icon

Sklamanie z kočíka Petite & Mars Street

vandica
16. apr 2018

Baby, na základe dobrých a spokojných recenzií sme kupili tento kočík, no som sklamaná. Máme ho mesiac a kočik je totálne rozhrkaný. Celá konštrukcia ked idem zdvihnúť kočík za rúčku sa hýbe. Najskôr ide rúčka, potom sa zdvihne kočík, a potom sa konštrukcia ked je vo vzduchu ako keby o 10cm zatvorí, keď položím na zem, zas sa otvorí. O hrkotajúcich kolieskach ani nejdem písať. To aj vy tak máte, či ho máme dať reklamovať? Lebo inak som s nim spokojná, aj velkostne, proste je takylý šikovný, nie je velminťažký.

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
veronikastrickova
30. okt 2018

@mamickadusicka ktori kocik sa tam nevyraba? Ja som so streetom nikdy nemala takyto problem. Takze tvrdit nieco taketo o celej rade kocikov, ktori som neskusila by som nikdy nedovolila.

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
micici02
1. nov 2018

@veronikastrickova a ktorý mas aký ročník? Alebo co mam pocit ze sa sťažujú viac na 2018

malibuu86
17. nov 2018

@jawinka prosim,podarilo sa to vyreklamovat? My mame tiez street a tiez kupovane online z 4mama&baby. Nam sa pokazil dnes 😤 a tiez tie iste problemy co pisete vyssie.Uznali vam reklamaciu?

tinkatina
17. nov 2018

Mne uznali.ale mam z miminkovo.sk ..reklamacia trvala 5 tyzdnov... vymenili mi ho a dali novy.

tinka310
17. nov 2018

@malibuu86 ja som kupovala z 4mama a vyreklamovali mi ho. Posielala som asi 3 tyždne dozadu a v stredu mi prišla nová konštrukcia 🙂

jawinka
18. nov 2018

@malibuu86 ano presne po mesiaci dalu nive klby anapravu

malibuu86
18. nov 2018

@jawinka takze nie novu konstrukciu? Ja by som bola spokojna aj keby mi to upravia,no bez kocika neviem ako budeme fungovat mesiac 🙈
@tinka310 bolo treba to poslat kurierom alebo osobne zobrat do TT. Som z Galanty,nemame to daleko,ale neviem ci by osobne to nebolo lepsie zobrat,kedze kocik sa vobec neda zlozit,takze neviem ako by som to vobec zabalila 😥

tinka310
18. nov 2018

@malibuu86 ja som z druhého konca SR čiže som to posielala kurierom (vyšiel ma 4,50€), ale tiež ked som tam volala som sa pytala ze ako mam fungovat mesiac bez kočika, tak že keby pridem osobne tak mi daju nahradny kocik (neviem co bolo na tom pravdy 🙂). A vymenili mi celu konstrukciu za novu.

piskootka
18. nov 2018

Ja ho mam a som s nim spokojna. 😊 a kolieska hrkotali, tak som ich vymenila za nafukovacie a je ok. 😉

maddie1711
18. nov 2018

Ja mám síce Easy ale dávala som ho reklamovať kvôli ložisku na kolese a vymenili mi všetky 4 za kvalitnejšie (asi už z druhej série) ale bola som 2 týždne bez kočiara.

malibuu86
18. nov 2018

@tinka310 velmi pekne dakujem za pomoc,zajtra tam idem volat,dufam ze sa mi to podari vyriesit 😊

jawinka
19. nov 2018

@malibuu86 ja som z východu tak som posielala kurietom

annamari4
9. dec 2018

Ahojte,ja mám kočík tiež pettit Mars ale easygo,a zo začiatku v pohode,kúpila som ho v apríli,a teraz keď sa naň pozerám celý je preliačeny,aj sedák aj chrbtova opierka, tú ked som sa snažila vyrovnať,sa zlomila, vnútri je ako keby len kartón, chcem sa spýtať či máte takéto skúsenosti s týmto modelom,a ešte.. kupovala som ho v predeti , viem že reklamácia je 30dni, ale či po uznaní vrátia peniaze, alebo si musím zobrať tten istý kočík.Dakujem

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
janusa1977
21. júl 2019

Baby pripojím sa, kupovaný street v apríli cez 4mama&baby, dnes vyberieme na výlete z auta a ako sme ho rozložili, tak ta jedna strana akoby nezacvakla v tom kĺbe, nedá sa používať. ..má porazí, budem musieť posielať kureriom. ...akým ste posielali.?

janusa1977
21. júl 2019
janusa1977
21. júl 2019
tinkatina
21. júl 2019

@janusa1977 normálne som šla na postu a poslala

barboraalexej
21. júl 2019

Tento kočík je úplná katastrofa, vôbec neodporúčam. Po roku normálneho používania je z neho hrkálka, nedá sa už vôbec zložiť, má zlomenú sedaciu časť, opierka už vôbec nedrží kolmo.

janusa1977
21. júl 2019

@barboraalexej no som sklamaná, stojí dosť peňazí, presvedčilo ma to, že je do 25 kg, keby sa športový od trojkombinacie skladal jednoduchšie, tak toto ani nekúpime.😢

barboraalexej
21. júl 2019

@janusa1977 úplne presne dôvody ako ja 😊 športový s 3kombi bol super, síce ťažší ale pevný a stabilný. Môj syn je valibuk, tak tiež sa mi páčilo, že je do 25 kg a to jednoduché skladanie ( ktoré ale bohužiaľ po roku už vôbec nefunguje a asi po pol roku už nešlo skladať jednou rukou, išlo to ťažko)

tinka310
21. júl 2019

@janusa1977 tiež som posielala slovenskou postou, vyreklamovali mi ho rychlo, presne z toho isteho obchodu kupovany, ale asi po troch pouzitiach mozno ani nie tolko to zacal robit aj ten vyreklamovany. Uz by som ho nikdy nekupila 🤨

janusa1977
21. júl 2019

@tinka310 to fakt,a nereklamovala si znova?

janusa1977
21. júl 2019

Som nahnevaná, pretože asi 4mesiace som pozerala, ze ktorý kočiar, stale dookola, eshopy, nikde som na nič zlé nenatrafila, videla som aj v meste veľa tých kociarov, som blbá mala zobrať ten z eshopu co je u nás, co sa mi pacil prvy a ak by niečo bolo, za nesiem a nemusím riešiť kuriera.

tinka310
21. júl 2019

@janusa1977 nie uz som sa na to vykaslala, platit stale kuriera, ale uz nikdy nekupim nic drahsie cez net 🤔

glamorous55
29. júl 2019

Presne tento kocik som zvazovala, ta radsej idem hladat dalej :D

mimkamo
27. okt 2019

Ach, to nemyslite vazne, ze je to taky smejdovy kocik...ja som si ho objednala, mam chut zrusit objednavku 😕

barboraalexej
27. okt 2019

@mimkamo pozri takto ono záleží od využitia....môj kočík je v strašnom stave a druhé dieťa v ňom už neodvozím ale!!! objektívne musím uznať, že ho vôbec nešetrím, bývam na 2 posch bez výťahu, čiže som ho skladovala v kufri auta a bol rozkladaný a skladaný denne 3-4 krát, keď som ho začala dávať do pivnice tak aj tak musím preskákať asi cca 8 schodov....Môj syn má 2r2mes a on je kočíkové dieťa stále, chvíľu si pobeha a potom sa nechá rád povoziť čiže ho používam cca 18 mesiacov nonstom. Moja kamarátka má kočík (síce inej značky ale podobný) a je ako nový lebo!!! Má dom a terasu, čiže skoro žiadne skladanie, žiadne skákanie zo schodov a navyše malý nie je kočíkový ale už dlhšiu dobu s ním chodí skoro iba na bicykli... Určite ale keď budem kupovať kočík (športový) pre druhé bábo, tak nebudem pozerať na vzhľad ale veľkosť kolies. Tento má tie kolesá podľa mňa malé a sneh nebodaj ľad zvládneš s obrovskou námahou....