Poznáte luxusné, ale pohodlné kočiariky?
Ahojte baby. Chcem založiť diskusiu o kočiaroch.... luxusných ale zároveň pohodlných pre dieťatko... Mne sa veľmi páči Stokke explory, aj čo som čítala je vhodný pre maličké... Viete ešte nejaké značky poprípade dajte fotky aj lepších. 😉
@jabadaba vies co,povedzme si to otvorene,kocky co su na tom financne dobre,si polsky kocik nekupia...a mimochodom vidim ake kociky stretavam v meste,je to bud Stokke alebo Teutonka,takze neviem o co ti ide???a inak si dalsia z tych co este dieta nema,tak najprv vyskusaj kociky,pokocikuj a potom posud...a ti garantujem,ze zistis,ze niektore kriteria,ktore boli pri vybere kocika pre teba podstatne,vlastne vobec podstatne v reale nie su...
Ahojte,my sme mali Nomad aj teda mame a sme spokojni,samozrejme tym ,ze byvame na dedine kde su nie len rovne chodniky mohol mat lepsie perovanie a mozno nafukovacie kolesa.Maleho som vo vanicke nosila do 8 mes.a to aj vo fusaku.Sestra ma Concord a tiez je s nim spokojna,az na par nejakych drobnosti.Myslim ze 100% kocik nie je...Predtym pri starsich detoch sme mali Chicco a Jane Integru tie mali zase male kolieska a farby rychlo sediveli..
Ahojte, ja mám Concord Neo kolekciu 2008 a veľmi som chcela kolekciu 2010 vo farbe Leaf kúpila som ho aj som ho hneď bola vrátiť, je na neporovnanie s tou starou kolekciou, myslím športovú časť, je strašne plytká oproti starej verzii až som bola zhrozená, minimálne o 10 cm, moja malá má 10 mesiacov a mala som pocit že tam ani nesedí ale mi stadiaľ vypadáva, v pozícii 1 bola ako taký obesenec a to som dala preč aj tú zmenšovaciu vložku, do tej sa mi ani nezmestila a to má 9kg, tak nevie pre aké deti to vyrábajú, v starej kolekcii mi krásne sedí má tam ešte kopec miesta. Tá neoprénová strieška mi prišla ako taká lacná pančucha, vôbec som nemala pocit že to neprefúka, strašne tenká v porovnaní s tou starou. Konštrukcia bola z veľkej časti umelohnotná a hrozne ľahká. Na starej verzii je na zadnej strane také vrecko na suchý zips na peňaženku napríklad, ale je dosť veľké, no na tej novšej len taká sieťka, možno tak na časopis, a ten košík, teda ruksačik či ako to nazvať, tam som dala sotva ruku a to tam bol ešte narvatý pršiplášť, na starej verzii je krásne schovaný pod nohami v takej taške na suchý zips a čo ma už úplne položilo bol pršiplášť, ktorý sa na starej kolekcii krásne pripne zipsom o búdu a je tam také malé praktické okienko a ten nový bol len taký na prehodenie cez celý kočík a okno cez pol kočíka a vyzeralo to strašne.Takže som ostala verná starej kolekcii na ktorú nedám dopustiť a moja malá tiež. Nie vždy platí, že čo je novšie to je aj lepšie, lebo tá stará kolekcia je prepracovaná do detailov a tú novú podľa mňa už len flákajú, no hrôza.
@jabadaba prave citam,ze uz jedno dieta udajne mas,a ak sa mozem opytat v akom kociku si ho odvozila?predpokladam,ze to nebol nejaky Takko alebo podobna haraburda??ja som kocik Stokke nemala ale nebudem na neho nadavat ked som ho nepouzivala,a ma sice malu vanicku ale to ma aj Jane a na tu tolko bab nepinda...ja som mala vanicku priemernu a aj tak mi to bolo prd platne,kedze mi v nej mala byt nechcela...takze asi tak...
ja neviem,ale vsak nech si kupi kazdy aky kocik chce.ja som mohla aj viac utratit,ale pacila sa mi klasika a taky som nasla len lacny kocik a teda nemal ziadnu chybu.aj sportovy som si kupila podla toho,aby splnal nase predstavi a nie podla ceny.ale niekomu sa pacia super moderne kociky,preco nie.nemusi byt ale najlepsie len to najdrahsie 😉
@mirka285 jabadaba pisala , ze prvy mala hlboky tusim Peg perego a nasledne sportovy Jane Nomad 😉 a jabadabu som tu uz par krat zaregistrovala a myslim,ze uz jedno dieta naozaj ma 😉
@mirka285 ona je na tom materialne skvele ako pisala, a môže si kupiť niekolko stokke kočíkov, beha po obchodoch s metrom v ruke, všetko teda vie 😉 😀 😀 😀 😀 😀 treba jej len pritakavať, aky je to zly kočík a bude dobre 😉 nema to zmysel
mne sa tiež pči klasicky hlboky kočik, ako je napr. inglesina magnum
http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...
ale páčia sa mi aj dizajnerske kusky, stokke je krasny 😵 😵 😵
mne osobne sa na Stokke pacia jedine farby, inak som spokojna s nasim Jane, ktory je uz sice starsej vyroby 2007, kedze ho mam este po prvom synovi. Ja si myslim, ze to ani nie je vec luxusu, ved Stokke podla mna nie je nejaky nedostupny kocik, ked ho porovnavame s inymi kocikmi, ale je to vec podla mna stotoznenia sa s extravagantnostou. To je ako s menami, niekto by nikdy nedal meno "ludove " , lebo si povie, ze je take obycajne a preto voli len mena medzinarodne a zahranicne a niekto prave naopak a tak je to aj s kocikmi. Extravaganni ludia preferuju extravagantne kociky.
@lodgermaniacka ty si moj clovek 😉
pozrite na tento dizajnovy kusok
http://www.internetopina.com/163/el-mejor-coche...
@elledriver tak vybrala si si kočík podla mojho gusta....ja som nakoniec nekupila brio go,lebo mne sa neskutočne páčil ten modrý a čakám dievča...a reku,ked ma olkoie roznesie v hube tak som sa na to vykašlala...Nakoniec som kupila peg perego skate červený a je tiež nadherny.... 🙂 🙂 🙂
A tretí kočík,ktory sa mi velmi páči je concord neo... 🙂 🙂 🙂
Ja mám podmienku,len aby bol kočík pohodlný a jednofarebný... 😉 😉 😉
ja si zase myslim, ze jabadaba vyjadrila len svoj nazor, to snad moze, ci nie?
ja sa priznam,ze uz nemam prehlad o funkcnosti a praktickosti inych kocikov, samozrejme evidujem nejake nove typy a znacky, ale neriesim, kedze som menit nechcela ten co mame.
Na kazdom jednom kociku sa najdu aj pozitiva aj negativa.
moja sestra ma tento
http://www.mundobebes.net/Categoria/126/Cocheci...
ale mne sa vobec nepaci a strasne tazko sa tlacil
mne sa z tych tradicnych paci velmi tento
A baby ked už riešite že stokke je taky,alebo onaky....Myslím si,že ak má niekto na taký drahy kočík tak ak mu nebude vyhovovať kúpi si další a další.....Trebárs taký čo má vaničku širšiu... 😖 😖 😖
Nech si kazdy vyberá podla svojich kritérii 😉 😉 😉
ved stokke nieje taky drahy 😕
taka teutonia je drahsia, a pritom kvalitovo ovela natom horsie.
ahojte 🙂 neviem sice, co je myslene tym luxusnym kocikom, ale ja mozem odporucit Mutsy 4 rider. je uzasne pevny, dobre ovladatelny. my sme ho kupili v rakusku, neviem, ci ho dostat na sk... pouzivam ho na prechazdky okolo domu, do terenu. mame aj Gesslein F2, tiez som s nim velmi spokojna, mam ho v aute a pouzivam ho v nakupnych centrach a na prechadzkach, kam sa dopravujeme autom. mame aj golfac, taky polsky lacny, ale ten sme kupili iba kvoli dovolenke. tiez som s nim spokojna, dobre nam posluzil, vyzera byt celkom kvalitny.
kocky ja mam doma kocik maxi cosi Mura 4 a je uzasny ! sedacka je makkucka a velmi pohodlna no nevyhoda je jeho velkost 😒 takze mam aj quinny 😀 sedacka je tiez prijemne makka a rozkladasa sam 😀 ale taktiez ma svoje muchy 😝 takze mam aj nunu 😉 uzasny kocik pre starsie deticky 🙂 cize premna idealny kocik este nevyrobili 😔 najspokojnejsia som bola s kocikom od bebeconfort lola 😉 no tam mi nevyhovoval velmi sportak 😖 ale konstrukcia splnala vsetkemoje poziadacky 😀
Gesslein som chcela aj ja este pri prvom, len potom sa mi zdal dost tazky a ja potrebujem lahky kocik a vtedy bol Jane jeden z najlahsich, takze kazdy ma pre vyber kocika ine kriteria
jaaj a co furt riesite s tou vanickou,pre mna bola sirka vanicky v praxi nepodstatna,mam dva kociky a stale mi je malo....a hlavne DOKONALY kocik neexistje,kazdy si musi najst ten svoj,podla vlastnych kriterii 😉
Ahojte 😉 ja uz som vyskusala tiez viac kocikov-nie niak luxusnych ale neboli to ani takko kociky 😉 ....ako prvy sme mali peg perego..3.kombinaciu ...s tym som bola velmi spokojna ale predali sme ho a kupili iny a takto sme kupili este 3 a teraz mam Ramatti opal sports ´vanicku mam este zabalenu,tu sme ani nevyskusali,lebo som ho kupila len koli sportaku....ale musim povedat ze vanicka je vazne priestranna,aspon na pohlad 🙂 Sportak je fakt perfektny,je velky,pre maleho pohodlny,skvelo sa v nom vyspi ma brzdu aj na rucke,co je perfektna vec a je to trojkolka,cize sa snim perfektne jazdi....vazne mu nemozem nic vytknut....nevymenila by som ho zanic 😅 skvely kocar za super cenu....
Mne osobne sa na pohlad Stokke paci,ale iba hlboka cast,sportak sa mi bohuzial uz nepaci...ale 100 ludi 100 chuti 😉
Tu je ten nas 😉

Ja odporucam Concord neo 2010 alebo 2011.tento tyzden som kupila tu 2010 a neviem si ho vynachvalit...lahucky, lahko ovladatelny, skladny...a co je naj, Tomaskovi sedi ako uliaty,,,vcera aj dnes mi v nom prespal 3 hodiny!!!hodinku vonku a zvysok dospal doma...predtym som mala casulplay a v nom sa stale budil..vonku som ani zastat nemohla a nieto este snivat o tom ze doma este dospi...ale zas kazde dietatko je ine...