icon

Skúsenosti s kočíkom Coletto Marcello

vikti
3. aug 2014

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či má niekto z Vás skúsenosť s detským kočíkom coletto marcello. 🙂

http://www.svetkocikov.sk/kombinovane-kociky/73...

ester83
15. dec 2015

@evkag
@babatko77 Baby to s tým odpružením bude asi nejaká blbosť. Lebo som si dala námahu a pozrela som si pár stránok. Len jedná stránka informuje o tom odpružení, asi to skopírovali od nejakého iného kočíka, alebo čo. Ja som prezrela celý kočík a nič také som nenašla.
@evkag Mohla by si mi poradiť, ako ste vyčistili a naolejovali to vŕzgajúce koliecko? Manžel premazal tie tyčky na ktorých sú kolieska, ale ono to stále trošku na nerovnom teréne škrípe. Tak začínam rozmýšľať, či to nebude konštrukcia. Asi budeme musieť kočík reklamovať, lebo nie je možné aby nám po 10 prechádzkach kočík vŕzgal.

edusik
15. dec 2015

@ester83 no v ramci prechadzky sa mozem ist opytat do Barusky-vasekociky... posli mi link aby som si to pozrela aby na mna nepozeral ze to tam nema napisane..

ester83
16. dec 2015

Baby, tak to škrípanie alebo vŕzganie na kočíku asi nebude kolieskom, ale konštrukciou :-/ A teraz neviem, či to mám nejak premazať, alebo rovno reklamovať. Lebo vŕzgať by konštrukcia po mesiaci používania rozhodne nemala :-/ Mali ste niekto taký problém, či to len mne sa pošťastil taký bohovský kus :-/

mirkabo
16. dec 2015

@ester83 aj nam vrzga a to ho mame pol roka.Nie len tebe sa taky kus postastil.Ja si myslim ze to bude tym ze je konstrukcia spajana len stredom koli otacaniu. ale to nie len tie kociky vrzgaju segra ma riko nano a aj jej vrzga a ma ho 3 mesiace a konstrukcia je na nom klasicka.

evkag
16. dec 2015

@ester83 mne to len ten pan v obchode premazal a uz to bolo prec. reklamovat som daval vsak vancku, lebo stala nahnuta do pravej strany. bez problemov mi ju za dva tyzdne vymenii za novu u vyrobcu.

ester83
16. dec 2015

@evkag A to ti premazal priamo ten spájací kĺb na konštrukcii? Ja mám stále pocit, že vŕzga iná časť konštrukcie :-/ Najhoršie je, že mám to vŕzganie sa asi zhoršuje :-/ Takže vŕzganie mi neuznajú ako reklamáciu, dúfam, že keď pôjdem za predajcom ja, tak mi tiež vyjde v ústrety.
@mirkabo A tebe neprekáža, že vŕzga? Nič si s tým neurobila? Ja si myslím, že nech je spájaný ako chce, nemá čo vŕzgať. Segra ako? Zisťovala prečo jej vŕzga? Premazala? Mne to neskutočne vadí :-/

ester83
16. dec 2015

@evkag
@mirkabo Inak baby, ďakujem, že ste mi odpovedali 🙂

edusik
16. dec 2015

@ester83 no tento mi zatisl nevrzga ale vrzgal mi napr. JANE Rider a dost pomahal silikonovy olej ale tam boli plastove kolieska aj konstrukcia...

ester83
16. dec 2015

@edusik A to si ten silikónový sprej používala aj na kolieska aj na konštrukciu? Čo konkrétne na tej konštrukcii si sprejovala?

edusik
16. dec 2015

@ester83 vysprejovala som klby kde sa naklikavala sedacka a aj kolieska vsade kde bola nejaka strbina- ale to bol cely plastovy s pogumovanymi kolesami - a pomohlo neviem ci na dlho lebo to ma napadlo urobit az ked som ho predavala.. najprv som si myslela ze to vrzga ten klb na naklikavanue ale nakoniec vrzgalo uchytenie konstrukcie a kolesa niekde lebo ked som to vysprejovala zo vsetkych stran na 80-90% sa to vrzganie stratilo ..

ester83
1. jan 2016

@edusik
@evkag
@mirkabo Tak baby, boli sme pri dedkovi. Ten nastriekal sprejom čo sa dalo 😀 Dokonca prikrútil dve šrúby, vraj neboli napevno. Keď som išla od našich kočík nevŕzgal, tak držte prsty, nech to tak aj ostane :-/

lapylucy
11. mar 2016

Ahojte dievcata...ja ho mam doma -trojkombinaciu a nikdy by som nemenila. Je lahko ovladatelny, sprace sa aj do menzieho auta. Malu si otocim ako potrebujem ked fuka vietor alebosvieti slniecko. Je naozaj makvacsi na trhu.

julibuli
18. mar 2016

Ahojte, mám coletto Marcello. S kocikom ako takym som velmi spokojna. Neni moc tazky, jednoducho sa ovlada a konstrukcia lahko sklada, jednotlive casti sa lahko naklikavaju, vana je priestranna pre dieta narodene v zime cize mozete ho riadne bambusit 🙂 oproti inym kocikom je tichucky, nehrka 😀 bonus je to otacanie priamo na konstrukcii.... aleee co ma velmi mrzi aspon ten moj kocik ma dve chyby: brzda sice funguje ale sa mi zasekava 😠 a potom vada skor estetickeho charakteru 😠 kozenka na rukovati sa mi uvolnuje, krci a zosuva od toho pretacacieho systemu a to ten kocik vyuzivam len 5 mesiacov 😠 takze ho idem reklamovat co ine mi ostava...dufam ze mi tie veci opravia aby som ho mohla spokojne vyuzivat nadalej 😉 Nie kazdý kocik musi dopadnut ako ten moj, vsak nastastie mame 2 rocnu zaruku vsak ze 😀

ester83
18. mar 2016

@julibuli Tak to určite reklamuj...je to chyba tvojho kočíka...mne rúčka drží v pohode...tá brzda sa zadrháva aj mne, ale ja som prišla na to, že sa to stáva len vtedy, ak kliknem nie na stred, ale len bokom na brzdu (neviem, ako to mám presne pomenovať), inak to nerobí...

julibuli
18. mar 2016

@ester83 Akurat sme to tam boli zaniest, dali nam zatial konstrukciu z ineho coletta ako po styroch detoch, ked sme nahodili vanicku tak je kocik cely nakrivo a vana smeruje nadol, museli sme zatazit tasku na rukovati aby sa to trochu vyrovnalo 😀 ...no katastrofa. ale co nejako vydrzime budem radsej maleho nosit v nosici akoby som ho mala vozit dole hlavou 😒 ale som strasne zvedava ako chcu opravit tu kozenku. Nam ta brzda raz isla, raz nesla.....zabrzdeny kocik som mala problem odblokovat a to ti ma hned skocit....na eskalatoroch to bola komedia 😠

evkag
19. mar 2016

@julibuline vyreklamovali vanicku. Dostala som uplne novu a za tyzden bola reklamacia vybavena. Ja som max apokojna v ramci servisu. Ale kocik predavam. Ak by mal niekto zaujem.

ester83
19. mar 2016

@evkag Môžem sa opýtať, prečo predávaš? Je nejak tá športová časť nepraktická?

evkag
19. mar 2016

@ester83 no kedze mam bomba susediv, ktori mi vykradli pivnicu tak nosim kocik hore. Vanicku som zniesla s malum a potom ko strukciu. Ale sportiak s malym neznesuem po 16 schodich. Nechcem rizkovat. Inak by sim hi nemenila. Mne absolutne vyhovune. Aj dkladanie aj vaha aj veljost. Znova by som sla do coletta ak by som mala este raz rodit

ester83
19. mar 2016

@evkag Uff, tak to máš perfektných susedov, aj ste to nejak riešili? Aký kočík teraz kupuješ?

evkag
20. mar 2016

@ester83 uz mam britax a neriesila som to. Nemam dokaz

mimka161
24. mar 2016

Baby kočky ahojte ...tie ktore ste mali colleta čitala som aj že vrzgali a tak ...teda niektorým ..no ja mam colleto objednane ale nie toto marcello či ako sa to pise ale ine ...a o to vrzganie sa ani tak nebojim však mam na neho zaruku ...no ale vela žien piše ze sportova cast v trojkombinacii je nepouzitelna nespratna velka ...tak 3 kombinacie predavaju za par šupov , no a zasa dalšie pisu že športova čast je super velka takže sa tam babatko super vybuva da sa pouzit aj do troch rokov , v zime sa uplne v pohodičke zmesti fusak a tak ...ja mam taky pocit že niektore mamičky normalne odcudzuju poslku značku a hned musi byt s prepacenim na hovno kazova velka tažka oničom ...aky je vas nazor?

mimka161
24. mar 2016

a ozaj ešte že o vahu mi v podtstate vobec nejde ani zo športakom pretože byvam na prizemi a nemusim zliesť ani jeden jediny schod 🙂

ester83
24. mar 2016

@mimka161 A ktoré coletto kupuješ? Lebo marcello vôbec nie je ťažký. Športovú časť síce ešte nepoužívame, ale vôbec nie je veľká a nespratná...práve že je malá. Tak neviem o ktorom kočíku si čítala recenzie.

mimka161
24. mar 2016

praveže aj marcelle preto sa pýtam ale to napisala recenziu asi taka žienka čo ho nema a proste si to myslí pretože to je to poliak 🙂 ja florino classic a nto este nikde nieje žiadna recenzia 🙂
@ester83

ester83
24. mar 2016

@mimka161 športová sedačka z coletta marcello by sa dala veľkosťou porovnať so sedačkou napríklad na peg perego...len nemá takú dlhú striešku...to je taká menšia nevýhoda...aspoň pre mňa...a ďalšia nevýhoda je tá, že nemá na konštrukcii takú opierku na nôžky, keď dieťa podrastie...preto si myslím, že bude tak maximálne na 1,5 roka.

mimka161
24. mar 2016

@ester83 dakujem ved uvidíme ake bude to florino čo som si objednala ja 🙂 ale viem že striesku ma taku dlhu proti vetru a slnku a to na nohy sa mi vidi tiež ak teda myslime to iste 🙂

ester83
24. mar 2016

@mimka161 pozrela som na nete florino clasic...tak ak je to to isté, tak máš tam tú opierku na nôžky...a strieška je pekná veľká...tak ti želám, nech si spokojný majiteľ pekného kočíka a maličkému nech je tam pohodlne...

mimka161
24. mar 2016

@ester83 dakujem krásne dufam že bude dobrý pohodlny ved za ten peniaz by som bola velmi sklamana keby nebol velmi 🙂

edusik
24. mar 2016

@mimka161 no ja mam marcello art a podla obrazkov je rozdiel len v konstrukcii - co sa tyka sedacky - strieska je az po nozicky pokial je v sede a pokial je v lahu tak je na priamo ako u Florina a na nozicky maju tiez rovnake... neviem ci samotna cast je dlhsia ale podla obr. Su rovnake... marcello je najlahsi polsky kociar a na 100% najskladnejsi ale ta sportova cast je kratka teda strieska je nizko a pre vacsie dietatko je nepohodlne byt v sede vzpriamene a mat striesku pred sebou lebo mu tieni vo vyhlade inac je bez chyby

ester83
24. mar 2016

@edusik Takže si spokojná so športovou časťou. A nemáš pocit, že je tá športová časť nízko oproti iným kočíkom? Lebo teraz to riešime v jednej skupine. Ja nemám skúsenosť, keďže je to náš prvý kočík a športovú časť ešte nepoužívame.