Prečo sa dieťa bráni kočíku a plače?
Mam 4 mesačného syna.
Od kedy sa narodil miloval kočík. Prosté bábätko. Keď nevedel zaspať išli sme s kočíkom von. Naozaj spal tam aj 3 hodiny spokojne. Ale už skoro 2 mesiace nechce kočík. Strašne v ňom plače.. Skutočne dokáže plakať asi hodinu v kuse.
Chcem sa spýtať. Mali ste niektorá takú skúsenosť? Bude niekdy chcieť byť ešte v kočíku?
Ide jar, Leto bude krásne počasie. Mam okolo seba 3 kamarátky ktoré tiež majú bábätká.. Oni chodia na prechádzky a kočíkmi. No ja nemôžem. Je mi to extrémne ľúto...
Veľmi sa kvôli tomu trápim. Ja už ho do toho kočíka ani nedávam lebo ja už to psychicky nezvládam ako reve.. Nosím ho v šatke ale to je tiež také. Nechce sa mi tak prechádzať...
Inak ani vo vajci nechce byť 🤦♀️🤦♀️.
Fotka na uputanie. Alexko s bratom Jakubom
Naša od 4 mesiacov šla do sportaku nasikmo. Aby videla. V hlbokom revala šialene.
@mucinka5512 Myslim ze to co chcete vy je u 4 mesacneho babatka asi bezpredmetne...
Moja tiež už v 4.m nechcela byť vo vaničke, už bola zvedavá a chcela vidieť. Tak bola v šporťáku. A keď sa posadila, tak už nechcela byť v kočíku vôbec. Mali sme takú trojkolku s kačkou a v tej sa vyvláčala, kým nezačala chodiť. Potom už len po svojich, žiadne nosenie, kočíky, nič 🤷🏼♀️ Deti sú prirodzene zvedavé, chcú objavovať
@mucinka5512 moja najmladsia v kociku napriklad meslala v zivote..Tam len revala a revala..polozila som do postielky spala hned..takze v case spanku sme nilam chodit nemohli..az ked zacala sediet tak sedela kukala to jej nevadilo ale na spanok sme museli byt doma
Moje dieťa bolo v kočíku-vaničke dokopy asi mesiac, aj to len nutné presuny, plakala ako o život. Vyriešila som to nosičom, neviem či je vhodné v 4m dať dieťa do športového, ale ani nosič nie je zas taká výhra. Zváž si pre a proti a niečo si vyber, nebudete teraz snáď niekoľko mesiacov sedieť doma, kým bude zrelý na sedenie do športového. Držím palce
Moje dieťa bolo v kočíku-vaničke dokopy asi mesiac, aj to len nutné presuny, plakala ako o život. Vyriešila som to nosičom, neviem či je vhodné v 4m dať dieťa do športového, ale ani nosič nie je zas taká výhra. Zváž si pre a proti a niečo si vyber, nebudete teraz snáď niekoľko mesiacov sedieť doma, kým bude zrelý na sedenie do športového. Držím palce
@iivancova ďakujem za reakciu 🌹

@mucinka5512 moja dcéra bola tiez taka, v kočíku rev a ked som ju nosila tak bola spokojná. Nepozerala som vtedy na seba ci sa mi chce chodiť tak, ze ju nosím. Proste som plnila jej potreby. Asi by ste mali tiež🙂