Prídatné sedadlo Buggypod Smorph. Aké je?

zuzka111111
13. jan 2008

ahojte mamuše ktore mate deticky skoro za sebou mate skusenost s touto novinkou??
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?id=2306653

chcela by som vediet ako sa s tym manevruje a ci je to stabilne predsa je to na jendom kolese a ci sa to da pripnut v pohode o kazdy kocik ??? Je to novinka tak neviem ci sa tu najde nejaka maminka ale ak ano velmi mi pomozete dakujem.... 😀

zuzka111111
autor
14. jan 2008

mamuse nepoznate tuto vecicku???? ☹

pcheee
19. aug 2008

Ahoj Zuzka, ja to mám a som s tým veľmi spokojná 🙂, je to naozaj super, moja dcéra bola rada, že sa vezie 😎 keď ho nepoužívaš dá sa jednoducho zložiť. Čo sa týka stability, v zásade to stabilné je, len závisí od toho koľkokolesový kočík máš...My sme mali najprv trojkolku quinny speedy a veru, keď tam staršia dcéra liezla sama, mala som trochu strach, či sa to neprevráti... potom som mala chicco ct 0.4, to bolo absolútne bez problémov.
Teraz mám recaro a tam mi to nejde upevniť...Aj preto ho predávam a navyše je len do 15 kg a moja Ninka má už 16kg 😝

kvakynka
1. sep 2008

ahojte kocky,
nepridate nejake nove infosky ? ja mam sice este cas, ale uz rozmyslam dopredu, nasa Vandus sa totiz stale rada vozi a celkom na toto vozitko zaujalo, akurat, je to dost pohodlne pre take "vacsie babo"?
vdaka

deina
10. júl 2009

Vyuzivate to este niektora? Mne to pride dost stabilne a kocik mame stvorkolesovy, takze problem by asi nemal byt - neviete, ci sa da pripnut aj na Concord Fusion?

dosa
10. júl 2009

baby - tuto je o tom debata, su tam aj maminky, ktore to maju: https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

betka1
14. júl 2009
zabkaa
16. apr 2013

@pcheee mozem sa spytat . vraj na quinny to pridavne sedadlo nesedi - je to pravda? ja mam quinny ale starsiu verziu 3kolesovu a premyslame a kupe pedadla . tak nevie ci mam ci nemam ho kupovat , a dalsia vec je kde ho zohnat ak sa rozhodneme ho kupit.