Skúsenosti s kočíkom Zopa move 2019.
Má niekto skúsenosť s týmto športovým kočíkom?
@decembrovka2019 Aj my ho už máme domaaaaaaa, je krásny a teda v dome sa s ním dobre ide, uvidíme od novembra ako vonku 😎
@martinka3437
@novakkata
@mikina15 my v decembri čakáme, tak som zvedavá ako po snehu, ale je super podla mna. Ja som tam dala sestrinho malého má rok a vmesti sa aj do vanicky a sportova úplne super
@decembrovka2019 Tam bol úplne iný materiál, ako na klasickom sivom. Vyhovuje ti?
@mikina15 ja som chcela moon a tam bola látka že koberec, ale fakt. Na ibrazku to tak nevyzeralo ale na predajni 🙈Toto mi prišlo už úplne ok a hlavne, mne išlo o to aby mi ani trosililinku nevybledol takze tmava u mňa išla bokom hneď. Ale je nadherny aj ten.
@decembrovka2019 tak.super,hlavne,ze ti.vyhovuje☺ Ja som.zase chcela.tmavsi.kvoli spine,aby nebolo hned vidiet
@mikina15 pri prvom som mala tmavší a bolo vidno rovnako, neuveritelne ale ano. Kúpila som si teraz podlozku do športového a plachtu do kociara do hlbokeho tak aspoň vnútri bude ako tak no
Mne sa páči aj Moon resea sport, len tam som nikde nenašla či sú kolesá odpružnené a tu Zopa má všetky odpružnené tuším. Ešte by som rada vedela miery po zložení Zopy, nikde som to nenašla. A tie gumené kolesá sú tvrdé moc? Myslíte si, že by sa dal namontovať aj skejtík pre súrodenca?
@decembrovka2019
@mikina15
Ake mate na kociar prebalovacie tasky?
Ja sa neviem rozhodnut
@3nka Ja zvažujem túto....ale ešte nie som rozhodnutá.
https://www.mall.sk/tasky-prebalovacie/babyono-...
Baby, čo máte tento kočík už reálne doma a vyskúšaný, aké sú tie gumené kolesá? Ako si ich mám predstaviť, ja som mala len PU, polyuretán niečo medzi gumou a plastom, boli dosť tvrdé, no nehrkotali a klasické nafukovacie. Je to trvdená guma ale pružná? Niečo ako na kolieskových korčuliach? A odpružnenie je dostatočné na rozbitých chodníkoch? Prosím poraďte, blíži sa mi termín, keď budem musieť už kúpiť nejaký šporťák, malý má už málo miesta vo vaničke.
@martinka3437 Ten sa mi veľmi páči. Taký echt zimný sme dostali, riadne teplučký, veľký z ovčieho rúna, ani neviem či vlezie do kočíka 🙂 takže ten Emitex mi prišiel taký tenší, preto som brala ten. Máme dva a uvidím, ktorý sa bude používať, podľa počasia.
@martinka3437 čo som pozerala pri fusaku Emitex 😂 V reáli ešte nemám vyskúšané, nakoľko fusak mám ešte na pošte 😂

@mikina15 Mne sa práve tá svetlosivá páči 😱