Quinny Buzz 4 a Mutsy Slider 4 rider. Ktorý je lepší?
Babulky konecne sa mi podarilo zuzit okruh kocikov na tieto dva. Pacia sa mi jak dizajnovo tak i funkciami a originalitou a aj farebnymi prevedeniami.
Jedina vyhrada je voci sportovej casti ako tam babetka spinkavaju ked sa neda dat do uplneho lahu a nozicky su pokrcene. Mala som dvojicky v super kociku co v nom lezali uplne vodorovne a milovali v nom spavat. Bojim sa len ako sa tam bude pacit zabicke najmensej. Viete mi niekto porovnat pre a proti pri tychto kocikoch? Prosim neodporucajte mi ine, som zvedava len na tieto dva. Dakujeeeeeeeeem za kazdu odpoved 😵
moj nazor poznas..buzz buzz buzz!!! 😀
nasej malej tiez nevadi ten tvar sedacej casti, je super lahky, skladny, sedadlo na sportiaku sa da otocit aj po smeru aj proti smeru jazdy, je z pamatovej peny, co uz bolo spominane, strieska sa da posuvat aj vyssie, takze je vhodny aj pre vacsie dietko, nema strechu na hlave 😝
P.S.: mne sa brutalne paci tohtorocna kolekcia 😉
mutsy slider, tiez korytko, ma k tomu prehadzovatelnu rukovat, vacsia plocha pre dieta, v buzze sa viac poti, je mensi, jazdne vlastntosti to iste, ale treba si poskusat do kufra co viac vyhovuje 🙂
ja mam buzz 4 takze urcite on 🙂, je lahko ovladatelny, sedadlo ma makkucke a moj drobec ho ma velmi rad, to ze ma pokrcene nozky to nevadi aj tak v nom velmi dobre spinka 🙂 . Vyhoda velka je, ze sa da otacat v oboch smeroch, co je super. Mali sme uz vela kocikov, ale tento je suprovy, iny by sme uz nechceli 🙂
Baby,tie čo máte kočík quinny buzz,chcem sa spýtať,či sú kolieska na tomto kočíku nafukovacie.. Ďakujem za odpoveď 🙂

buzz... ta sportova cast je super, mojmu malemu sa tam velmi pacilo... a buzz ma to sedadlo z pamatovej peny, je to super
ja som bola velmi proti takymto korytkovym kocikom, ale raz som si maleho posadila do buzzu a bolo to jasne, este poriadne nesedel, v kazdom kociku sa smykal dole, ale v buzze mu bolo vyborne