Poraďte šporťák použiteľný od narodenia
Ahojte baby. Viete mi poradit nejaky sportak vhodny aj na zimu, ktory by sa bez vanicky dal pouzivat uz od narodenia? Napr. ze sa da k nemu dokupit fusakotaska a netreba vanicku. U mna momentalne boduje Graco Trekko, ale teda hladam nieco aj na porovnanie, lebo nic obdobne som zatial nenasla. Paci sa mi ten system prerobenia na vanicku, ze je babatko potom otocene ku mne..aj ked to vyzera dost futuristicky, ale system je super vymysleny. Jejo....a podstatna je aj cena, do 300 eur by bolo fajn
@magimi no tak to naozaj nie, my dost cestujeme, preto som vyberala kocik, ktory lahko zlozim a nezaberie v kufri vela miesta. Do snehu sme mali taky podedeny z polska. S velkymi nafukovacimi koleckami. Ale to bol len taky na doma. Zlozit ho a dostat do kufra hotova katastrofa...
akurat včera som "našla" jeden dosť dobrý, no cenovo bude asi trochu inde, no vkladám ho sem pre inšpiráciu 🙂 BRIO SMILE -
https://www.youtube.com/watch?v=KU4_SdlnCUk@magimi ja by som ti poradila PP pliko switch, teraz je uz ten easy drive so spojenou ruckou. Nemusis mat ani fusakotasku, staci fusak. MA to super nanoznik, velku hlboku striesku a hlavne sa da dat sedacka do oboch smerov. to je pre mna najdolezitejsie lebo ked prestanes pouzivat fusakotasku, tak dietatko bude uz len tvarou od teba a to je dost naprt, vela deticiek to nema rado, ked nevidi na mamicku a aj kvoli vetru to nie je dobre. Moj maly sa doteraz vozi tvarou ku mne.
peg perego gt3, uz aj sportova cast sa da dat na uplne lezato, inak ma najvacsi kosik, je to taky velky tank, velmi sikovny aj v malych priestoroch aj v obchodoch. 🙂
@magimi daju sa dokupit sportove kolieska. s nimi prejdes :o)
http://www.babymarket.sk/sk/6969/1553/romer-bri...
@erika_rika este cenu prisposobit a uz sa to blizi k idealu 😀
ach baby, keby sa tak dalo z kazdeho toho kocika zobrat daco a poskladat si podla vlastnych predstav 😀
no, je jasne ze z nejakej poziadavky budem musiet upustit a tak to vidim, ze ked chcem, aby to bolo fakt prakticke, tak to bude asi cena 🙂
@magimi my sme chceli kupit novu gt3-ku, ale nakoniec sme nasli na bazare pouzivanu v suepr stave po jedno dietati a je ako nova, tym ze je to kvalitny kocin a ziadna cina alebo polsko 🙂 a stal nas namiesto 700€ len 200€ 🙂
@something
@erika_rika
no, pokukala som cosi o tom PP gt3 a sa mi zacina coraz viac pacit...mozno nakoniec fakt kupim ten v bazari, da sa zohnat za dost dobru cenu a malo pouzivany..vdaka za tip baby
ked budeme v Poprade, tak si pojdem pozriet Graco trekko nazivo a sa rozhodnem
BRIO SMILE ...športak kt. je uuuplnev lahu 🙂 stači ta taška -vanička ...
@anna1980 ahoj, potom ťa môžem poprosiť, aby si napísala, ako budeš spokojná? tak dlhodobejšie? lebo sa mi veľmi páči, ale tá cena je brutálna, tak ak by nebol až taký praktický (sme spod tatier, takže v zime sneh apod.), tak radšej na neho rýchlo zabudnem 😉 vopred vrelá vďaka 🙂
@mijenka1 jasne ... napíšem recenziu do dkupiny kočikovo...alebo ked chceš tak sa mi kludne ozvi lebo už viac bab ma prosilo o info a nerada by som zabudla tak nemám problem odpisať... 😉 inak ja som tatranka tak dufam že pôjde aj po snehu dobre. doteraz som fungovala aj pri prvom synovi na jane slalom pro... je to super kočik aj do terenu aj do snehu vadi mi len jedna vec. A to že sa neda otočiť šport. časť smerom ku mne. 😢
@anna1980 no sa mi to tak zdalo z tvojich komentarov, ze asi budes tiez odtial, ale dalej som to nezistovala 🙂 tak ja som pri nasej rocnej malej uz tiez vystriedala dva kociare, jeden sme dostali zadarmo abc disajn trojkombinaciu, ale trojkolesovy (hrozny do snehu). a teraz sme kupili tu na mk hauck tiez trojkolesovy sportovy, uz lepsi ako to predtym, ale bojim sa, co to bude na snehu, tak zhanam zase daco ine... tak uvidime... lebo som sa dneska dostala k jednej recenzii, ale bolo to cele po svedsky a ked som si to dala prelozit cez translator, tak to bolo hrozne citanie 😒 ale hodnotenie (pokial som to pochopila), tak bolo pozitivne. vraj to zvladne aj 18cm cerstvo napadnuteho snehu. tak ktovie... tu je link na spomínanú recenziu: http://www.barnvagnsblogg.com/recension-av-brio...
@mijenka1 ahoj ...no práve že prešlo par týždnov až mesiacov a Brio smile nedorazil.... 😠 čo som si od nich kočik objednávala spolu s kamoškou tak nam povedali že dojde do 3týždnov a každým týždnom sa to posuvalo.... až nakoniec nam povedali že nas nechcu zavádzať ale maju problem ten kočik dostať od výrobcu k nam a že nas nechcu už zavádzať. Vravela som že ak povedia kedy dojde tak počkam...ale oni nevedeli povedať či o mesiac alebo odalšie 3 mesiace.... ta kamoška už športiak potrebovala lebo ma 8mes. babo...mne to až tak nesurilo ale kedže nevedeli povedať či pride tak objednávku zrušili.... dosť ma to sklamalo a aj nasralo lebo som sa na kočik velmi tešila a bol môj favorit. tak teraz riešim druhý športiak....
@anna1980 tak to ma veľmi mrzí, škoda, lebo aj ja kedy som na neho mala, tak ho hneď kúpim. ja čo tak iné sledujem, tak som našla veľmi zaujímavý 2 v 1 Icoo pacific alebo potom kombinovaný camarello malaga sevilla, alebo camarello granada... tak hádam nájdeš nejaký iný... 😉
@anna1980 ahoj, ešte mi napadlo, že veď máš dve malé detičky, že či si nerozmýšľala nad súrodeneckým kočiarom? lebo aspoň mne sa veľmi páčia tie od phil+teds. a keď ich už nevyužiješ zakaždým s dvoma sediacimi deťmi, tak aspoň tá druhá sedačka je super veľký nákupný košík 😀 a našla som aj také, kde sa dá tá druhá sedačka odobrať a máš akoby kočiar len pre jedno dieťa.... aj tu v bazári je ich kopec... to mi len tak napadlo 😉
@mijenka1 ano rozmýšlala som aj tak najprv že aspon surodenecký ale drobec sa už moc nechcel voziť od 18mes. všade len pešo všetko nam dlho trvalo 🙂 ale teraz sa rad vozi v cyklovoziku...ten mam pre 2 detičky tak to ma celkom rad...možno teraz by sa vrátil aj späť do kočika 😀 ale v lete chodi na trojkolke a bicykliku alebo na odrážadle tak som to neriešila už....

@magimi moj novy gesslein f6 stal 638 eur. myslim, ze pouzity by si nasla okolo tych 300. ale neviem, nepozerala som...