icon

Skúsenosti s kočíkom Coletto Marcello

vikti
3. aug 2014

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či má niekto z Vás skúsenosť s detským kočíkom coletto marcello. 🙂

http://www.svetkocikov.sk/kombinovane-kociky/73...

babatko77
21. mar 2015

tak ja som objednala uz coletto marcello lux sedy tak sa tesim do 2tyzdnov by mal prist. pred tym som mala coletto matteo a tiez som bol spokojna uz ony ako otocny nechcem ;)

majulik6
22. mar 2015

@babatko77 juuj tak to je super aj mne sa velmi pači, naživo som ho ešte nevidela.Prosim potom mi napiš ako si spokojna s nim.My čakame naše prve babatko tak nemam ani skusenosti s kočiarikom len čo čitam po diskusiach. Ďakujem 🙂

evkag
22. mar 2015

@majulik6 ja som ho videla na zivo a zamilovala som si ho! Zatial je to favorit. Tiez cakame prve babo a obzeram a hladama,el toto je zatial top a dokonca za prijatelnu cenu

babatko77
22. mar 2015

@majulik6 no ja verim ze to bude vylepsene mateo urcite takze spokojne si ho mozes kupit na to ze si prvorodicka tak si sa dobrym smerom vybrala ja som asi so 4mi kamoskami mamickami vyberala kocik pri prvom. to otacanie je perfektna vec uvidis ja som nasla 3 kociky otacacie a teda pomer kvalita cena vyhral tento a hlavne ma paradny nakupny kosik

babatko77
22. mar 2015

@evkag urcite nemusis vahat budes spokojna uvidis

evkag
22. mar 2015

@babatko77 len do teraz som sa stale krutila po hnedej, sedej, neutralnej proste a teraz som videla modro- cerveno- bielu kombinaciu a umrela som hned! Nad tym este musime porozmyslat,ale do septembra casu dost.

majulik6
22. mar 2015

@babatko77 ďakujem už sa na neho aj tešim 🙂

majulik6
23. mar 2015

@evkag Evka aj mne sa presne páči ta kombinácia modro biela červená 🙂 a čakáme chlapčeka, tak si myslím že je to v pohode kombinácia aj pre dievčatko aj pre chlapčeka 🙂 ale aj iné kombinácie majú pekne.

evkag
23. mar 2015

@majulik6 my este nevieme co to bude,ale myslim, ze ej to uni sex :-P uvidime co manzel povie, na obrzaku sa mu pacil,na zivo ho nevidel este

babatko77
23. mar 2015

@evkag a co cakas? ja kebyze chlapca tak presne tu kombinaciu berem ale ledze babu tak sme zobrali tu tmavosedu grafitovu ci ako sa to vola

evkag
24. mar 2015

@babatko77 my este nevieme co to bude. Termin mam v septembri, takze mame cas vyberat,a l velmi sa mi paci ta bila. modra.cervena- Kamoska mi vsak vcera oznamila, ze ho uz predali,c ize manzel ho na zivo teraz neuvidi ......MA SMOLU 😝

majulik6
24. mar 2015

@evkag, @babatko77, Evka, my sa na neho pôjdeme pozrieť s manželom, v priebehu týždňa.Dúfam že ho budú mať vystavený v predajni a dám ti potom vedieť svoje dojmy 🙂 Ešte dievčatá pozerám, že je medzi nimi rozdiel v kolesách. Čo odporúčate ten s tými veľkými kolesami, alebo menšími? 🙂

babatko77
25. mar 2015

@majulik6 s mensimi bohate staci aj tie su este o trochu vacsie ako na coletto matteo s tymi velkymi sa mi to zda nespratne do auta potom stale by ich trebalo odopinat.
a ja som naozaj sa vpohdoe aj v snehu brodila hehe

to.beruska
29. mar 2015

@babatko77 ty si spominala ze aj ine kociky su takto otocne.Ja viem este o Hauck a ake je este taky?

babatko77
30. mar 2015

este je tusim chicco move alebo take daco maju ho v predeti ale stoji vyse 800 eur a teda nie je lepsi ako marceloo hrala som sa so vsetkymi
a este je daky anglicky maju ho v brendone ale ten je otrasny fakt 🙂

hlavne nema ani hauck ani chico poriadny nakupny kosik

to.beruska
30. mar 2015

No kosik mi nevadi.ten anglicky som nenesla.chicco des sportova cast.Hauck sa celkom da este ale marcello je asi najkrajsi

babatko77
30. mar 2015

no pomer cena kvalita urcirte
posielam ti ten 3ti otocny co existuje ale podla mna to je grc
http://www.brendon.sk/Products/Details/68810

akoze jedine co stoja za to je to marcello a ten hauck
http://www.brendon.sk/Products/Details/75210

ale zas ten hauck ma adapter na vanicku co coletto nema vobec a ten nakupny kosik je naozaj onicom

ja som chodila na prechadzky a mala som vzdy narvaty kocik plny veci takze tak

evkag
30. mar 2015

@babatko77 no z tychto je fakt marcello najkrajsi. A ten nakupny kosik to bolo k marcello ci k tomu druhemu? Ake su teda nevyhody marcella?

to.beruska
30. mar 2015

@babatko77 mne zase kocik vôbec nevadil.mne stacil kosik aj na chicco multiway 🙂tak mne sa paci ze je tmavy hauck.ze krasne sa da doladit s doplnkami.

to.beruska
30. mar 2015

@babatko77 inak ten orbit des.a jedna vyhoda co sa mi paci na Hauck ze sa da nastavit aj rukovatka nizsie to tych poloh.lebo na marcello by asi maly nedociahol

babatko77
30. mar 2015

@evkag marcello zatial nema ziadme nevyhody iba si treba zvyknut na tu konstrukciu kedze sa da otacat neposobi pevno ale to na vsetkych otacacich

babatko77
30. mar 2015

@to.beruska zlaticko pozri do googlu ze coletto marcello lux a pozri grafitovu farbu ten sme objednali je brutal a suoer vyzera ta farba so vsetkymi zelena zlta ruzova so vsetkymi a seda je inn. mne moc tmave kociky nevonaju pece na to slnko ;) a hlavne je v kombinacii so zelenou

lenusmm86
30. mar 2015

Ja budem mat kociarik coletto marcello už v stvrtok domka.. Neviem sa už dockat.. 🙂

westy369
30. mar 2015

@evkag mame ho doma a sme veeelmi spokojni 🙂

lenusmm86
30. mar 2015

@westy369 môžem sa opytat? hojdat sa neda,len do stran? A mate tiež velke kolesa?

westy369
30. mar 2015

@lenusmm86 a ktoru farbu? 🙂

westy369
30. mar 2015

@lenusmm86 mame velke kolesa. A hojdat sa da!!! Akurat sme na to prisli az minuly tyzden 🙂🙂 Baby, nech Vas nemyli, ze nevidite pruziny. Oni sa kdesi v konstrukcii zadnych koliesok 🙂

lenusmm86
30. mar 2015

@westy369 tak mne sa pacila tyrkysova..taka svieza 🙂 takze tu 🙂 dufam, ze budeme spokojný 🙂

westy369
30. mar 2015

@lenusmm86 supeeer! Tu sme chceli 😉 nakoniec zvitazil Art s velkymi kolesami bezovy 🙂

mirkabo
8. apr 2015

@veronka ano je dost priestranny