Skúsenosti s kočíkom Coletto Marcello
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či má niekto z Vás skúsenosť s detským kočíkom coletto marcello. 🙂
Kúpime ho asi tu v Poľsku mi od písali že 370 a tu bolo 395 čiže niet vo riešiť. Uvidíme keď pôjdeme objednať že ako to nakoniec bude
http://www.svetkocikov.sk/1741-marcello cena je takato tak si to objednaj tunak ja mam sice model uplne iny lux ale aj tu ich mas plno na vyber daj vediet ako si spokojna
My sme ho boli kupovat teraz som sa bola pozriet na paragon co som davala zalohu 9.4.a nic nevravel ze sli hore.Neviem kolko stal normalne ale nam ho dal za 395.A tie podmienky su ze bez blocka ti da lacnejsie.s tym ze ked sa nieco pokazi mame ist za nim.Ja som si nechala paragon pre istotu.Vidi ze kociky dost dobre sa predavaju tak si zdvihol cenu.
Pouzivame coletto marcello tri mesiace,kupovali sme ho na prelome 2014-2015,mame sedo biely.kocik je pekny,kazdy ho chvali.otacanie konstrukcie je velmi prakticke,aj ked to vyuzijeme viac az pri sportovej casti.samotna konstrukcia by podla mna mohla byt pevnejsia.sama ho vytahujem z pivnice,je to len desat schodov,ale aj tak je kocik velmi tazky,ked uz mam malu v nom.tak ho vytahujem na dvakrat.najskor si odopnem vanicku a potom si vynesiem konstrukciu.to sa ale nebude dat robit so sportovou castou,lebo ta sa nasadzuje inak.byvame v casti mesta,kde su dost rozbite chodniky a na tie by sa mi skor hodil nejaky odperovany kocik.celkovo sme s nim spokojni,ma aj svoje vyhody aj nevyhody.ja som tiez nizka,ale ked mam rucku na tej nizsej priecke,je to pre mna ok.ako nevyhodu by som este uviedla,ze nie je kocik za co chytit,ked ho chcu dvaja ludia niekam premiestnit,zodvihnut.ale za to sa da dobre rozlozit,do vacsieho kufra ho vpracete lahko.
@peronela5 dakujeme za dalsie rady, no co pozeram uz dlhsiu dobu kociariky, tak tento je jeden z najlahsich!
Ja sa obavam len toho perovania,ale zas budeme len v meste a chodniky su u nas celkom o.k, tak snad to nebude taky problem. Blizi sa cas kupi kociarika, tak snad nebudem lutovat. AKo sa kociarik cisti? Nieje s tym problem?
Ahojte baby,neviem si vybrať z farieb.Paci sa mi z coletta tá tyrkisova,má ho niekto?Ako vyzerá v skutočnosti? Ďakujem 🙂
@katulienka13 ja som videla iba tmavohnedým so svetlou s bielo a červeno modro biely a boli ako na obrázku. Tak snáď aj ten tvoj bude taký
krasny kebyze cakam chlapca urcite berem tuto farbu aj ja
@babatko77 tak ja si myslim, ze bude aj pre dievku dobra. Snad raz aj to budeme mat :-P Kazdopadne nasi videli ten kociarik prvy krat ked sme pre neho isli a obom sa velmi pacil. A mama tiez obdivovala, tu moznost otacania, e sa nemusi natahovat s vanickou v protismere a podobne. Snad sa mi s nim bue dobre manipulovat aj ked u bude drobec na svete
Ak by mal niekto zaujem predavam 3 kombinaciu coletto marcelo bezovo biely pouzivany 4 mesiace v zaruke do decembra 2016.

@mirkabo ahoj. Definitivne sme sa rozhodli pre coletto, chchem sa vsak opytat ci aj tvoje coletto ma vanicku akoby nie uplne pevne. ze sa trosicku otaca do stran, tym ze je to otocny kociarik. Dakujem