Skúsenosti s kočíkom Coletto Marcello
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či má niekto z Vás skúsenosť s detským kočíkom coletto marcello. 🙂
@babatko77 ja sa tiez k tebe pripajam. Tiez som mala najskor coletto mateo a ked bude druHe babo, tak to bude coletto marcello. Marcello ma velku vanicku, taktiez ma polohovanie opierky chrbatika. Sportova cast je dizajnovo velmi pekna ale aj prakticka. Co je este nesmiernou vyhodou oproti mateu ma nafukovacie kolesa. Uz som ho bola kuknut v Ziline v jednom obchodiku 🙂
@mirkabo ahoj ak sa pýtaš na Coletto Marcello v Košiciach tak ho máju vystavený na predajni Detský obchod Baruška, Moyzesova 46
@mirkabo ja som hov idela, ved si mi ho vyfukla z babätka :-P tam som si ho zamilovala. Len tie neodpruzene kolesa ma velmi odradzaju..... bojim sa, ze kazdu nerovnost bude maly citit. Dnes som pozerala po dalsich tak celkom sa mi aj Riko nano pozdava. Cez vikend ideme do Tatier tak zajdeme aj do Polska, nech ich vidim jeden vedla druheho. Ale si zlata, ze by si bola ochotna mi ho predviest. Dakujem.
@evkag Tak ja nechapem ze ked polske nie tak potom naco ludia chodia kupovat do polska?a netyka sa to len kočíkov.Ved aj poliaci maju deti a je vsetko v poriadku. neverim ze poliaci nekupuju svoje vyrobky.Aj moja segra ide do polska kuknut si kociarik a ma vybraty riko a camarello.a kamoska teraz bola v polsku a kupila tiez camarello .Tak dufam ze nieco tam objavis.Ale ja si myslim ze si vyberies riko ,lebo riko ma odpruzene kolesa. 🙂
@mirkabo Polske vyrobky sa kupuju preto, lebo su lacne. Avsak nekvalitne, polsky kocik som mala, totalny smejd, takze viem, o com hovorim. o polskych potravinovych skandaloch citame neustale, takze ja sa polskym vyrobkom vyhybam, potravinam obvzlast. Ludia tam chodia kupovat, aby usetrili....na kvalite im nezalezi
@evkag jasne, polsko je super top kvalita - mas pravdu!!!
Opakujem polsky kocik som mala - maximalne nekvalitny brak - a kazdy kto nie je slepy, vidi, ze to je nie kvalitne, staci ist do ochodu a pozriet si ich viacero...a porovnat pripadne so znackovymi kocikmi.
Cize jediny dovod preco kupovat polske vyrobky je cena

@veronka ano je dost priestranny
@ludmilav v ktorej predajni v kosiciach si ho nasla?