Skúsenosti s kočíkom Coletto Marcello
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či má niekto z Vás skúsenosť s detským kočíkom coletto marcello. 🙂
Baby, tak to škrípanie alebo vŕzganie na kočíku asi nebude kolieskom, ale konštrukciou :-/ A teraz neviem, či to mám nejak premazať, alebo rovno reklamovať. Lebo vŕzgať by konštrukcia po mesiaci používania rozhodne nemala :-/ Mali ste niekto taký problém, či to len mne sa pošťastil taký bohovský kus :-/
@evkag A to ti premazal priamo ten spájací kĺb na konštrukcii? Ja mám stále pocit, že vŕzga iná časť konštrukcie :-/ Najhoršie je, že mám to vŕzganie sa asi zhoršuje :-/ Takže vŕzganie mi neuznajú ako reklamáciu, dúfam, že keď pôjdem za predajcom ja, tak mi tiež vyjde v ústrety.
@mirkabo A tebe neprekáža, že vŕzga? Nič si s tým neurobila? Ja si myslím, že nech je spájaný ako chce, nemá čo vŕzgať. Segra ako? Zisťovala prečo jej vŕzga? Premazala? Mne to neskutočne vadí :-/
@ester83 no tento mi zatisl nevrzga ale vrzgal mi napr. JANE Rider a dost pomahal silikonovy olej ale tam boli plastove kolieska aj konstrukcia...
@ester83 vysprejovala som klby kde sa naklikavala sedacka a aj kolieska vsade kde bola nejaka strbina- ale to bol cely plastovy s pogumovanymi kolesami - a pomohlo neviem ci na dlho lebo to ma napadlo urobit az ked som ho predavala.. najprv som si myslela ze to vrzga ten klb na naklikavanue ale nakoniec vrzgalo uchytenie konstrukcie a kolesa niekde lebo ked som to vysprejovala zo vsetkych stran na 80-90% sa to vrzganie stratilo ..
Ahojte dievcata...ja ho mam doma -trojkombinaciu a nikdy by som nemenila. Je lahko ovladatelny, sprace sa aj do menzieho auta. Malu si otocim ako potrebujem ked fuka vietor alebosvieti slniecko. Je naozaj makvacsi na trhu.
Ahojte, mám coletto Marcello. S kocikom ako takym som velmi spokojna. Neni moc tazky, jednoducho sa ovlada a konstrukcia lahko sklada, jednotlive casti sa lahko naklikavaju, vana je priestranna pre dieta narodene v zime cize mozete ho riadne bambusit 🙂 oproti inym kocikom je tichucky, nehrka 😀 bonus je to otacanie priamo na konstrukcii.... aleee co ma velmi mrzi aspon ten moj kocik ma dve chyby: brzda sice funguje ale sa mi zasekava 😠 a potom vada skor estetickeho charakteru 😠 kozenka na rukovati sa mi uvolnuje, krci a zosuva od toho pretacacieho systemu a to ten kocik vyuzivam len 5 mesiacov 😠 takze ho idem reklamovat co ine mi ostava...dufam ze mi tie veci opravia aby som ho mohla spokojne vyuzivat nadalej 😉 Nie kazdý kocik musi dopadnut ako ten moj, vsak nastastie mame 2 rocnu zaruku vsak ze 😀
@ester83 Akurat sme to tam boli zaniest, dali nam zatial konstrukciu z ineho coletta ako po styroch detoch, ked sme nahodili vanicku tak je kocik cely nakrivo a vana smeruje nadol, museli sme zatazit tasku na rukovati aby sa to trochu vyrovnalo 😀 ...no katastrofa. ale co nejako vydrzime budem radsej maleho nosit v nosici akoby som ho mala vozit dole hlavou 😒 ale som strasne zvedava ako chcu opravit tu kozenku. Nam ta brzda raz isla, raz nesla.....zabrzdeny kocik som mala problem odblokovat a to ti ma hned skocit....na eskalatoroch to bola komedia 😠
@julibuline vyreklamovali vanicku. Dostala som uplne novu a za tyzden bola reklamacia vybavena. Ja som max apokojna v ramci servisu. Ale kocik predavam. Ak by mal niekto zaujem.
@ester83 no kedze mam bomba susediv, ktori mi vykradli pivnicu tak nosim kocik hore. Vanicku som zniesla s malum a potom ko strukciu. Ale sportiak s malym neznesuem po 16 schodich. Nechcem rizkovat. Inak by sim hi nemenila. Mne absolutne vyhovune. Aj dkladanie aj vaha aj veljost. Znova by som sla do coletta ak by som mala este raz rodit
Baby kočky ahojte ...tie ktore ste mali colleta čitala som aj že vrzgali a tak ...teda niektorým ..no ja mam colleto objednane ale nie toto marcello či ako sa to pise ale ine ...a o to vrzganie sa ani tak nebojim však mam na neho zaruku ...no ale vela žien piše ze sportova cast v trojkombinacii je nepouzitelna nespratna velka ...tak 3 kombinacie predavaju za par šupov , no a zasa dalšie pisu že športova čast je super velka takže sa tam babatko super vybuva da sa pouzit aj do troch rokov , v zime sa uplne v pohodičke zmesti fusak a tak ...ja mam taky pocit že niektore mamičky normalne odcudzuju poslku značku a hned musi byt s prepacenim na hovno kazova velka tažka oničom ...aky je vas nazor?
a ozaj ešte že o vahu mi v podtstate vobec nejde ani zo športakom pretože byvam na prizemi a nemusim zliesť ani jeden jediny schod 🙂
@mimka161 športová sedačka z coletta marcello by sa dala veľkosťou porovnať so sedačkou napríklad na peg perego...len nemá takú dlhú striešku...to je taká menšia nevýhoda...aspoň pre mňa...a ďalšia nevýhoda je tá, že nemá na konštrukcii takú opierku na nôžky, keď dieťa podrastie...preto si myslím, že bude tak maximálne na 1,5 roka.
@mimka161 no ja mam marcello art a podla obrazkov je rozdiel len v konstrukcii - co sa tyka sedacky - strieska je az po nozicky pokial je v sede a pokial je v lahu tak je na priamo ako u Florina a na nozicky maju tiez rovnake... neviem ci samotna cast je dlhsia ale podla obr. Su rovnake... marcello je najlahsi polsky kociar a na 100% najskladnejsi ale ta sportova cast je kratka teda strieska je nizko a pre vacsie dietatko je nepohodlne byt v sede vzpriamene a mat striesku pred sebou lebo mu tieni vo vyhlade inac je bez chyby

@evkag
@babatko77 Baby to s tým odpružením bude asi nejaká blbosť. Lebo som si dala námahu a pozrela som si pár stránok. Len jedná stránka informuje o tom odpružení, asi to skopírovali od nejakého iného kočíka, alebo čo. Ja som prezrela celý kočík a nič také som nenašla.
@evkag Mohla by si mi poradiť, ako ste vyčistili a naolejovali to vŕzgajúce koliecko? Manžel premazal tie tyčky na ktorých sú kolieska, ale ono to stále trošku na nerovnom teréne škrípe. Tak začínam rozmýšľať, či to nebude konštrukcia. Asi budeme musieť kočík reklamovať, lebo nie je možné aby nám po 10 prechádzkach kočík vŕzgal.