icon

Skúsenosti s kočíkom Phil & Teds?

gitkam
20. aug 2008

Mate prosim niekto skusenosti s kocikom Phil a teds? dakujem 🙂 😉 😨

tinushka13
3. okt 2016

@ajusssa pisem spravu

zuuzka
3. okt 2016

Kocky prosim bude nam pasovat fusak Elodie details do kocika Mountain Buggy? Nie je to uplne P&T, ale asi velmi podobny....Dakujem

tinushka13
3. okt 2016

jas om mala v PT fusak ED a uplne v pohode mi tam sedel. myslim ze niekde na predchadzajucich strankach by som mala mat aj foto.

tinushka13
3. okt 2016

inak neveim ako veľké deti vozíte dole v prídavnom, ale mne sa tam napchala v pohode aj moja staršia dcéra (107cm / skoro 4 roky) 😀 dokonca tam aj spala. síce nie tak pohodlne jej bolo ako synovy (1rok) ale v pohode to dala.

silesias
4. okt 2016

@tinushka13 tohto sa ja obavam,lebo vsade pusu ze na pridavne lahsie dieta. Len taky rocny prd mi skor posedi v predu ako v zadu. Takze v pohode?

kacena4
4. okt 2016

@silesias @tinushka13 mne tiez v pohode vzdadu odsedela aj velkacka ked mala 4r. (napr. ked sme chodili na celodenne tury) ale skor ide o to, ze ked som vpredu mala lahsie babatko, tak sa mi raz stalo, ze sa mi preklopil kocik dozadu ☹ pod vahou starsej dcerky a predne koliesko ostalo vo vzduchu ☹ (este ze som drzala kocik a zachytila ho) takze bacha na toto. ak tam date cca rovnako vahovo velke deti tak je to v pohode ale ak s vacsim vahovym rozdielom tak na to treba bacha (alebo ak si do zadneho sadne skor ako do predneho) 😉

tinushka13
4. okt 2016

@silesias
@silesias

áno to je pravda s tou vahou. tiez ked som tam mala dceru cca 17kg a este aj tasku zavesenu tak vaha bola viac vzadu ale ked bol kocik prazdny. ked som tam mala maleho ani velmi nie. ale uzavam ze v tomto je to riziko NEPUSTIT kocik z ruky ked sedi tazsie dieta dolu. co sa tyka toho "naskladnenie" starsieho dietata tak uplne v pohode. ja som dolu davala vzdy to ktore malo ist spinkat. ale maly mi tam sedel celkom rad. tym ze je maly tak tam bol v tom pololahu a urcite prijemnejsie mu bolo ako keby priamo rovno sedel. Ja nemam original pridavne sedadlo V2 ale este V1. cize mne tam aj viac lezi. dala som tam coddle penovu podlozku a on to mal pomaly ako lehatko 😀 ked bola starisa tak isla do pozicie viac sed.

tinushka13
4. okt 2016

dalsie velke plus v tomto kociku je kosik. aj ked som tam mala starsiu dceru tak som kopec veci dokazala natlacit do kosika 😀 😀 😀 😀 😀

silesias
4. okt 2016

@tinushka13 juuuj no toto mne vadi,maly ide mat 4mesiace,takze lezi a mala navrchu a ked chcem nieco vytiahnut z kosika problem ☹ uz sa tesim ked bude drobec sediet lebo z obchodu chodim s igelitkami co dolu nic nedam ☹

tinushka13
4. okt 2016

😀

tinushka13
4. okt 2016

@silesias fakt? ja som tam praveze toho narvala viac nez dost 😀 ale chcela som si dokupit aj tie bocne tasky. sa mi to velmi paci a pride mi to dost prakticke. stale vaham ci ho predat ci nie. na zimu uplna parada. perfektne sa s nim jjazdi v terene. ale dceru uz vozit nebudem tak mi je aj zbytocny. a to ho mam len 9 mes. 😀 😀

silesias
4. okt 2016

@tinushka13 ja mam vibe a ked je hlavne sedadolo nalezato problem s kosikom ☹ inak super kocik len som ho kupila cez bazar a sklamana som. Kocik bol spinavy,kosik uz potrhany,som musela zasivat a strasne vyblednuty ☹ som si hned davala striesku sit.inak nepredas tu zastenu? je super 😉

tinushka13
4. okt 2016

@silesias nie nie.. tu veru nepredam 😀 ale daj si ušiť podla tej zadnej plastenky alebo sieťky. Ja som davala presne podla tej sieťky zadnej. prave riešim dilemu že idem predať komplet kočík 😀

silesias
4. okt 2016

@tinushka13 ja nemam sietku,len igelitovu zastenu.key som nemala isto hned kupim 😉

tinushka13
4. okt 2016

@silesias mozem sa skusit spytat osobky ktora mi to sila ci by usila to iste. ja som si kupovala len material. ale latka je pomerne draha ☹ je to taka hruba bavlna ale makka. zo stranky modernpatchwork.sk .. sidlia hned cez ulicu. ale keby si si vybrala latku mozem to dat urobit keby sa dalo

silesias
4. okt 2016

@tinushka13 ono usit by mi malmozno kto len zohnat latku ktoru nevytiahne slnko. Totizto co som si davala sit striesku,pani v obchode ma presviedcala aku super latku musim mat aby ju slnko nevytiahlo a presla jedna sezona a uz mam flaky ☹

tinushka13
4. okt 2016

@silesias Aku latku si pouzila? neskusala si kocarkovinu klasika ??

silesias
4. okt 2016

@tinushka13 a to sa da kupit? mne pani s latkami poradila taku elasticku ale hovorim uz ju slnko vytiahlo ☹

tinushka13
4. okt 2016

@silesias ano da sa kupit. popozeraj na nete . daj do googlu len kocarkovina pripadne metraz a uvidis.. najde ti

ajusssa
4. okt 2016

@keiko ako?bola ste spokojna s philom?nelutovali ste concord?

ajusssa
6. okt 2016

Ahojte dievčatá,...práve som založila skupinu Phil a Teds .) 🙂 Bolo by super aby sme sa tam stretli a povymienali si nazory, poradili si 🙂 🙂 Posielam link ak by ste mali záujem,..dlho som hladala informácie o tychto kočiarikoch a pomohli mi vaše diskusie 🙂 https://www.modrykonik.sk/group/9020/#

ajusssa
6. okt 2016

@sisika Ahoj 🙂 Vytvorila som skupinku Phil a teds , a mas velmi epknu recenziu 🙂 Dovolila by si mi ju skopirovat do skupinky ?? Ďakujem

sisika
6. okt 2016

@ajusssa ahoj,samozrejme,pokojne skopiruj 😉. Dakujem za mile slova,potesi ma ked moje skusenosti niekomu pomozu.
Inak Phila mam stale,syncek ma uz 5 rokov a nedavno na Agrokomplexe nas phil doslova zachranil-vdaka nemu sme si pozreli vystavu,pokupili vselico a isli domov so spokojnym dietatom - ked chcel viezol sa,ked nie-kocik odviezol vsetko potrebne. A cestou domov nas zastihol lejak-jediny suchy bol syncek v kociku 😉.
Praje ti vsetko dobre,pa,S

ajusssa
12. okt 2016

Dievčatá aký používate nánožník na Phila?

silesias
12. okt 2016

@ajusssa od pinky univerzalny na trojkoliesko

ajusssa
12. okt 2016

@silesias no skupinka existuje a ja aj tak pisem tu :D ale dakujem

nika3n
10. nov 2016

Ahojte,predavam verve v3,velmi malo pouzivany,pretoze s nim nejprejdem v bytovke cez dvere a otvarat druhe kridlo starych drevenych dverach da s dvomi detmi zabrat 😉 a tych dveri je tam dvojo...ku kociku je aj pridavne sedadlo,prenosna taska na dieta,sietka aj plastenka do zadneho otvoru,ked dieta lezi,sietka a plastenka na kocik,vsetko kupovane nove

miaa19
10. nov 2016

Ahojte, ja ponúkam na predaj kočík Phil teds DOT v čiernej farbe so zelenou podložkou. Na Vaše otázky rada odpoviem 🙂

darfi
13. nov 2016

Dobry den prosim vedeli by ste poradit aky typ P &T kupit pre 1 a 3 rocneho, ktory ma 17 kg. Niekde citam ze sport , potom zase vibe. Co by ste poradili?

tinushka13
13. nov 2016

@darfi my sme mali podobny vek. rozdiel a mali sme Navigator V2. u nás max spokojnosť. super ovladanie keď bol naložený obomi deťmi. Ostatn= som v rue nemala tak posúdiť neviem. ale navigator odporucam urcite.