icon

Skúsenosti s kočíkom Coletto Marcello

vikti
3. aug 2014

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či má niekto z Vás skúsenosť s detským kočíkom coletto marcello. 🙂

http://www.svetkocikov.sk/kombinovane-kociky/73...

ester83
24. mar 2016

@edusik A ako ste vyriešili tú striešku? Či si malá zvykla?

mares60
17. apr 2016

Mile mamicky chcem sa spytat po funkcnej stranke ste ako spokojne s tymto kocikom,ta otacacia cast casom nezacne praskat,pukat nebodaj lamat sa?Je to dost pevne?

ester83
17. apr 2016

@mares60 Ako sa už písalo vyššie, tým, že sa kočík otáča má takú vôľu do strán...takže sa hýbe tak pol cm do jednej, pol cm do druhej strany...pri kočíkovaní je kočík v pohode, žiadne zvuky, normálka...ani nevnímam to jemné otáčanie...ale keď nám stojí kočík doma v rohu chcem ho odtiaľ odkočíkovať...vtedy trošku tá konštrukcia puká...asi tým, že zdevenie, keď tak stojí celú noc 🙂 Ja som s kočíkom spokojná...ale už by som si vybrala iný...

edusik
17. apr 2016

@ester83 neriesili sme. Uz chodi do jasli a kociar uzivame len cez vikend tak v pohode da sa

edusik
17. apr 2016

@mares60 bez problemov aj ked ho teraz uzivame uz pomenej ako som pisala vyssie som stale spokojna.. ja zatial nechavam pripadne pre tretie dietatko - je prakticky. Pripajam foto zo vcerajsej prechadzky

mares60
18. apr 2016

a sportova cas sa da dat do uplneho lahu?kolko ma dcerka kg?cyzera,ze sa tam v pohode zmesti...

edusik
21. apr 2016

@mares60 jasné do úplného ľahu ide samozrejme, malá má 23mes. a 13kg, miesta je tam habadej ešte je v ňom aj trošíčka stratená preto jej nožičky vydvihujem do prvej polohy lebo keď ich dám na rovno do dola tak ešte nedosiahne s chodidlami na rám a sklzava sa dole 🙂

1angelika
5. máj 2016

@babatko77 ahojky, môžeš mi napísať ako si spokojná s tým kočíkom coletto marcello lux? a prípadne do IP nejaké fotky ako vyzerá reálne? mne sa tiež páči ten sivý 🙂 ďakujem vopred

babatko77
6. máj 2016

najlepsi kocik na svete aky som mala este lepsi nez mateo co som mala pred tym fuuu fotky no to asi ani nemam mozem jedine sportovu cast odfotit ostatne mam zlozene uz v skriny
ale je naozaj krajsi ako na obrazku ja som ho prvy krat videla az ked mi prisiel a skoro som onemela a vyzera luxusne a draho nevrzga mi ani ziaden iny problem sklada sa super mega lahko
da sa dat uplne lezmo a paci sa mi ze ma okienko ze aj ked mala spi tak ju vidim 🙂

1angelika
6. máj 2016

@babatko77 dakujem 🙂)) tak uz je asi rozhodnute 🙂

ester83
6. máj 2016

@1angelika Kočík je naživo fakt krásny 😀

babatko77
10. máj 2016

baby budete spokojne ja som naozaj mega fajnofka a na kazdom kociku mi daco vadi a hlavne na tych drahych to ja by som ani zadarmo nebrala 🙂

ester83
27. máj 2016

Tak baby, športovú časť používame týždeň a tu sú moje postrehy:
Plusom je ten košík, čo je uzatvárateľný, polohovanie super, dobre sa kočíkuje. Neľutujem, že sme kúpili nafukovacie kolieska, to otáčanie je tiež výborné...Tam, kde slniečko dosvieti používame clonu...takže tiež v pohode...
Mínusy - jeden veľký mínus je strieška. Nemá vetranie (ale za to si môžem sama, že som prižmúrila oko). Lenže je dosť nízko položená...nie je pekne zaoblená ako pri iných kočíkoch...keď sa poskladá, je dosť nahrubo nahužvaná nad hlavičkou a teda z avízovaných 48 cm výšky opierky (čo je štandard pri väčšine kočíkov)...je reálne využiteľných maximálne 46 cm. Malý má 7 mesiacov a mám pocit, že dlho v tom kočíku nevydržíme (naše dieťatko je jedno z tých väčších)...možno sa to zmení a keď bude sedieť tak to bude vyzerať inak (stále v to dúfam, ale jedným očkom už pozerám po niečom inom - manžela vystrie)...ale ozaj mám pocit, že opierka je krátka. Tým, že strieška je divne tvarovaná...tak dieťatko nič nevidí, ak ju úplne rozložíme (toto však nemôžem porovnať s inými kočíkmi, lebo tento je náš prvý...tak neviem či je to tak aj u iných).

kukucka26
30. máj 2016

@ester83 predate marcello prosím vás

ester83
30. máj 2016

@kukucka26 Zatiaľ nie, malý potrebuje na mňa vidieť...a kočíky čo mám vo výhľade sú otočené smerom odo mňa...a zatiaľ sa zmestí...len neviem čo bude v lete bez toho vetrania ☹

kukucka26
30. máj 2016

@ester83 nemá to vetranie? Vanicka? Polohuje sa ?

ester83
30. máj 2016

@kukucka26 Vanička má krásne vetranie...neviem, prečo ho nedali aj na športovú časť...áno vanička sa dá polohovať...

julibuli
30. máj 2016

ahojte baby 😉 chcem sa opytat....aj vam sa krivia zadne kolesa na marcelle??? nemaju osmicku, nic tam neskrie iba idu do sikma, nesmierne ma to rozculuje 😠 uz som to raz reklamovala zevraj vymenili nejake lozisko ci co ale sikme su stale 😠 takze ake mate zadne kolesa vy??? 😀 Nech viem ci to mam reklamovat dookola kym mi neskonci zaruka 😀 😀 je to krasny a dobry kocik, az na par malickosti a tie kolesaaa 😠 dakujeeeem 😉

edusik
31. máj 2016

@julibuli ja ich mam ok ale viem co myslis lebo ked sme kupovali tak kociar v predajni ich mal take dosikma ako ked Tatra nie je nalozena 😂 a nechcela mi objednat druhy ze tento je ok tak som kupila od ineho a ten mal kolieska ako ine a aj stale po roku uzivania ma...

julibuli
31. máj 2016

@edusik krasne si to napisala,presne ako ked tatra nie je nalozena 😀 😀 ked kocikujem ja je to v pohode lebo na to nevidim ale ked kocikuje muz vzdy mi oci padnu na tie kolesa a ide ma slak trafit 😠

ester83
31. máj 2016

@julibuli Aj my máme tie kolieska tak naklonené, ale len trošíčku...ja som si myslela, že to tak má byť...môj otec však tvrdí, že nie...tak na jednej strane mi dal taký pliešok tenučký medzi koleso a kočík...na druhej strane to ešte nemáme...lebo otec musí pohľadať ešte jeden taký pliešok...alebo kúpiť...tak uvidím potom...

kukucka26
7. jún 2016

Kupim isofix na vajíčko coletto marcelo

chicky07
14. jún 2016

@ester83 Aj ja ho používam 4m a nenormálne mi vŕzga,tak som volala do predajne kde som ho kupovala,ze mi ho vyreklamuju a este mi aj požičajú náhradný kočík lebo s babom bez kočíka ostať nemôžem ,tak som zvedava..ked chodím po ulici tak ako keby išiel za mnou kŕdeľ kaciciek,taky zvuk vydáva 😂😂😂

ester83
14. jún 2016

@chicky07 Tak daj vedieť ako ste dopadli a ako dlho trvalo vybavenie reklamácie...náš na tom nie je až tak zle...to praskanie je počuť, len občas (hlavne keď otáčam s kočíkom aj to nie vždy) a keď kočíkujem tak nepočuť nič, len raz za čas...ale zasa keď je hrobové ticho tak by som možno počula častejšie (minule som bola v knižnici a tam bolo počuť praskanie keď som hýbala s kočíkom do strán...neviem čo s ním je, keď ho premazal otec minule tak nepraskal 3 mesiace (teda aspoň v meste nebolo nič počuť), teraz som ho premazala ja a vydržalo to 3 dni...ale zasa, nepraská to, čo praskalo predtým, tak ešte som asi niečo pri tom mazaní vynechala (keďže som ho mazala v noci a už som bola unavená)...

chicky07
15. jún 2016

@ester83 no som velmi zvedava ,ze co mi nakoniec povedia lebo som uz nasla 7 chýb co sa mi deje na tom kociku ,ale mrzí ma to lebo je pekný a ľudia ma zastavovali a chválili mi ho a to tak dobre padne,ale zas co z toho ked sa mi raz tak konštrukcia na záhrade rozpadla ,ze keby som v tom mala malu a bola niekde mimo domu tak neviem ,neviem ako by som domov došla s rozpadnutým kočiarom a babom na rukach 😂😂😘

julibuli
15. jún 2016

@chicky07 coo, akoze sa ti rozpadla konstrukcia? mozes napisat co vsetko sa ti kazi? mne tiez vrzga ale iba sem tam takze mi to az tak nevadi, viac mi vadia tie kolesa co som uz pisala, ale co si vsimam tieto kociky tak zatial to mali aj ostatne, mozno ze to tak ma skutocne byt 😀

chicky07
16. jún 2016

@julibuli normalne sa mi rozpadla konštrukcia ako som vyberala kočík vonku z búdy ,musela som ho cely pozatahovat sroubovakom😂potom mam na zadných kolesách 8micky,strasne idu kolesa od seba,vŕzga,vo vaničke mam cvoky zhrdzavené ,strieška na vaničke sa para,brzda mi zasekáva a este pri skladaní konštrukcie ked ju dávam do auta mi zasekáva ten červený gombík..normalne som si to musela napísať na papier lebo by som isto dačo zabudla v predajni povedat ...

julibuli
16. jún 2016

@chicky07 noo krasne naozaj 😒 daj potom vediet ako si dopadla, ci ti opravili vsetko. drzim palce a pevne nervy zelam 😀

edusik
17. jún 2016

@chicky07 fuu tak to ste vychytali asi všetko... Ja mám marcello Art už bez mesiaca rok a teda všetko ok... možno tie zhrdzavené cvoky, strieška a to vrzganie je - ak som to dobre pochopila - že ho skladujete vonku (nejakú búdu spomínate), lebo ako ináč môžu zhrdzavieť cvoky ako keď je vystavený permanentne vlhkému prostrediu - fyzika nepustí... ja mám svoj bud v kufri auta alebo v špajzi odložený... neberte to v zlom, ale všetky tie chyby evokujú zlú údržbu resp. zaobchdázanie. čo sa týka vrzgania - môj nevrzga ale predtým som mala Jané Rider Matrix a ten vrzgal neskutočne, takže je to vada materiálu nie konkrétnej značky si myslím

chicky07
17. jún 2016

@edusik hlbokú vaňu mam v spálni pri posteli ,konštrukciu mam v búde(záhradný domček),proste som asi vychytala zlý kus alebo pomenujem to tak,ze mozno som len nemala ist do poľského kočíka ..predtým som mala pri prvom dieťati tri roky Concord a nic mu nebolo ale teraz som vyberala hlavne očami ,pretože priznajme si ten kočík je fakt nádherný ale asi len to nestačí ...no uvidime co poriešim pri reklamácii ...