Skúsenosti s kočíkom Valco Snap 4 a vaničkou?
Ahojte, rada by som sa spýtala na názor kočíka Valco snap 4
Je to športový kočik Ale my chceme dokúpiť aj vaničku. Máte s ňou niekto skúsenosť ?
Tento kočík som mala pri synovi ako druhý keď vyrástol z vaničky. Za mňa najlepší - ľahký, skladný, dobre sa čistí, zvládne aj väčšie dieťa, zároveň sa dá dať takmer úplne do ľahu a krásne sa v lete vetrá (to sme veľmi ocenili). Veľmi rada na neho spomínam. Predala som ho potom kamoške a tá ho stále využíva pre svoju mladšie (čiže už 3 dieťa v poradí).
@wiwi28 súhlasím. Nemám skúsenosť s vanickou ale ako športový kočík je vynikajúci. Ľahko sa skladá, strieška sa dá stiahnuť uplne dole,je ľahučký,ma okienko hore na strieske,tiež už v ňom nosíme druhé dieťatko a teda dcérka ho dosť dlho používala už aj ako dosť kilova 😄
Ja som naň čítala samé chvály, tak som ho skúsila. Neviem, či som až tak náročná ale za mňa najhorší kočík aký mi prešiel rukami (mala som ich fakt veľa). Nešla by som doň. Hrozne zle sa s ním manévrovalo, hrozné ťažisko, mala som pocit, že kočík nemá 8kg ale tak 25. A teda tým, že sa nedá otočiť do protismeru - to mi síce už bolo vtedy jedno ale pri menšom dieťati do roka by mi to vadilo.
Ja zháňam na športovú časť aj novú čiernu striešku Ale vôbec ju neviem zohnať
Ja som mala pri druhom synovi niekoľko kočíkov a snáď bol najlepší...ľahký, dobre sa s nim manevrovalo, ľahko sa skladal, za mna top...striešky šije Diana 1978...mne tiež sila novu na valco, keď som chcela zmenu
Ja som mala pri druhom synovi niekoľko kočíkov a snáď bol najlepší...ľahký, dobre sa s nim manevrovalo, ľahko sa skladal, za mna top...striešky šije Diana 1978...mne tiež sila novu na valco, keď som chcela zmenu
@rachel36a kde ju nájdem ?

Tento kočík som mala pri synovi ako druhý keď vyrástol z vaničky. Za mňa najlepší - ľahký, skladný, dobre sa čistí, zvládne aj väčšie dieťa, zároveň sa dá dať takmer úplne do ľahu a krásne sa v lete vetrá (to sme veľmi ocenili). Veľmi rada na neho spomínam. Predala som ho potom kamoške a tá ho stále využíva pre svoju mladšie (čiže už 3 dieťa v poradí).