icon

Športový kočík 4 baby Rapid

lussialv
31. júl 2014

Maminky, mate s tymto kocikom niekto skusenost? Dakujem

miska2192
6. mar 2015

Ahojte, už nie je kočík ani na svetkocikov.sk ???

motylik0258
6. mar 2015

@miska2192 Tam je.

dankaajanko
6. mar 2015

baby ak vam mozem odporucit nekupujte si tento kocik ..
my sme ho kupili 7.1.2015 zo slnieckovo.sk a nepresli ani 2mesiace a uz ho mame tyzden na reklamacii zlomilo sa koleso :( a po hladany som zistila ze nie som prva maminka co sa jej to stalo presne toto iste :(

pettulka22
6. mar 2015

Fu uz tolko bab co ho ma,a to zadne ci predne?Ale tak mozno tento tvoj bol zly kus z vyroby.Dufam ze nie vsetky su take a hadam ked sa to stane ne jednom,tak sa to nebude stavat na kazdom :(

dankaajanko
6. mar 2015

@pettulka22 je to na prednom kolese no zatial som 3mamicka co sa jej to stalo a nepodlieha to reklamacii :(

dankaajanko
7. mar 2015

@akynka2312 ahoj nechcem ta strastit ale moj syn ma 9kg a zlomilo sa nam na nom koleso to iste aj 2maminkam ktore poznam :(

akynka2312
7. mar 2015

@dankaajanko dakujem. Za info. No snad sa nam to nestane. Mam v plane ho pouzivat obcasne kedze uz behame. Mohol tp byt chybny vyrobok. Alebo sa mohli kolirska puknut v krabici u ked sa prenasal kurierom. Uvidime. Alebo ma.napadlo ze mohlo to puknut ak sa kocik pouzival aj v snehu a alebo v zlom terene. Ale to su len odhady. Uvidime ked vyskusame. Uz nas kocik caka na Slovensku. 🙂

mimisk
7. mar 2015

@akynka2312 moj nazor je ze to bolo sposobene nejakym narazom, bud na obrubu alebo schod, ked to vytrhlo aj tu osku, my sme predali uz niekolko kusov a zatial nikomu nic sa nastalo

loknicka
7. mar 2015

my mame rapid uz takmer rok. vadi mi na nom uchytene nanoznika - ci hore ci dole a zacala sa mi na jednej strane trochu hybat rucka a neda sa k tomu dostat ze by sme to upevnili. je to super kocik aj na spinkanie len byt vyrobcom doriesim nejak inak ten nanoznik a keby bola strieska vacsia - cize nizsie

akynka2312
7. mar 2015

@mimisk mohlo to byt ah to. Mate pravdu. Len skoda ze neprimaju reklamaciu ked sa toto stane. Ako pise maminka. Snad budeme spokojny.

pettulka22
7. mar 2015

@loknicka ja uchytavam nanoznik hore takto,tiez som dlho rozmyslala ako by to bolo dobre a takto je to ok

pettulka22
7. mar 2015

@loknicka aha a teraz citam ze ho mas skoro rok tak to mas asi kolekciu 2014?to maja fotka je uchytenie na novej rapidke 2015

dankaajanko
7. mar 2015

@mimisk viete co je na tom zaujimave ze som 3mamicka co sa jej to stalo..a ked sme ho dlai reklamovat tak nam pani v predajni povedala ze sa im to tiez nikdy nestalo a ked som volala po mesiaci ako to vyzera tak tam bola ina pani a povedlaa ze PAR KUSOV BOLO ZLE VYROBENYCH... STALO SA PRESNE TOTO ISTE AJ KAMOSKE TAK TO BUDE CHYBA VYROBY MYSLIM ZE ZIADNA MAMICKA BY SI KOCIK NEMLAMALA NASCHVAL

mimisk
7. mar 2015

@dankaajanko ja som len napisala svoj nazor

dankaajanko
7. mar 2015

@mimisk VED V PORIADKU JA TO BERE 🙂 MOJ NAZOR JE ZE UZ BY SOM SI HO NIKDY NEKUPILA LEBO KVALITNEMU KOCIKU SA TO NESTANE :( a teraz nusime kupit novy kocik

mimisk
7. mar 2015

@dankaajanko este je zaujimave ,ze ked v obchode vam povedal ,ze je to vyrobna vada preco to nezreklamovali, dali vam vobec nejake vyjadrenie?

dankaajanko
7. mar 2015

@mimisk poveda mi to majitel obchodu ze to je vyrobna chyba a ze keby mal nasklade kolesa hned mi ich vymeni ale ze bohuzial musia to poslat vyrobcovi a ten len poslal vyjadrenie ze to nepodliha reklamacii a ze na vlastne naklady si mozem odkupit od nych koleso v hodnote 19.99 co co teda ja nemam zaujem ale v pondelok idem do sale pre kocik a bude trvat na opakovanej reklamacii a vratenia penazi

loknicka
8. mar 2015

@pettulka22 velky rozdiel medzi nimi asi nebude. Ked som pozerala podla obrazkov kde cca by sa mal nanoznik uchytit tak by ho mala moja cez hlavu. Ako je to super oproti kocikom co maju nanoznik ledva po pas ale aj tak... A gumicka sa mi na jednej strane uz strapka... ☹

akynka2312
11. mar 2015

@pettulka22
@loknicka ahoj baby, spokojne ste s kocikom? Hrkocu aj vam kolieska? A to polohovanie nozisiek je fakt labilne? Caka nas uz na slovensku u rodicov. Len neviem ci som dobre spravila ze som ho kupila. Malwmu 2roc. Na rychle presuny a cestovanie? Dakujeeem velmi pekne

pettulka22
12. mar 2015

@akynka2312 Tak to polohovanie noziciek mohlo byt aj pevnejsie,mne sa zdalo ze ked je to uplne rovno tak to ide trosku dosikma,ale mm mi to spevnik,kedze mne tam maly spava.Hrkocu kolieska ako vsetky umele,tomu sa pri umelych kolieskach nevyhnes.Ked sme na dedine u svokrovcov,tam maju pekne rovne cesty,ide sa snim super,ale u nasich je to sama jama,kopec,hrbolec je to jazdenie tazsie,ale chce to len cvik.Ale co mne hneva zacalo mi vrzgat jedno predne koliesko ,ale asi staci naolejovat ale to musim pockat na muza do piatku.
Ale ked ho porovnam s nasim sportakom s trojkombinacie tak je super,vsade sa snim dostanem,hlavne do obchodu u nas na dedine(predtym som musela kocik nechavat vonku) a to ze je uplne polohovatelny co nas sportak nebol.
Takze ja som v celku spokojna.Len dufam ze ked mm to koliesko naolejuje nebude vrzgat lebo teraz pri zabacani vrze otrasne.

loknicka
12. mar 2015

@akynka2312 ja som s nim celkom spokojna ale su veci ktore mi vadia. ako som pisala ten nanoznik a uchytenie, baby co pisali to polohovanie noziciek tiez sa mi to zda nedomyslene. inak mi dost hrkoce - vrzga ale tomu sa nevyhnem kedze do mesta kam chodime na prechadzky su vsade kocky a nie ziadna dlazba alebo podobne. je tam velky kosik co je super. kazdy kocik ma plusy a minusy....

akynka2312
12. mar 2015

@pettulka22
@loknicka dakujem pekne.. 🙂 teraz neviem ci som spravila dobre ze som ho kupila. Maly mi ma zacvilu 2 roky a ja som kocik chcela uz len na rychle presuny a hlavne cestovanie . Tak neviem?. Keby aspon nehrkotal :/

pettulka22
12. mar 2015

@akynka2312 tak ked ho chces len na rychle presuny tak na to je super,my napr.do auta ho neskladame,sprace sa aj zlozeny,lahko ho tam dam aj ja,ked sme davali stary sportak ten som tam veru nevylozila,musel vzdy mm.Mne napr.maly v nom aj spava 2spanky denne,lebo inde mi spat nechce a vyspi sa tam lepsie ako v starom sportaku.

dankaajanko
12. mar 2015

@pettulka22 u nas to z vrzganim kolieska tiez zacalo a nakoniec sa zlomilo ☹ tak snad to nebude vas pripad

pettulka22
12. mar 2015

@akynka2312 A to uchytenie nanoznika nevie,mne neva,bola som teraz cvaknut maleh ked spi,takto to vyzera.Auchytavam ho tak ako som uz davala fotku vyssie.

pettulka22
12. mar 2015

@ivka_jarko ty pouzivas 4baby rapid dlhsie,nevrzgaju ti tie predne kolieska?

pettulka22
12. mar 2015

@dankaajanko a vam sa zlomilo tak ze si isla po ceste a zrazu puk,zlomilo sa.alebo si aj nabehla na neaku nerovnost?

dankaajanko
12. mar 2015

@pettulka22 nie nenarazili sme s nim nikde davala som si nanho velky pozor dokonca ani nakupy sme v nom nenosili nic boli sme na prechadzke a odrazu puk a koleso vypadlo skoro som dostala infark 😠 este ze sme boli kusok od baraku

pettulka22
12. mar 2015

@dankaajanko no odkedy si pisala tak ja davam velky pozor na jamy a nerovnosti,a ked mam niekade prejst tak ho dam na zadne a prejdem tak,inak toto som musela robit aj na trojkombinacii,kamoska mala taku istu a predne koleso raz zaprela do neakej jamy,nerovnosti,to sa jej tam zablokovalo,ona nasilu potlacila a cele ho zlomila

dankaajanko
12. mar 2015

neviem no som sklamana s neho imidz super ale kvaita ziadna a neviem ci to len tak odkial som ja kupila kocik maju zle kusy alebo vsade lebo toto co mne sa stale este jednem maminky a kupovala kocik tam kde ja
@pettulka22