Skúsenosti s kočíkom Coletto Marcello
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či má niekto z Vás skúsenosť s detským kočíkom coletto marcello. 🙂
@majulik6 no ja verim ze to bude vylepsene mateo urcite takze spokojne si ho mozes kupit na to ze si prvorodicka tak si sa dobrym smerom vybrala ja som asi so 4mi kamoskami mamickami vyberala kocik pri prvom. to otacanie je perfektna vec uvidis ja som nasla 3 kociky otacacie a teda pomer kvalita cena vyhral tento a hlavne ma paradny nakupny kosik
@majulik6 s mensimi bohate staci aj tie su este o trochu vacsie ako na coletto matteo s tymi velkymi sa mi to zda nespratne do auta potom stale by ich trebalo odopinat.
a ja som naozaj sa vpohdoe aj v snehu brodila hehe
@babatko77 ty si spominala ze aj ine kociky su takto otocne.Ja viem este o Hauck a ake je este taky?
este je tusim chicco move alebo take daco maju ho v predeti ale stoji vyse 800 eur a teda nie je lepsi ako marceloo hrala som sa so vsetkymi
a este je daky anglicky maju ho v brendone ale ten je otrasny fakt 🙂
hlavne nema ani hauck ani chico poriadny nakupny kosik
No kosik mi nevadi.ten anglicky som nenesla.chicco des sportova cast.Hauck sa celkom da este ale marcello je asi najkrajsi
no pomer cena kvalita urcirte
posielam ti ten 3ti otocny co existuje ale podla mna to je grc
http://www.brendon.sk/Products/Details/68810
akoze jedine co stoja za to je to marcello a ten hauck
http://www.brendon.sk/Products/Details/75210
ale zas ten hauck ma adapter na vanicku co coletto nema vobec a ten nakupny kosik je naozaj onicom
ja som chodila na prechadzky a mala som vzdy narvaty kocik plny veci takze tak
@babatko77 mne zase kocik vôbec nevadil.mne stacil kosik aj na chicco multiway 🙂tak mne sa paci ze je tmavy hauck.ze krasne sa da doladit s doplnkami.
@babatko77 inak ten orbit des.a jedna vyhoda co sa mi paci na Hauck ze sa da nastavit aj rukovatka nizsie to tych poloh.lebo na marcello by asi maly nedociahol
@to.beruska zlaticko pozri do googlu ze coletto marcello lux a pozri grafitovu farbu ten sme objednali je brutal a suoer vyzera ta farba so vsetkymi zelena zlta ruzova so vsetkymi a seda je inn. mne moc tmave kociky nevonaju pece na to slnko ;) a hlavne je v kombinacii so zelenou
Ja budem mat kociarik coletto marcello už v stvrtok domka.. Neviem sa už dockat.. 🙂

tak ja som objednala uz coletto marcello lux sedy tak sa tesim do 2tyzdnov by mal prist. pred tym som mala coletto matteo a tiez som bol spokojna uz ony ako otocny nechcem ;)