Retro kočík verzus moderný kočík
Nerozhodná som pratickosť ?
http://www.kocikysmejko.sk/kocik4u/eshop/0/0/5/...
či
http://www.kocikysmejko.sk/kocik4u/eshop/0/0/5/...
@maca_p stoke kocik by som nezobrala ani keby bol zadarmo, prave preto, ze je maly, moj e velky a pohodlny a myslim, ze koncim s tebou debatu lebo ty si totalne prevracias vsetko co napisem, vyberies si dve slva a potom sa tym ohrnas...moj kociar nir jr vobec o dizajne, pre mna je to najpraktickejsi kocik aky existuje, otacave kolesa su pre somariny, ktora chodi zo strany na stranu...mala ho segra a som nechcela chodit ani vozit....to je moj nazor....ja ho zlozim bez problemov aj do auta a to cestujeme strasne vela lebo mame kmotrovcov mimo SK a nikdy sme s nim nemali problem, takze pre mna je najskor prakticky, velky, pohodlny, prenosny a posledny je u mna jeho dizajn, tak nepis somariny ako by som bola zatazena na dizajn a bolo by mi jedno, ze kocik je na prd...jednoducho je jedinecny, skvely a uzasny a nikdy by som si iny nevybrala, nemala si ho nikdy v rukach a tak nevies o com hovoris, ja mam kociky na predajni a preslo mi ich rukami kopu moja, takze ver mi, ze viem posudit ktory je aky a tym som sa riadila aj pri vybere, mam obchod uz tri roky takze som mala v ruke uz kadeco a nic nebolo tak dobre ako toto...ale je to samozrejme vec vkusu a nazoru, ty mas taky, ja taky, ty by si nechcela retro a ja by som s ako posledny na svete vybrala prave tvoj lebo sa mi absolutne nepaci taka je pravda
@janka_mamka presne tak som to riesila aj ja, mam len vanicku a sportiak kupujem quinny moodd teraz
@maca_p vravis tak alebo tak ale ver tomu, ze velke, tenke kolesa, neotacave, su ovela praktickejsie a prejdes s nimi aj po brecke ako pises,po kazdom terene...veris ci nie
@beruska127 mi nieco hovor o neotacavych kolesach... v bazari mam neotacavu torjkolku, bola super len do terenu. tam nemala chybu. ale pre mna osobne neotacave kolesa v meste, ked som s nim musela na rychlo vybehnut tak ako dnes, tak strach a hruza.
ale to nepochopis, ked si ho nekocikovala suvisle dlhsiu dobu.
a este, ked uz teda koncis debatu so mnou 😀 , uzi si ten svoj, ja som si uzila ten nas 😉 .
ja uz mam dokocikovane a myslim, ze neporovnatelne viac nez ty 😉, 5 rokov denno-denne 😉
co sa tyka tej brecky, tak u nas je naozaj par dni v roku brecka - tento rok ani nebola a kvoli tomu kupovat nieco, co je pre mna neprakticke, urcite by to nebola vyhra pre mna. skus behavat s tym tvojim. ja som s tym mojim mohla 😉 , bez toho, ze by som z dietata vytriasla dusu, lebo perovanie a hojdanie pracka, tak to nie je bohvie co...
ale ako som spominala zuberec, tak tam su uplne ine poveternostne podmienky, neporovntelne dlhsia zima, mozno tak ako na vyhode niekde pod lesom, tak tam veru neviem, co by som kupila.
@maca_p ked som nekocikovala dlhsiu suvislu dobu?myslus,ze mije dieta sa kocikuje samo?a ze prve v rodine?prave pre skusenosti som su vybrala taky a pre tvoju infi,nema perivanie na kozenych prackach,nie sme v 80-tych rokoch nase....
@beruska127 pochopitelne, ked nemas suvislu prax v kocikovani kocika s otocnymi kolesami 😉
mimochodom, vcera som videla jednu kocku, co vymenila toto "uzasne" retro za kocik s otacimi kolesami 😉
@maca_p ja mam praxe habadej moja a stale trvam na tom, ze toto je to najlepsie co som mala v rukach a to som von 8 hodin dennodenne lebo moj maly spi len v kociku...
@beruska127 okej 😉

@maca_p u nas na vychode mame zasa 2m snehu celu zimu a uvaz, ze sediet doma celu zimu nemozeme 🙂