Mate prosim niekto skusenosti s kocikom Phil a teds? dakujem 🙂 😉 😨
@tinushka13 Ďakujem za odpoveď, aj mne sa zdá naj navigator kvôli veľkosti, nemá viac ako 60 cm, ale nie nikto ho neponúka ani predeti. sk . Kde ste kupovali prosím?
@darfi ja som ho kupovala ako novy kocik v predeti. Ak nepotrebujete novy kocik, tak vam viem pomoct. Vozim kočíky z Anglicka. viem vám doviest Phila ktoreho chcete. kedze je toto UK znacka.. da sa. napíste mi spravu alebo kuk tu : https://www.facebook.com/groups/434876279972689/
Ahojte maminky, pouzivali ste niektora P&T vibe iba pre jedno dieta - novorodenca? Mam po starsich detoch kocik a nechce sa mi kupovat zbytocne dalsi, lebo sportova cast je v tomto neskor super, len zvazujem ci dokupit vanicku pre babatko, alebo vozit len v ,,sufliku"? Maly sa narodi v juni. Dakujem za odpoved.
@matken pre junove dietatko staci aj "suflik". Ja mam maleho junoveho a vozila som ho v sportaku. ked bolo zle pocasie mala som aj kocik s vanickou. ale na leto postaci
Vie tu niekto prosím vas ci je možné na phil and teds vibe na kliknúť aj autosedacku romer ?
a s akými adaptér mi?
@tinushka13 s fusakotašku Ed
Ešte otázka niekto kto odporučí kde dat alebo zohnať striesku na prídavné sedato na vibe?
Vadí mi ze tam není strieska
Niekto na predaj adaptéru na phil and teds vibe?na autosedávku maxi cosi peble
@miaa19 aká by bola cena?
Zienky vozili ste vo P&T vibe novorodenca bez všetkého? Myslím bez novorodeneckej vložky a vaničky? Ďakujem
Ahojte, mam na predaj drziak na pohar na navigator aj prsiplast original phil teds.
Ahojte, tie co ma mate Navigator, aka autosedacka a adapter na neho mate?
Zienky akú prebalovaciu tasku používate?
Mal by niekto na predaj tento kočík?
@lilaahmmad na kedy potrebujes? Ja budem mat plus adaptery a vajicko maxicosi
@silesias na Slovensku som iba do konca augusta, takze vlastne teraz už, aby som si ho mohla vziať so sebou, keď poletime.
Mam na predaj surodenecky kocik phil teds 4 kolesa. Cena 80 eur. Kocice. Presov osobny odber.
Ahojte. Nepredávate niekto kočík PT v dobrom stave pre 1 dieťa? Ďakujem 🙌🏻
Prosim vas, ako sa nasadzuje vanicka peanut na vibe?
@darfi Ja mám od tinushka kupeny navigator a som spokojná. Malá ma 8 mesiacov a starší syn 2,5 roka 🙂 Mam ho sfotený aj v skupine 🙂