2013

@peterrrch jednoznačne kočík vedľa seba 😉 Odporúčam bumbleride indie twin.
Mala som možnosť kočíkovať oba "druhy" aj za sebou aj vedľa seba a určite je lepšia volba vedľa seba. Kočík je síce široký, ale na manipuláciu o 100% lepší. Kamarátka má tento bumbleride a veľmi si ho chváli. "U nás" je dvojičiek viac a čo si všímam, že mali kočík za sebou, tak väčšinou menili kočík tak do roka a kúpili kočík vedľa seba. Keďže sú deti už potom ťažšie, aj s kočíkom (za sebou) je horšia manipulácia - nachádzanie na chodník a pod.