icon

Premokne pláštenka Elodie Details?

20. apr 2023

Prosím nemáte skúsenosť či je sk do lejaku?

Tiež moskytiéra- nie je moc hrubá?

martinmmartin
20. apr 2023

Ak nepremokne tak mokra budes aj tak- Kondenzacia vlhkosti bude na vnutornej strane bariery na rozhrani tvojich 37 stupnov a vonkajsich 10. Tomu sa nevyhnes aj keby co bolo
Ak bude dazd tiez 37 stupnovy prsat tak si v pohode

lelelienka
20. apr 2023

@martinmmartin myslim ze pise skor o plastenke na kocik, nie na seba 😉

autor
20. apr 2023

Áno pýtam sa na pláštenku a moskytiéru na kočík. Nemáte niekto skúsenosť prosím či rýchlo pláštenka nepremokne?

petamich
20. apr 2023

plastenka nam zatial nikdy nepremokla ALE maly napr. tym nechce byt zakryty a do pol tela sa mi vystrci von 😵‍💫 moskytieru som nepouzivala, tak to veru neviem

autor
20. apr 2023

@petamich ani v silnom lejaku?

martinmmartin
20. apr 2023

@petamich Sa mu ani nedivim, Skus si dat hlavu do pareniska a tak zaspat

petamich
20. apr 2023

@martinmmartin 🙈 dakujem ti za komentar s obrovskou pridanou hodnotou

petamich
20. apr 2023

nie ani v silnom lejaku, samozrejme, ze sme sa premiestnili rychlo z bodu A do bodu B a nepokracovali v dvojhodinovej prechadzke, ked bol silny lejak, teraz v stredu napr. dost prsalo aj ked silny lejak to nebol, sli sme cca. 30 min. a nepremokla

autor
20. apr 2023

@petamich dík moc.

autor
20. apr 2023

@martinmmartin samozrejme že plastenky sú určené na parenie detí pod nimi, presne nato ich potrebujeme.

eternity24
20. apr 2023

Plastenka nepremokne, ja som ju mala na Joolz hub, ale!!! keď silno prší, voda sa do kočiara dostáva cez to okienko. Síce je na plastenke taký priesvitny kryt, ktorý ma okienko zakryť a prichytia ho myslím 3 cvockami o plastenku, no do medzier mi vždy zatekala voda. A teda túto elodoe som mala na parádu do mierneho mrholenia a takú lacnú z DM do lejaku.

autor
21. apr 2023

@eternity24 ďakujem🙂