Športový kočík 4 baby Rapid
Maminky, mate s tymto kocikom niekto skusenost? Dakujem
baby prosim, prosim...kto ma tento kočik, potrebujem sa niečo spytat.... dakujem krasne
Ahojte maminky. Neviete prosim ci sa tieto kociky (rapid,atomic) daju pozriet niekde v BA alebo okoli?
Dakujem 🙂
@ivka_jarko a
@mimisk Ahoj prosim ta/ vas da sa kocik lahko a rychlo zlozit? A je podla vas vhodny aj pre 2 rocne dieta? ( rychle presuny,nakupy a cestovanie. Lebo rozmyslam nad tymto a nad Quatro cross 2014. Ktory je podla vas lepsi? A ake velke su okolieska? . Dakujem za rady a nazory veelmi pekne. Kuknut ich nemam kde. Cize isty to kupa na slepo🙂
Dievčata je už 2015 rok zohnali ste ho niektora ,,, i ja ho zhanam ,,
Ahojte baby, cez aku stranku ste kupovali model 2015? Dakujem.
@motylik0258 žiadna webova stranka ho teraz nema na stranke,,,, ja sa pojdem v stvrtok opitat u nas do obchodu lebo mi vcera povedali ze ho obiednavali a do tyzdna ho budu mat tak som zvedava ze ako,,,, 🙂
Čitala som na jednej stranke že bude k dispozicii koncom februara. Tak už len počkať....Ale až by ste niekto mali nejake infošky že sa dá niekde zohnať tak to hoďte sem prosim 🙂 ;) 😝
Tak to by bolo dobre,,, mne v jednom obchode Povedali ze koncom tyzdna budu mat ta som zvedava,,,,
@blanockaa
@motylik0258 kocik mometalne nie je na sklade nikde, caka sa na dodavku od vyrobcu
Ja som kocik objednavala 15.2. so stranky okocik.sk.Vcera mi prisiel mail ze objednavku rusia nakolko nie je dlhodobo.Odporucili mi objednat so stranky svetkocikov.sk tam ho maju.
@mimisk prosim vas je kocik vhodnypre deti aj tazsie ako 15kg ? Ci radsej nie? Dakujem
@akynka2312 je to len orientacny udaj, viem ze uvezu aj tazsie deti
svetkocikov.sk tiez nemaju mne pred tyzdnom zrusili obiednavku mi volali od nich kvoli tomu ze ho nemaju, ja uzz rozmislam nad inym ale ked ten sa mi zda lepsi aj ked je to cinsky vyrobok...
@blanockaa cooo?to nemyslis vazne a ja ho surne potrebujem,no fasa a to som ho uz aj vyplatila....n zajtra tamasi zavolam
@pettulka22 zavolaj,,, ja si zajdem u nas do obchodu ci ho budu mat a ked ano necham si rezervovat na 17.3 kedze uz nemam peniaze na zaplatenie a tiez ten kočik chcem lebo ten co mam sa zle vchadza do vytahu a do obchodu co su uzke priestory ,,,
@mimisk dakujem 🙂) ste ma potesili. Lebosom sa zlakla ze mame hladat iny pre.tazsie dieta 🙂
Baby a neviete ake to ma sedenie?Lebo akurat mi jedna kocka u nas v skupine pise,ze ona ho kukala,ale sedenie je tvrde ako drevo,ze to musi aj na nozicky tlacit.Len neviem ci myslela tuto verziu 2015 alebo tu 2014.
Ahojte zaujal ma tento kocik, dizajnovo aj cenovo..Len neviem ci aj relane bde vyhovovat... Uz ho niekto má? .Na stranke aladdin,sk som ho zazrela ..
@blanockaa Tak som volala,ze akurat dnes ho naskladnuju od distributora,tak akonahle sa pripise platba na ucet tak ho posielaju.
Baby aj som pozerala ten kocik co poviete je kvalitny?
Ja mám tento kočík 4baby rapid 2015 a som spokojná.My bývame v meste takže aj kolesá su vyhovujuce.kočík je lahký,dobre sa skladá aj do auta.malá má dost miesta aj ked je vo fusaku,ručka je polohovatelná,kočík sa dobre ovládá.za tu cenu podla mna dobrý kočík.
@anjelikdianka a kde si kupovala kočiar?? nikde ho niet zohnat teraz, zajtra pojdem sa prejst do predajni ci uz ho maju alebo nie...
ja som ju kupila tu na MK z bazarika,jedna mamička predala mesiac používanu za skvelu cenu,tak som ju kupila aj ked som ju naživo nevidela a som spokojná. 🙂
@blanockaa
ja som tiez tu v bazare kupovala ale ake drahsie veci radsej kupujem zo svojho mesta a osobne... 🙂
Ahoj zienky. Tak nam uz kocik dorazil. Mame ho doma a mali na sklade modry a ten sme aj chceli. Objednavali sme z svetkocikov.sk. ked budem mat foto tak pridam. Ale ja som v Irskuva nazivo ho uvidim 25 marca. Ale ak mi posle svagrina foto tak pridam. 🙂 len pre info
Aj my sme objednali, čakáme na červený 🙂
Nam v pondelok dorazil sivy,ja som s nim zatial spokojna.
kociky su zase opat vypredane, kto by si ho chcel zajednat tak budu opat az koncom marca

@ivka_jarko lepi sa sneh?